התפרצתי בלי להגיד שלום

../images/Emo6.gif

גם אני שומעת את זה הרבה "טל, לא תמיד את חייבת להגיד את האמת, לפעמים זה בסדר לשקר " חחחחחחחחחחחחח

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גרסה חלקית: שם: מירב גיל: 31 מין: נקבה מזל: לביאה מאכל אהוב: של אמא שתייה אהובה: מיץ ענבים ושוקו האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? בלתי נמנע, אבל בד"כ צוחקת עם. כמה כריות? 2 חיית מחמד? כבר לא. היא מתה אחים: אחיות. 3. אהבה ממבט ראשון? לא. את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? מאוד וותרנית או עקשנית? עקשנית שיודעת לוותר כשצריך. אוהבת ילדים? מאוד אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? את שואלת אותי?! את טענת שהיא בנויה על 3
איפור: בד"כ. ברגע זה: לובשת: טרניניג ופיג'מת טום אנד ג'רי (אני בבית) חושבת על: הבית, נשארו עוד 4 חדרים לנקות. מוזיקה: אין דבר אחרון: עשיתי: סיימתי לנקות את המטבח. קראתי: את עצמי. קניתי: קניות במגה וארון שירות. זה זה או זה זה? תה קפה? גם וגם. כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? לא זה ולא זה. תפוז קלמנטינה? גם וגם אחרון סרט בטלוויזיה: 10 דרכים להפטר מגבר מס´ שחייגת: לא חייגתי. אכלת: טרם שתית: טרם פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: זה אורח קבוע. פעם אחרונה שחייכת: אתמול בלילה. פעם אחרונה שצחקת: אתמול בלילה. האדם האחרון שחיבקת: אחותי האדם האחרון שנישקת: אחותי האם אתה|:סדגש| מעשן? כן. שותה? כשיוצא. ישן עם חיות פרווה? לא. מנגן? לא מאמין בחייזירים? לא. מאמים בניסים? לא. קורא עיתון? לא. זה אנרגיות רעות. מתפלל? כבר לא. שונא את עצמך? לא. חובש כובעיים? לא. אובססיבי לגרביים? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא. מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? מעטים יש להם כשרון אמיתי לזה, אבל אוהבת מאד. מאמין בשטן? לא. שרה במקלחת? לא. האם יש לך: סודות? שמסתירה מכם? ברור. פירסינג? לא. חלום שחוזר על עצמו? לא בשנים האחרונות. דייט מושלם? זו אשלייה. סרט אהוב? חומות של תקווה בנאדם שנוא? הבוס שלי, שפיטר אותי. פיצול אישיות? לא.

ליבית1

New member
משועממת, אז עונה

שם: ליבית גיל: 32 מין: נקבה מזל: שור מאכל אהוב:הכול והרבה שתייה אהובה: כרגע וודקה רד בול, אבל זה משתנה סדרה: "הכי גאים שיש" האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לאהוב מישהו עד כלות, זה פשע? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא ממש כמה כריות?????
חיית מחמד?כלב, גולדן מעורב עם לברדוד, מדהים, קוראים לו דץ מכונית אידיאלית: המממ.....
לא יודעת מוזיקה: הכול, והרבה, כרגע בעיקר ישראלי זמר אהוב: ניקי גולדשטיין, יוסי אזולאי זמרת אהובה : אילנה אביטל, מירי מסיקה אחים: 2 אחיות מקסימות אהבה ממבט ראשון?כן. מה עושה אותך לעליז? השאלה הזו... חחח....
מה את אוהבת לעשות? תיאטרון, ספינינג, מוסיקה, אוכל... את אוהבת להיות בבית? בלילה כשקר.... את נאמנה? בהחלט!!! לעצמי בעיקר!!! וותרנית או עקשנית? עקשנית מאוד, מזל שור או לא? אוהבת ילדים? בעיקר את שלי איזה משפט אומר לך הרבה? "די במילה אחת, די בחיוך אחד... החיים הטובים: עכשיו, רק חסר בן זוג להשלים את התמונה לבוש: ג'ינס בדרך כלל איפור:ביציאה בלבד ברגע זה: לובשת: ג'ינס וסוודר חושבת על: הנופש שמחכה לי מחר.... בטבריה, שלושה ימים של פינוק מוזיקה: רשת ג', תכף עוברת לדידי הררי דבר אחרון: עשיתי: בעבודה מהבוקר קראתי: המממ.... לא זוכרת קניתי: לא קניתי כלום כבר כמה ימים, באמת בעיה... זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? חתולים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? גם וגם מה מי? להרוג: הרשימה ארוכה עד מאוד לשמוע: דידי הררי, תכף להיות כמו:כמוני, מה 'זתומרת אחרון סרט בטלוויזיה: לא אוהבת סרטים מס´ שחייגת:בעבודה למישהו אכלת: סלט שתית: מים פעם אחרונה שהתקלחת:בבוקר פעם אחרונה שבכית:אתמול אצל הפסיכולוגית שלי פעם אחרונה שחייכת: כל הזמן פעם אחרונה שצחקת: שבת בערב האדם האחרון שחיבקת: שבת בערב האדם האחרון שנישקת: שבת בערב הדבר האחרון שאמרת: ענייני עבודה... לא מעניין מעשן? לא שותה? כן ישן עם חיות פרווה? שני שפנים... חמודים, לא יכולה בלעדיהם מנגן? על העצבים... סתם, באורגן, לפני הרבה שנים מאמין בחייזירים? לא מאמים בניסים? כן!!! קורא עיתון? ממש לא מתפלל? בכל לילה לפני השינה שונא את עצמך? למה??? אוהבת אותי מאוד חובש כובעיים? לא מתאים לי אובססיבי לגרביים? לא ממש מאמין במכשפות? כן, אנושיות בעיקר אוהב ציניות? לגמרי, השם השני שלי מאמין בשטן? לא שרה במקלחת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם יש לך: סודות? כן פירסינג? לא חלום שחוזר על עצמו? כן דייט מושלם?עוד לא היה סרט אהוב? אין כזה בנאדם שנוא? אוהו... חבל על הזמן פיצול אישיות? אני מפוצלת?? מי?? אני ??? כן את!! מה פתאום?!?!

ק י ק ה

New member
משעמם לי ...

שם: גיל:34 אוטוטו מין: נקבה מזל: דגים מאכל אהוב: פיצה, איטלקי שתייה אהובה: מיץ תפוזים סדרה: CSI האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא כמה כריות? 2 חיית מחמד? כלב, חתול מכונית אידיאלית: אחת שמגיעה עד אילת בלי בעיות מוזיקה: בטח והרבה זמר אהוב: אין מועדף אחים: סה"כ 5 בנות אהבה ממבט ראשון? לא קרה מה עושה אותך לעליז? אנשים אהובים מה את אוהבת לעשות? המון דברים את אוהבת להיות בבית? מאוד את נאמנה? כו וותרנית או עקשנית? תלוי על מה אוהבת ילדים? מגיל 3 ומעלה איזה משפט אומר לך הרבה? אין אחד כזה משפט ,פתגם : החיים הטובים: לבוש: גינס וטי שירט איפור: רק ליציאה ברגע זה: לובשת: גינס חושבת על: האיש שלי מוזיקה: איטלקית דבר אחרון: עשיתי: אכלתי בואנו קינדר קראתי: את הסקרים קניתי: באונו קינדר זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? גם וגם וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? קלמנטינה מה מי? להרוג: חס וחלילה לשמוע: אין העדפה להיות כמו: כמוני אחרון סרט בטלוויזיה: מס´ שחייגת: לאיש אבל לא עונה לי אכלת: בואנו קינדר שתית: מיץ אננס פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה בערך פעם אחרונה שצחקת: אחרי החיוך האדם האחרון שחיבקת: הבת שלי האדם האחרון שנישקת: הבת שלי הדבר האחרון שאמרת: משעמם לי האם אתה|:סדגש| מעשן? כן שותה? לא על בסיס קבוע ישן עם חיות פרווה? בניגוד לרצוני מנגן? כן- פסנטר מאמין בחייזירים? הגרה מאמינה מאמים בניסים? יש מצב קורא עיתון? לא מתפלל? בעיתות מצוקה שונא את עצמך? מה פתאום חובש כובעיים? בטח אובססיבי לגרביים? כן מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? בטעם מאמין בשטן? לא שרה במקלחת? לא האם יש לך: סודות? פירסינג? כן חלום שחוזר על עצמו? לא זוכרת דייט מושלם? כן סרט אהוב? החשוד המיידי בנאדם שנוא? לא פיצול אישיות? לא

P u s s i c a t

New member
יאללה. אולי זה יפשיר לי את האצבעות.

שם: גיל: 35 מין: החזק והיפה מזל: קשת מאכל אהוב: גלידה שתייה אהובה: קפה סדרה: ללא עקבות, חוק וסדר, מכושפות... האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? כן. אומרים שהאושר הוא הפשע המושלם
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? על לא. עם כן כמה כריות? 4 חיית מחמד? 3 חתולים מכונית אידיאלית: אוטומאטית. הגה כח. חדשה. אמינה. אחזקה זולה. ועם הרבה מקום מאחורה בשביל האופניים (מי אר שאידיאלים הם מציאותיים?) מוזיקה: מכל וכל זמר אהוב: כל מיני... שומרת אמונים כבר שנים ללני קרביץ אחים: 2 אהבה ממבט ראשון? קרה מה עושה אותך לעליז? מליון ואחד דברים. גם קשת בענן... מה את אוהבת לעשות? לכתוב את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? הכי בעולם. וותרנית או עקשנית? תלוי מתי תלוי על מה אוהבת ילדים? מאוד איזה משפט אומר לך הרבה? אין מפסידים. יש מי שהפסיקו לנסות. משפט ,פתגם : היום הוא המחר שאתמול כל כך פחדת ממנו החיים הטובים: אופר לבוש: מה שבא איפור: אם הוא בטוב טעם - כן ברגע זה: לובשת: טריינינג. וזה לא מספיק חושבת על: אימון השחיה בערב מוזיקה: כרגע שקט. צהרים. מנוחה לראש. דבר אחרון: עשיתי: הכנתי ארוחת צהרים קראתי: מייל מקסים קניתי: עוד נצנץ לאופניים - נראית כבר כמו עובד מע"צ... זה זה או זה זה? תה קפה? על הבוקר שחור. חזק ערבי עם הל. במהלך היום תה פירות במגוון טעמים. ים קופסאות בפריזר כלבים חתולים? אוהבת גם וגם. מגדלת חתולים - בעתיד בשאיפה יהיה גם כלב. אחד לפחות. וואלה נענע? אלרגית לנענע תפוז קלמנטינה? קלמנטינה מה מי? להרוג: לא מתלכלכת. הצדק נעשה לבד... לשמוע: שלום, מדברים מהמועצה להסדר ההימורים... זכית בפרס הראשון... להיות כמו: עצמי בדיוק. רק עם הכסף של שרי אריסון. גם דונאלד טראמפ הולך אחרון סרט בטלוויזיה: משו שראיתי מהאמצע. על גבר שנשוי לשתי נשים במקביל.. מס´ שחייגת: אחותי אכלת: סלט ענק. שתית: קפה פעם אחרונה שהתקלחת: בראשון בחודש. וואלה זה היה מזמן.. פעם אחרונה שבכית: דמעות? הבוקר? בכי ממש? ביומולדת. פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי דקה פעם אחרונה שצחקת: הבוקר האדם האחרון שחיבקת: חברה אתמול בערב האדם האחרון שנישקת: ידיד באותו מפגש הדבר האחרון שאמרת: אתקשר אח"כ האם אתה|:סדגש| מעשן? לפעמים שותה? לפעמים ישן עם חיות פרווה? אמיתיות או צעצוע? ישנה עם 3 חתולים. מנגן? ניגנתי. פסנתר. 6 שנים. מאמין בחייזירים? לא. אבל חזיר מה זה בא לי... מאמין בניסים? לא מכירה אותו. וכן. מאוד. קורא עיתון? משתדלת שלא. מתפלל? כן שונא את עצמך? יש מספיק אחרים שעושים את זה בשבילי
חובש כובעיים? בבריכה ובריצות. וקסדה ברכיבות... אובססיבי לגרביים? לא. אבל יש לי המונים. מבטיחה כבר הרבה זמן לצוות אותם בזוגות... מאמין במכשפות? כן אוהב ציניות? אני? מה פיתום... מאמין בשטן? אפילו פגשתי אותה... שרה במקלחת? לפעמים האם יש לך: סודות? כן פירסינג? היה בפופיק. 5 חורים באזניים נחשב? חלום שחוזר על עצמו? יש כמה דייט מושלם? היה
סרט אהוב? הרבה... בנאדם שנוא? לא ממש שונאת. יותר מרחמת עליה. פיצול אישיות? שניה, אתייעץ עם עצמי לגבי זה... אווווף. איזה אורך. יאללה. עכשיו הסטייק

רונגי

New member
גם אני מצטרפת

שם: רוני גיל: כמעט 32 מין: נקבה מזל: שור מאכל אהוב: הרבה, בעיקר מתוקים שתייה אהובה: סדרה: CSI האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא שאני יודעת על זה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן. אבל משתדלת לשמור על פרופורציות... כמה כריות? 2 חיית מחמד? 1 - כלבה מכונית אידיאלית: נוחה, אוטומטית שנוסעת על אויר ולא מתקלקלת מוזיקה: כל מיני זמרת אהובה: כרגע - מירי מסיקה זמר אהוב: אחים: 2 אחים אהבה ממבט ראשון? עדיין לא מה עושה אותך לעליז? מה את אוהבת לעשות? לקרא, לתפור את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? כן וותרנית או עקשנית? גם וגם - תלוי על מה אוהבת ילדים? לא ממש אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? איזה משפט אומר לך הרבה? משפט,פתגם: החיים הטובים: לבוש: איפור: לפעמים, לא יותר מידי ברגע זה: לובשת: מכנסים שחורים סוודר כחול חושבת על: האם ירד גשם כשאצא מוזיקה: בעבודה - אין מוזיקה דבר אחרון: עשיתי: השוואה בין הצעות מחיר (איכס) קראתי: המעות מחיר קניתי: נעליים ביום שישי זה זה או זה זה? תה קפה? לא שותה לא את זה ולא את זה כלבים חתולים? מתה על חתולים גרה עם כלבה וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז מה מי? להרוג: לשמוע: להיות כמו: אחרון סרט בטלוויזיה: מס´ שחייגת: אכלת: פסטה לארוחת צהריים שתית: מים פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: די מזמן - לא זוכרת מתי בדיוק פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: היום, מתישהו האדם האחרון שחיבקת: חברה האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן? לא שותה? קצת, מידי פעם ישן עם חיות פרווה? הכלבה מנגן? רק על עצבים מאמין בחייזירים? לא מאמים בניסים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא שונא את עצמך? לא חובש כובעים? לא מתאים לי אובססיבי לגרביים? עדיין לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות? כן אוהב ציניות? כן! מאמין בשטן? כן שרה במקלחת? לא האם יש לך: סודות? ברור פירסינג? לא חלום שחוזר על עצמו? דייט מושלם? עדיין מחכה לו סרט אהוב? בנאדם שנוא? לא שנוא, סתם לא אהוב פיצול אישיות? כנראה

I am next ../images/Emo9.gif

שם: אודליה גיל: כמעט 30 מין: נקבה נראה לי מזל: דגים מאכל אהוב: שוקולד ועוד כל מיני שטויות אה וגם פיצה
שתייה אהובה: מוגזים סדרה: meduim האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? איתם עדיף כמה כריות? יש לי על המיטה בערך 5-6 חיית מחמד? כלב מכונית אידיאלית: משהו טוב אמין ונוח מוזיקה: כרגע עם ג'ניס דילן וחברים זמר אהוב: משתנה אחים: אחד אהבה ממבט ראשון? מאמינה - לי לא קרה מה עושה אותך לעליז? יום נחמד, חיוך, דברים קטנים מה את אוהבת לעשות? לטייל, לשבת בים במיוחד עכשיו בחורף שלנו את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? כן וותרנית או עקשנית? שילוב עם נטיה לעקשנות אוהבת ילדים? ככה ככה איזה משפט אומר לך הרבה? בחתימה שלי
משפט ,פתגם : החיים הטובים: אוהל מול הכנרת (בלי מסלולים
) לבוש: ספורט אלגנט איפור: מועט ברגע זה: לובשת: גופיה ומכנס קצר חושבת על: פתגם מוצלח מוזיקה: בילי ג'ואל מתנגן לי מהבוקר דבר אחרון: עשיתי: אכלןתי אורז עם שעועית וחומות ליד סלט חמצמץ קראתי: YNET
והארי פוטר באנגלית קניתי: גלידה בסופר זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? הכלב שלי וואלה נענע? ואללה תפוז קלמנטינה? קלמנטינה מה מי? להרוג: נהגים חארות או את אלו שקודחים פה ב7 בבוקר לשמוע: מישהו שאוהבים להיות כמו: ... אחרון סרט בטלוויזיה: ספרה מס´ שחייגת: חברה אכלת: אורז מבושל עם חומוס ושעועית לצד סלט חמצמץ שתית: מים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: שבוע פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת: קצת יותר מוקדם האדם האחרון שחיבקת: מישהו מיותר האדם האחרון שנישקת: את אותו המיותר הדבר האחרון שאמרת: את מה שכתבתי מעלה
האם אתה|:סדגש| מעשן? לא שותה? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן? על העצבים מאמין בחייזירים? כן מאמים בניסים? כן קורא עיתון? ON LINE מתפלל? נדיר שונא את עצמ ך? NEVER חובש כובעיים? כשקר אובססיבי לגרביים? לא כל כך מאמין במכשפות? כן אוהב ציניות? כן מאמין בשטן? מאמינה שקיים רוע שרה במקלחת? לפעמים האם יש לך: סודות? לכולם יש פירסינג? אין חלום שחוזר על עצמו? פעם היה שאני עפה דייט מושלם? אההה סרט אהוב? ראיתי קומדיה חמודה לא מזמן "ריבאונד" בנאדם שנוא? לא מצליחה לחשוב על אחד פיצול אישיות? עוד אין מה כבר נגמר???

Jen74

New member
אחרי הפסקה ארוכה גמני עונה לסקר../images/Emo8.gif

שם: ז'ני גיל: 31 ו- 7 חודשים מין: לפעמים.
מזל: תאומים מאכל אהוב: סיני, עדיפות למוקפץ וגם סושי (נדמה לי שזה יפני במקור) שתייה אהובה: קולה, עדיפות ל RC סדרה: כל מה שמדע בדיוני, פנטזיה האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא. כמה כריות? כמה שיותר
חיית מחמד? אין לי אבל אוהבת מאוד חתולים, כלבים, לטאות, צפרדעים. מכונית אידיאלית: כזאת שנוסעת.
מוזיקה: שנות השישים, פופ, רוקנרול קלאסי זמר אהוב: אלביס פרסלי אחים: 2 אחים ואחות אחת. אהבה ממבט ראשון? מאמינה שיש, לי לא יצא להתאהב במבט ראשון. מה עושה אותך לעליז? דברים טובים שקורים לי או לקרובים לי. מה את אוהבת לעשות? לבלות עם חברים וחברות, לרקוד, לאפות, לבשל. את אוהבת להיות בבית? רק עם יש מישהו/י איתי, לא אוהבת לבד. את נאמנה? כן. וותרנית או עקשנית? תלוי בסיטואציה. על מה שחשוב לי אני אלחם עד חורמה ולא אוותר. אוהבת ילדים? מאוד, בעיקר את 4 הפרטיות שלי. איזה משפט אומר לך הרבה? למה התכוון המשורר? משפט ,פתגם : אין הנחתום מעיד על עיסתו (זה מה שעלה לי לראש כרגע) החיים הטובים: דירת נופש בטוסקנה, יאכטה במרינה בהרצליה, משחקי גולף בהרצליה ותפקיד בכיר בממשלה
לבוש: לפי מצב רוח ומקום שהולכת אליו. איפור: לא אוהבת, מעדיפה טבעי. ברגע זה: עדיין בעבודה, בהפסקה. לובשת: אלגנטי, מכנס וחולצה. חושבת על: הבחור החדש בחיי שעוד לא ברור מה הסטטוס שלנו.
מוזיקה: עניתי על זה קודם, שנות השישים, רוקנרול קלאסי, פופ. דבר אחרון: עשיתי: כתבתי בפורומים. קראתי: עיתון קניתי: סושי בשינטו בעזריאלי זה זה או זה זה? תה קפה? קפה, רצוי הפוך. כלבים חתולים? גם וגם וואלה נענע? וואלה לדואר ונענע לקטעי וידאו תפוז קלמנטינה? אף אחד, רגישה לפירות הדר. תפוז רק באינטרנט
מה מי? להרוג: אני נגד אלימות לשמוע: אלביס ולהירגע להיות כמו: נסיכה באגדות אחרון סרט בטלוויזיה: DVD - מכושפת מס´ שחייגת: ידיד טוב שלי אכלת: חטיף אנרגיה בטעם תות שתית: קפה נס מהקפיטריה בעבודה, המכונה התקלקלה להם, אין הפוך ;-/ פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית: שבוע שעבר פעם אחרונה שחייכת: לפני רבע שעה. פעם אחרונה שצחקת: היום בבוקר. האדם האחרון שחיבקת: הבת שלי. האדם האחרון שנישקת: הבת שלי הדבר האחרון שאמרת: להתראות מחר.
האם אתה|:סדגש| מעשן? שותה? "לא מעשנים, לא שותים, לא משחקים סנוקר"
אני לא מעשנת, פעם עישנתי קצת. אני שותה לפעמים כשיוצאת עם חברים. ישן עם חיות פרווה? לא, הם על המדף לקישוט. מנגן? על העצבים. מתה ללמוד לנגן על גיטרה. מקשקשת קצת על קלידים. מאמין בחייזירים? כן. מאמים בניסים? כן. קורא עיתון? בגירסה האינטרנטית. לפעמים עיתון סוף שבוע. מתפלל? בדרכי שלי. שונא את עצמך? לעיתים רחוקות. חובש כובעיים? לפעמים. אובססיבי לגרביים? אובססיה לגרביים? מה זה? מאמין במכשפות? כן. אוהב ציניות? ממש לא אבל יודעת להסתדר עם ציניקנים. מאמין בשטן? מאמינה שבכל אחד מאיתנו יש שטן שצריך להילחם בו. שרה במקלחת? לא. האם יש לך: סודות? למי אין? פירסינג? אין. אמא'לה, כואב!!! חלום שחוזר על עצמו? יש איזה שניים, שלושה כאלה. דייט מושלם? היה, לפרט לכם? סרט אהוב? יש הרבה. בנאדם שנוא? אין כזה. פיצול אישיות? לא הוכח.

passioneta

New member
עד שהמרק יהיה מוכן

שם: נטע גיל: 37 ושבועיים מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: שוקולד שתייה אהובה: מים ושמפנייה סדרה: Weeds, The Entourage האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? קצת, אבל מיד יש לי יסורי מצפון כמה כריות? 1 (ואחת לאורח אם יש) חיית מחמד? לא מכונית אידיאלית: ליסינג מהעבודה (חיפושית סגולה?) מוזיקה: פול סיימון זמרת אהובה: זמר אהוב: פול סיימון, גון לנון, אריק איינשטיין, רמי קליינשטיין אחים: אח ואחות אהבה ממבט ראשון? לא. אבל משיחה ראשונה, כן מה עושה אותך לעליז? גשם מה את אוהבת לעשות? לצייר, לטייל, לבשל, להז#### את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? מאוד וותרנית או עקשנית? עקשנית אוהבת ילדים? של אחרים אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? כנות, כימיה וענין איזה משפט אומר לך הרבה? "אני אוהב אותך אבל" משפט,פתגם: "Good, better, best never take a rest until your good is better and your better is the best" החיים הטובים: יום שישי בצהרים ארוחה טובה במסעדה, אח"כ להירדם עם העיתונים ולהתעורר לסקס של אחה"צ לבוש: תלוי מתי איפור: תלוי מתי ברגע זה: לובשת: מכנסיים שחורים וסוודר בורדו חושבת על: העבודה החדשה שאתחיל ביום א' מוזיקה: טלוויזיה דולקת בסלון דבר אחרון: עשיתי: מרק ירקות קראתי: מגזין Gourmet קניתי: לחם זה זה או זה זה? תה קפה? תה כלבים חתולים? וואלה נענע? תפוז קלמנטינה? מה מי? להרוג: לשמוע: "אני אוהב אותך" להיות כמו: אחרון סרט בטלוויזיה: מס´ שחייגת: הסבל של מכונת הכביסה אכלת: פרוסת לחם שיפון שתית: מים פעם אחרונה שהתקלחת: היום בצהרים פעם אחרונה שבכית: אתמול אחה"צ פעם אחרונה שחייכת: עכשיו לסבלים פעם אחרונה שצחקת: אתמול אחה"צ האדם האחרון שחיבקת: האחיין שלי האדם האחרון שנישקת: האחיין שלי הדבר האחרון שאמרת: תתחלקו בעודף הריח האחרון שהרחת: המרק האם אתה|:סדגש| מעשן? לא שותה? לא ישן עם חיות פרווה? לא. מנגן? פעם ניגנתי בגיטרה מאמין בחייזירים? לא מאמים בניסים? לא קורא עיתון? באינטרנט, The Marker מתפלל? לא שונא את עצמך? לא חובש כובעיים? בעיקר בחול אובססיבי לגרביים? מאוד מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? כן מאמין בשטן? לא שרה במקלחת? כן האם יש לך: סודות? כן פירסינג? לא (עגילים זה נחשב?) חלום שחוזר על עצמו? לא דייט מושלם? מקווה שעוד יהיה סרט אהוב? ארבע חתונות ולוויה בנאדם שנוא? בוס לשעבר פיצול אישיות? מממ...

מדברים על מרק ..אז אני כבר חתכתי

את כל הירקות שמחה וטובת לב באתי לטגן קצת בצל ..ו... הגז מנותק .. איזה שיט .... התקשרתי אליהם מה מסתבר ? שפעם ב-5 שנים הם באים לעשות בדיקה ולא היינו בבית אז הם ניתקו את הגז עד שיגיע טכנאי ... איזה חצופים אני נשארים עם ירקות חיים , וכבר החלתי לאכול את הסלרי בתור חטיף אז מרק כבר לא יהיה בלילה גשום שכזה מבעס...

הבא בתור הוא סוס?

איזו תרפיה למלא את השאלונים האלה....
שם: יופי גיל: 33 מין: לא זוכרת מה זה מזל: בתולה מאכל אהוב: בשר והחומוס של סעיד שתייה אהובה: מים סדרה: סידרה חשבונית? סדרת טלוויזיה? האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? אני חפה מפשע עד שיוכח אחרת
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? אוהבת לצחוק עם אנשים! כמה כריות?לא ישנה עם כריות. רק נושכת
חיית מחמד? לא. מכונית אידיאלית: היסיריון הירקרקה שלי
מוזיקה: ישראלית מכל הזמנים. זמרת אהובה: שרית חדד, מירי מסיקה, רונית שחר, נורית גלרון זמר אהוב: שלמה ארצי, ארקדי דוכין, שלום חנוך אחים: 3 אחיות: אין לי אהבה ממבט ראשון? מה איתה? מה עושה אותך לעליז? החיים! מה את אוהבת לעשות? לפתור תשבצים, לאכול, לעשן, לשבת עם חברים.. את אוהבת להיות בבית?? גם וגם. את נאמנה? הכי בעולם! וותרנית או עקשנית? המון עקשנית. המון וותרנית. תלוי בסיטואציה. אוהבת ילדים? מאוד! מחכה לשלי! אהבה בנויה על 3 מרכיבים,מהם? אמון, הומור וסקס טוב. איזה משפט אומר לך הרבה? "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי-אפשר?" משפט,פתגם: צריך לדעת לראות את החצי המלא של הכוס! החיים הטובים: השמש שזורחת בבוקר, מסז' טוב, ארוחה רומנטית, הנובלס והקפה של הבוקר. לבוש: לא מתחכם, לא אופנתי, בלי כפתורים, בלי נצנצים ובלי פאייטים!איפור: כל הזמן. ברגע זה: לובשת: טרנינג שחור ושמיכת פליז. חושבת על: המניאק שכתב את השאלות האלה... מוזיקה: שרית חדד דבר אחרון: עשיתי: טיגנתי קציצות לחם קראתי: הביוגרפיה של יצחק רבין "פנקס שירות" קניתי: קניות לסופ"ש ביום שישי זה זה או זה זה? תה קפה? גם וגם. כלבים חתולים? לא זה ולא זה וואלה נענע? תפוז תפוז קלמנטינה? גם וגם אנשים מה מי? להרוג: אף אחד! לשמוע: "התינשאי לי?" להיות כמו: מי שאני רק עם בן זוג אחרון סרט בטלוויזיה: לא זוכרת מס´ שחייגת:
לא חייגתי היום לשומקום! אכלת: קציצות לחם שהכנתי שתית: נס קפה פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: ביום שישי בבריתות של התאומים של החברה שלי. מהתרגשות! פעם אחרונה שחייכת: אני כל הזמן מחייכת. זה בילד-אין. פעם אחרונה שצחקת: בצהריים. האדם האחרון שחיבקת: את התאומים של החברה שלי. היום בצהריים. האדם האחרון שנישקת: את התאומים של החברה שלי. היום בצהריים. הדבר האחרון שאמרת: "ביי לילך. נתראה ביום שישי" הריח האחרון שהרחת: ריח של טיגון בכל הבית
האם אתה: מעשן? כן. נובלס. שותה? כן. ישן עם חיות פרווה?
לא! מנגן? לא מאמין בחייזרים? לא מאמין בניסים? כן. ההיסטוריה מוכיחה ששווה להאמין! קורא עיתון? רק בסופ"ש מתפלל? לא שונא את עצמך? ממש לא
חובש כובעים? לא אובססיבי לגרביים? מטורפת על גרביים. במיוחד כאלה עם אצבעות! מביע משאלות מול כוכבים נופלים? מי רואה כוכבים נופלים בכלל? מאמין במכשפות? מאמינה בעצמי. ואני מכשפה לא קטנה
אוהב ציניות? מאוד. ציניקנית גדולה בעצמי! מאמין בשטן? לא שרה במקלחת? לא האם יש לך: סודות? מעט מאוד פירסינג? נזם באף. חלום שחוזר על עצמו? לא דייט מושלם? כזה שאחריו יש עוד ועוד... סרט אהוב? אין בנאדם שנוא? הבוסית לשעבר! פיצול אישיות? לא מה? כבר נגמר? יופי. הולכת לנוח...

ארוך הסקר הפעם...טוב נו, גשם בחוץ..

שם: מיכל גיל: 28 מין: נ מזל: בתולה מאכל אהוב: נקניקיות, סלט ירקות ענק, גלידת שוקולד וכל מיני בצקים שתייה אהובה: מיץ ענבים אני הכי אוהבת אבל שותה מים ודיאט קולה... סדרה: חברים האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא...? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא בדרך כלל... כמה כריות? ישנה בלי כריות בכלל. חיית מחמד? אין מכונית אידיאלית: מה אכפת לי? העיקר שתיסע... מוזיקה: הכל חוץ מטרנס והאוס זמר אהוב: אין מישהו ספציפי אחים: אח אחד אהבה ממבט ראשון? לא מאמינה. יש משיכה ממבט ראשון, זה כן. אבל אהבה? מה עושה אותך לעליז? התכוונת "שמח", "מאושר" אני מקווה, כי בפעם האחרונה שבדקתי, אני עדיין נמשכת לגברים. אז מאושרת עושה אותי לדעת שאני בריאה, שיש לי אהבה ושיש לי למי לספר בסוף היום איך עבר עליי היום... מה את אוהבת לעשות? לקרוא, להיות עם אנשים שאני אוהבת, שופינג, לטייל בארץ ובחו"ל, לבלות, לרקוד... את אוהבת להיות בבית? כן. לפעמים זה כיף. במיוחד עכשיו כשיורד מבול בחוץ את נאמנה? כן!!! מאד!! וותרנית או עקשנית? בד"כ וותרנית אוהבת ילדים? תלוי של מי... יש כאלה ממש מעצבנים... איזה משפט אומר לך הרבה? המשפט הזה... משפט ,פתגם :??????????? עכשיו? אין לי כוח... החיים הטובים: לבוא הבייתה אחרי יום עבודה (רצוי לא קשה במיוחד), להיות עם מי שאני אוהבת, לנסוע לחו"ל פעם, אולי פעמיים בשנה ולסופי שבוע מידי פעם... ולהנות מהחיים לבוש: בד"כ אלגנטי, אבל תלוי לאן. לעבודה הרבה ג'ינסים. איפור: מסקרה, קו שחור בעין וליפסטיק. לא יותר מזה ולא מייקאפ. ברגע זה: לובשת: מכנסי טרנינג עבים עם חולצה דקה ארוכה של תמנון ומעל פליז גדול של גברים. נראית זוועה כרגע...אבל חם לי!!! חושבת על: מתי הסקר הזה נגמר????????? מוזיקה: ברגע זה אין מוזיקה ליידי... דבר אחרון: עשיתי: אכלתי קראתי: "הלב" של רם אורן נדמה לי היה האחרון שקראתי קניתי: 2 סריגים חמודים מפוקס - אחד שחור ואחד ורוד פוקסיה, קפוצ'ון. זה זה או זה זה? תה קפה? לא אוהבת קפה...אז תה כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? קלמנטינה מה מי? להרוג: לשמוע: להיות כמו: אחרון סרט בטלוויזיה: לא עולה לעי כרגע מס´ שחייגת: הסלולארי של חבר שלי אכלת: חלווה שתית: תה... (כרגע) פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת... פעם אחרונה שחייכת: נראה לי היום? אני חושבת שאני מחייכת כל יום... פעם אחרונה שצחקת: לא היום...אתמול... האדם האחרון שחיבקת: אמא שלי, לפני חצי שעה האדם האחרון שנישקת: חבר שלי הדבר האחרון שאמרת: "אני במחשב"...לאמא שלי האם אתה|:סדגש| מעשן? שותה? שותה בחברה ישן עם חיות פרווה? לא מנגן? לא מאמין בחייזירים? לא יודעת. אולי כן... מאמים בניסים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא בד"כ שונא את עצמך? לא.. חובש כובעיים? לא אובססיבי לגרביים? מתה על גרביים!!! אבל אובססיבית? לא... מאמין במכשפות? לא...מה זה השאלות האלה???????? אוהב ציניות? לא מאמין בשטן? לא שרה במקלחת? לפעמים האם יש לך: אמרת כבר 7 פעמים "אחרון"!!!!!!!!!!!!!!!!!! סודות? פירסינג? לא חלום שחוזר על עצמו? לא דייט מושלם? כן, עם חבר שלי. סרט אהוב? שיקגו בנאדם שנוא? מישהו מהעבודה שלי פיצול אישיות? לי? בטח. כמה אנשים החלפתי בשביל לענות על הסקר הזה...מה, נראה לך שבן אדם אחד מסוגל לענות על הכל???????

בת עולם

New member
אני כן אמרתי שלון../images/Emo13.gif

ועונה גם... שם: בת גיל: 38
...מרגישה עשר שנים פחות
מין: נקבה ומאוד גאה בזה מזל: עקרב מאכל אהוב: פירות ים, דגים, פסטה, שניצל שתייה אהובה: בירה סדרה: ? האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? לא חושבת.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? עד גבול מסוים כמה כריות? 3 והחתולה חיית מחמד? חתולה מקסימה מכונית אידיאלית: לא רלוונטי מוזיקה: ישראלית, אטנית, לטינית, שנות ה- 70 זמרת אהובה: יאניס יאן זמר אהוב: לאונרד כהן, שלמה ארצי, עברי לידר אחים: אח אחד אהבה ממבט ראשון? התאהבות כן, אהבה לא נראה לי מה עושה אותך לעליז? כלומר לשמחה? בירה אחת... מה את אוהבת לעשות? לכתוב, לשמוע מוסיקה, לקרוא, לטייל, לארח חברים, לבשל מאוד אוהבת! וגם לאכול את אוהבת להיות בבית? כו, אני טיפוס ביתית את נאמנה? כן מאוד וותרנית או עקשנית? וורתנית - לצערי אוהבת ילדים? כן אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? תקשורת טובה, סקס טוב וכנות איזה משפט אומר לך הרבה? לא זוכרת משפט,פתגם: גם לא זוכרת החיים הטובים: כוסות יין, נרות, חמימות של ארוחה כיפית, שיחה ארוכה ומגע לבוש: ג'ינס וחולצה איפור: מעט מאוד, הרבה פעמים לא ברגע זה לובשת: גינס וחולצה חושבת: על שיעור מאוד חשוב שלמדתי היום מוסיקה: אין כרגע דבר אחרון: עשיתי: הרבה דברים קראתי: חיי פיי קניתי: אוכל לחתולה זה זה או זה זה? תה קפה? קפה כלבים חתולים? גם וגם וואלה נענע? לא ולא תפוז קלמנטינה? תפוז מה מי? להרוג: ניסיתי להרוג עכבר אחד אצלי אבל ברח לי...חחח לשמוע: בואי, אני מתגעגע להיות כמו: בדיוק כמוני, לא אחרת אחרון סרט בטלביזיה: השעות מס' אחרון שחייגת: לאחי אכלת: מרק קובה אדום שתית: קפה שחור פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום, ממש עכשיו פעם אחרונה שצחקת: אתמול אני חושבת...האחיינית שלי הצחיקה אותי מאוד האדם האחרון שחיבקת: את אבא שלי האדם האחרון שנישקת: חבר מאוד טוב הדבר האחרון שאמרת: אני רעבה...חכו לי עם אוכל וזה היה באמת ארוך

למעלה