התקדמות יום שלישי 29.9

miss_t

New member
התקדמות יום שלישי 29.9

התקדמות מוזרה למדיי הייתה לי היום... הלכתי לזאקום ראן, מתתי פעם אחת, עשו לי RES, מתתי שוב, ואז הבישופית באה להחיות אותי ומתה נשארתי לראות מה קורה, ובום! DC.... קצת לפני שראיתי את זאקום מת. חייבת לציין שזה ראן מסתכל ואמנם קצר בזמן (יצא בערך 35 דק', נהרג גם אחת מהאטקרים), אבל כל הזמן על לחצנים... חשבתי שזאקום מנטרל סקילים אז כל הזמן הייתי בין MG לשיקוי.... ברגע מסוים, ירד הכל ל1 ו1 בMP HP ופגע בי איזה מוב, זה גם קרה בפעם השניה. בכל מקרה, יחסית למחיר ששילמתי זה שווה את זה, וגם יחסית להתראה הקצרה שנתתי לכך שאני אצטרף לראן. לפחות אני יותר מוכנה ויודעת מול מה אני אעמוד בהמשך וכך אדע מה לעשות יותר טוב ולא למות שוב. תודה גלית על העצות, באמת הידיים היו מהירות והגוף לקח את כל הזמן של ההריגה.

D amaged R oses

New member
כן יש איזה גליטץ'/באג בזאקום

מקבלים DC אחרי כמה דקות שמתים, זה קרה לאחותי עם הקבוצה הפייל שלקחו אותהXD הם היו ממש גרועים בהריגה וכן. הידיים זה בערך 5דק'. הגוף זה הבעיה חבל שלא הצליח.. אין עוד ניסיונות? ולהבא תדעי בדיוק!
והג'נגר אייל מרפא את שניהם, ככה שכל הזמן תלחצי! כמה שיותר, בלי להסס. אני על כל מכה לחצתי מרוב פחד!
והוא באמת לא מבטל סקילים...

miss_t

New member
../images/Emo140.gifתודה על התגובה

קניתי כרטיס VIP כך שאוכל להכנס בראנים הבאים עד שיפול כובע. תודה על העדכון בנושא הDC חשבתי שזה באג/לאג לפני הריגת זאקום שמקבלים DC, וכבר כמעט החלטתי לוותר ולא לנסות שוב זאקום... אני חושבת שהתוקפים היו חלשים מידי- כולם היו NL ושמתי לב שהיה להם קושי בהריגת המובים- הם כל הזמן ביקשו GENESIS שגרם ללאגים קלים, וגם חבל ששני הבישופים שהיו שם מתו...- הכי חבל שאני מתתי. הראן הבא יהיה בשישי, אני בספק אם אוכל להתחבר לדמות בכלל ולהיות בראן... אולי למישהו בא לעשות ראן בשבילי
בכל אופן- זו הייתה חוויה והיה כיף!

US navy

New member
לי אין בעיה לעשות את הראן בשבילך את את רוצה..

אני עשיתי כבר כמה פעמים ואני לא ממש אוהב אבל אם את צריכה אין לי בעיה

הטיZרית

New member
גם לי אין לאגים בזאקום...

מהפעם האחרונה שרבתי עם 012 וסידרו את כל הבלגאן שהם עשו עם החבילת גיימרים חייגן וחרטאבונה אחרת... נדיר אם יש לי לאג פעם ב..............

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאני אשמח ../images/Emo9.gif

לקחת לי את הג'אמפ F3 תביאי ת'ראן לפחות

D amaged R oses

New member
אויייי

זה נוראי! ג'נסיס בראן?! שאני הייתי בראן הם כמובן, ביקשו בלי. זה עושה לאגים לאטקרים. מה זה השטויות האלה? נפלת על קבוצה לא משהו.. העיקר שיביאו לך את הקסדה וזהו!

deisy

New member
ביקשו ג'נסיס?

מממ... קבוצות טובות מבקשות שננטרל את הג'נסיס מהמקלדת כדי שלא נלחץ עליו בטעות
הוא ממש מפריע בזאקום! טוב, לפחות חווית את החוייה, גם אם את חלקה נכון לכרגע... אל תוותרי על הקסדה שלך! מה היה היקף הרמות? הזאקום מבטל סקילים בגוף השלישי אם אני לא טועה, אבל ה 1/1 מפחיד דיו לטעמי
35 דקות זה ממש לא רע לראן שלם! אבל נראה לי שהם חסרי נסיון קצת עם קונים... אם ביקשו ג'נסיס....הם לא ממש מתמצאים כנראה, יתכן שהם בתחילת דרכם.... אבל נכון שזה מרשים?

D amaged R oses

New member
הזאקום אפעם לא מבטל סקילים../images/Emo3.gif

רק 1/1 אבל זה מוציא את המעיים עוד יותר מביטול סקילים

miss_t

New member
חוויה מגניבה ומלחיצה ../images/Emo163.gif

כן ביקשו כמה פעמים גנסיס, כשהיו יותר מידי מובים. הרמות של NL's היו 12x-14x אאל"ט. אני חושבת שבאמת הבעיה העיקרית והקושי היה בהריגת המובים. מה שהפריע לי די הרבה זה שהבישופ לא עשה HEAL והDK היה מסטול ושכח מHB מידי פעם. (חרגתי מעצתך ואמרתי HB בצט) אני לא יודעת להשוות לקבוצות אחרות, אבל באמת נראה שיש קצת ליקויים וחוסר ניסיון עם קונים. זה מדהים איך שהכל מנוהל ע"י אדם אחד- שהוא הHost- שאומר לכולם מה לעשות וכולם מקשיבים

deisy

New member
אחרת זה לא יעבוד

תחשבי על כמות האנשים שיש שם, כמות של סקילים - מישהוא חייב לעשות סדר, אם כל אחד יקח החלטות על דעת עצמו יהיה באלגן שלם! ההוסט צריך לדעת הכל ולקחת אחריות על הכל... ורותם, אני כבר לא זוכרת מה הוא מבטל או מה עושה, ביטול סקילים פרט שולי לעומת הבאלגן שיש שם

D amaged R oses

New member
../images/Emo31.gif

ה"תקלה" הזאתי יותר מחודשיים-שלושה שם, אולי הם בכלל עשו את זה בכוונה.

US navy

New member
תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

איזה מוזר זה שאני רק מתחיל להתאמן אתם כבר מסיימים. אז אני לא יודע מה לעשות חחח עכשיו רק התחלתי ועשיתי קצת דוג'ו לבד... אתמול עשיתי הרבה עם חבר ישראלי מהגילד ועשיתי איזה 800 נקודות וגם התאמנתי מ28% עד 50% ועכשיו אני 55% והולך להתאמן...

Guid

New member
נחמד! 800 נקודות זה המון!

אני גם צריך לתפוס יוזמה ולחרוש על הדוג`ו... יש לי רק חגורה לבנה... /tapuzforum/images/Emo3.gif

למעלה