אחרי הפסקה ארוכה גמני עונה לסקר../images/Emo8.gif
שם: ז'ני גיל: 31 ו- 7 חודשים מין: לפעמים.
מזל: תאומים מאכל אהוב: סיני, עדיפות למוקפץ וגם סושי (נדמה לי שזה יפני במקור) שתייה אהובה: קולה, עדיפות ל RC סדרה: כל מה שמדע בדיוני, פנטזיה האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא. כמה כריות? כמה שיותר
חיית מחמד? אין לי אבל אוהבת מאוד חתולים, כלבים, לטאות, צפרדעים. מכונית אידיאלית: כזאת שנוסעת.
מוזיקה: שנות השישים, פופ, רוקנרול קלאסי זמר אהוב: אלביס פרסלי אחים: 2 אחים ואחות אחת. אהבה ממבט ראשון? מאמינה שיש, לי לא יצא להתאהב במבט ראשון. מה עושה אותך לעליז? דברים טובים שקורים לי או לקרובים לי. מה את אוהבת לעשות? לבלות עם חברים וחברות, לרקוד, לאפות, לבשל. את אוהבת להיות בבית? רק עם יש מישהו/י איתי, לא אוהבת לבד. את נאמנה? כן. וותרנית או עקשנית? תלוי בסיטואציה. על מה שחשוב לי אני אלחם עד חורמה ולא אוותר. אוהבת ילדים? מאוד, בעיקר את 4 הפרטיות שלי. איזה משפט אומר לך הרבה? למה התכוון המשורר? משפט ,פתגם : אין הנחתום מעיד על עיסתו (זה מה שעלה לי לראש כרגע) החיים הטובים: דירת נופש בטוסקנה, יאכטה במרינה בהרצליה, משחקי גולף בהרצליה ותפקיד בכיר בממשלה
לבוש: לפי מצב רוח ומקום שהולכת אליו. איפור: לא אוהבת, מעדיפה טבעי. ברגע זה: עדיין בעבודה, בהפסקה. לובשת: אלגנטי, מכנס וחולצה. חושבת על: הבחור החדש בחיי שעוד לא ברור מה הסטטוס שלנו.
מוזיקה: עניתי על זה קודם, שנות השישים, רוקנרול קלאסי, פופ. דבר אחרון: עשיתי: כתבתי בפורומים. קראתי: עיתון קניתי: סושי בשינטו בעזריאלי זה זה או זה זה? תה קפה? קפה, רצוי הפוך. כלבים חתולים? גם וגם וואלה נענע? וואלה לדואר ונענע לקטעי וידאו תפוז קלמנטינה? אף אחד, רגישה לפירות הדר. תפוז רק באינטרנט
מה מי? להרוג: אני נגד אלימות לשמוע: אלביס ולהירגע להיות כמו: נסיכה באגדות אחרון סרט בטלוויזיה: DVD - מכושפת מס´ שחייגת: ידיד טוב שלי אכלת: חטיף אנרגיה בטעם תות שתית: קפה נס מהקפיטריה בעבודה, המכונה התקלקלה להם, אין הפוך ;-/ פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית: שבוע שעבר פעם אחרונה שחייכת: לפני רבע שעה. פעם אחרונה שצחקת: היום בבוקר. האדם האחרון שחיבקת: הבת שלי. האדם האחרון שנישקת: הבת שלי הדבר האחרון שאמרת: להתראות מחר.
האם אתה|:סדגש| מעשן? שותה? "לא מעשנים, לא שותים, לא משחקים סנוקר"
אני לא מעשנת, פעם עישנתי קצת. אני שותה לפעמים כשיוצאת עם חברים. ישן עם חיות פרווה? לא, הם על המדף לקישוט. מנגן? על העצבים. מתה ללמוד לנגן על גיטרה. מקשקשת קצת על קלידים. מאמין בחייזירים? כן. מאמים בניסים? כן. קורא עיתון? בגירסה האינטרנטית. לפעמים עיתון סוף שבוע. מתפלל? בדרכי שלי. שונא את עצמך? לעיתים רחוקות. חובש כובעיים? לפעמים. אובססיבי לגרביים? אובססיה לגרביים? מה זה? מאמין במכשפות? כן. אוהב ציניות? ממש לא אבל יודעת להסתדר עם ציניקנים. מאמין בשטן? מאמינה שבכל אחד מאיתנו יש שטן שצריך להילחם בו. שרה במקלחת? לא. האם יש לך: סודות? למי אין? פירסינג? אין. אמא'לה, כואב!!! חלום שחוזר על עצמו? יש איזה שניים, שלושה כאלה. דייט מושלם? היה, לפרט לכם? סרט אהוב? יש הרבה. בנאדם שנוא? אין כזה. פיצול אישיות? לא הוכח.