התקדמות במצבי....בעע...

התקדמות במצבי....בעע...

(חחח הכותרת נישמעת כאילו אני חולה במחלה ומדווחים בחדשות על התקדמות לא?...חחח לא משנה....) בקיצור הלו זה אני יוני 17 היחיד..אני מקווה שאתם זוכרים את סיפוריי (שלא מפסיקים להיכתב כאן)... בקיצור אחרי שיצאתי סוף סוף מהארון וההורים וכמה מחבריי הטובים יודעים..אני מרגיש הרבה יותר טוב.. החברים וההורים קיבלו את כ"כ טוב שאני בעצמי עדיין לא מעכל מה סיפרתי ואני בא אליהם ואומר...: הלו אתם בכלל קולטים מה סיפרתי לכם? כאילו...הלו אני הומו..אז מה אתם כאלה אדישים....?...אז הם אומרים לי אוקיי אוקיי קלטנו בסדר אתה הומו זה לא חריג יש הרבה כאלה תירגע...ואני שואל: אז אתם לא ניגעלים או ממני כזה? כאילו אתם בסדר איתי?...אז הם אומרים נו ברור שכן..ואחד מהם קם וחיבק אותי כי באותו רגע כמעט בכיתי ואני מדבר איתכם שיישבנו כזה על ספסל באיזה חור נידח בעיר שלי...בסביבות 12 בלילה....ואז אני אומר להם שחברים טובים כאלה כמו שיש לי לא היה לי..ואם היה לי כניראה לא הערכתי אותם מספיק..ו וואלה עכשיו אני רואה מי באמת החברים שלי..איזה חברים אמיתיים יש לי..שזה מרגש אותי שעד עכשיו בכלל לא ידעתי מזה..ואלה חברים אמיתיים..שלא נוטשים אותי אלא להיפך הם עכשיו עוד יותר מתקרבים אליי כדי לחזק אותי ולתמוך בי כי הם יודעים שאני עובר תקופה לא קלה...הם מתעניינים לשלומי באייסי ובטלפון בקיצור אלה חברים..והנה היום אנחנו יוצאים גם קצת להסתובב...ועכשיו ההתקדמות השנייה....הבנאדם שבתכלס ממנו אני מרגיש את כל זה..זה הבחור מהבצפר שלי שאני מאוהב בו שזה היה עיקר השיחות שלנו..קוראים לו "טל" אגב..אז ככה....באתי אליו היום...סוף סוף הוא היה לבד...ואמרתי לו שאני רוצה לדבר איתו..ושיש לי שיחה רצינית איתו...אז הוא חייך אליי (ולרגע כמעט נפלתי) והוא אמר : בכיף אחי..מתי? אז אמרתי..ניראה אני ימצא תזמן ואני כבר ייגש אליך (כי בדיוק ניכנסתי למתמטיקה)...אז הוא אמר סבבה באמת נשב לדבר קצת..(משפט שהפתיע אותי רצח..) ואז שאלתי אותו....תגיד רגע ולמה אתה מתעלם ממני כל הזמן באייסי? אתה לא עונה להודעות ולא עונה לכלום....אז הוא אומר.... שיכול להיות שאני בכלל לא ברשימת אנשי קשר שלו ואמלו באייסי הוא לא יכול לראות הודעות של אנשים שלא ברשימה שלו..ואז הבנתי בעצםן שסתם נילחצתי והוא בכלל לא ראה תהודעות שלי....אז הוא אמר שבערב הוא יכניס ואז נדבר (וואיי איך הוקל לי באותו רגע חבל"ז)...אבל אז שאלתי אותו...רגע רגע רגע..אז כאן בבצפר למה אתה מתחמק ממני? אתה פשוט בורח ממני...אז הוא אומר..אהההההה על זה אני כבר ייענה לך כשנשב לדבר....וזהו הוא נתן לי לחיצת יד חמה וטובה...(ואני בעעעעע....מממממ) ואז חייך והלך...והחיוך שלו...מממ..מה הקטע שהוא תמיד דופק לי חיוך כזה יפה אני לא מבין..כאילו בשביל לגרות אותי בכוונה או שאני סתם מפרש לא נכון....יש לו שיניים כ"כ לבנות זה משו..ואיזה גומות יש לו..והעיניים שלו זוהרות...וואיי אני פשוט אוהב אותו....אז אתם כמובן תקבלו דיווח בהמשך...אני מקווה שזה מעניין אותכם בכלל......אויייי אני מאוהב בו קשות..

rasmus girl1

New member
איזה חמוד,

טוב לדעת שנחמד לך,באמת ישלך חברים טובים. "ולרגע כמעט נפלתי" XD שיהיה המון המון בהצלחה עם טל (;

למעלה