התקבלתי

מיצי007

New member
כשתגיעי לשם. בלי קשר לאנשים

שאיתך בקורס כרגע...תביני כמה סביבת עבודה זה דבר חשוב, לעיתים יותר מהעבודה עצמה והשכר.

Lir האחת

New member
כן אני יודעת..

עבדתי בעבר כמוקדנית. העבודה הייתה סבבה סך הכל, אבל הייתה לי חסרה מאוד האינטרקציה עם בני גילי. אני מאמינה שפה זה יהיה שונה ..נראה יש עוד זמן...קורס של חודש..[טוב שלא נסחפו
]

עוד סיפור הסחפות בפנים, לכל המעוניין

אני הלכתי למיונים לעבודה בבלוקבסטר. היינו בהתחלה כ-30 או 40 חבר'ה, ומתוכם עברו רק את השלב הראשוני (שאלון וכו') רק 6
בכל מקרה, התחלנו את הקורס, ומה שלימדו אותנו שם... לא ממש קשור למכירת סרטים אלא בעיקר דינמיקה קבוצתית שהקשר בינה לבין מכירת DVD קלוש בעיניי. בכל מקרה, אני הייתי מועמד לסניף ששיווע בדחיפות לעובדים אבל למרות זאת, לאחר היום הראשון מנהל ההדרכה שם אמר לי שאני לא מתאים לבלוקבסטר... ולא שהם ניסו לראות אותנו עובדים בשלב זה או איכשהו נגעו באופן ישיר בעבודה עצמה. ההסבר שלהם לעניין הוא שהם מחפשים אנשים שיהיו מנהלים בעתיד... GIVE ME A BREAK... בשביל שכר מינימום ל-8 שעות משמרת לא צריך כאלו מיונים ולא צריך כזה קורס. סתם מנפחים את האגו של עצמם לפי מיטב המסורת של הרשת באמריקה.

מיצי007

New member
אוי אוי בלוקבאסטר

ידיד שלי עבד שם שנים וטחנו לו את הצורה. משכורת מינימום וחרא של יחס. אני לא הקשבתי לו והלכתי לראיון עבודה, שם המתנו אני ועוד כמה חברה כשעתיים וחצי עד שחבורה של בני 20+ יואילו בטובם לקחת את הקורות חיים שלנו ולהכניס אותנו לראיון. שם בראיון של הדקה וחצי הם שאלו מה עשינו בצבא, בני כמה אנחנו ומאיפה. על סמך זה, הם ניפו אנשים. אני עברתי, אבל היו כמה אנשים מאיזור הרצליה שכנראה לא התאימו להלך הרוח של הרשת. על סמך זה שהם מהרצליה, היו קרביים ובני 23. אכן...הגיוני....

גם אני הלכתי בהמלצה של חבר

הוא עבד שם אולי 8 חודשים ועזב. הוא דווקא נהנה, וחשב שיתאים לי גם. אני גם חשבתי ככה כי הם לא דרשו התחייבות מאוד ארוכה. אחרי זה כבר מצאתי עבודה הרבה יותר טובה.

לא שילמו כי הייתי רק יום אחד של 3 שעות

אז לא עשיתי עניין. מי שעובר את הקורס וממשיך לעבוד "זוכה" לתשלום עליו רק אחרי סוף ההתחייבות, לאחר 3 חודשים. ומי שמתפטר לפני - לא מקבל את הכסף. כמיטב מסורת עושק העובדים במשכורות מינימום.

silverhawk

New member
כמיטב מסורת העוברים על החוק, אתה מתכוון

אבל שויין, על 3 שעות זה באמת לא שווה את המלחמה.

כמובן

למזלי במקום העבודה הנוכחי שלי לא מאחרים במשכורת ומשלמים על כל דקה. אפילו פנסיה אמורים להתחיל להפריש לי. ומדובר בחברת כוח אדם, הייתם מאמינים?

ככה זה במיונים האלו...

כל החברות האלו חשות את עצמן מינימום קורס טייס. מסתבר שע"מ להיות מוקדן בחברת סלולר/עובד בחנות X- צריך לעבוד סידרת מיונים וסימולציות שלא היו מביישות...נו..קבלה לקורס טייס. זה מוגזם וזה מרגיז.

unholy

New member
מזכיר לי משו מצחיק

כשהייתי בקורס מוקדן של בזק הם הציגו את עצמם כאילו זה קורס באוניברסיטה דחוס על פני שבועיים...וןזה נורא מסובך...וזה המון המון מידע שצריך להכנס לראש וזה קשה נורא...והרבה נושרים וצריך להשקיע ולהגיע תמיד וכו' וכו'...רוב הזמן בכלל ישנתי...יכלתי לעזור למורה ללמד והדבר הכי שימושי שלמדתי בקורס היה שבת אחת הסבירה לי למה יש לי הרבה קשקשים ואיזה שמפו מומלץ להשתמש בשביל שזה יפסק...בסופו של דבר הוציאו אותי מהקורס על בירוקרטיה ממש מטופשת! הדבר הטוב ביותר שקרה לי (אולי כי אני מרוויח כמעט כפול עכשיו בעבודה פי 3 שווה P: ) אל תתרגשי...ואם משעמם לך...תתבלטי בקורס! הכי גרוע יתפסו ממך קצת:) המון המון בהצלחה! תראי להם מאיפה מגדלים זרוע שלישית!!!!! (למירס יש הכי הרבה קרינה לא?:\)

unholy

New member
איזו חברה,

אני מרגיש מתלהב מדי להגיד חברת הייטק...אבל זו בערך סטארט אפ כזו...פשוט זה חברה שקשורה למה שאני לומד...אז ממש נחמד לי פה:) לראות אשכרה איך מה שאני לומד בא לידי ביטוי בתעשיה!!!

למעלה