התפרצתי בלי להגיד שלום

בת מלכה

New member
התפרצתי בלי להגיד שלום

לא יפה!
אז הנה שאלון היכרות. כולם מוזמנים וכולן מוזמנות לענות אחריי... שם: הילה גיל: כמעט כמעט 30 מין: נקבה מזל: שור מאכל אהוב: מרציפן שתייה אהובה: מים ובירה סדרה: הסידרה המוגבלת של מרלבורו לייטס האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? מה פתאום! אני חננה בפוטנציה... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן. אבל משתדלת לשמור על פרופורציות... כמה כריות? 3 (אחת לשינה ו-2 ללפני השינה) חיית מחמד? כבר לא. היא מתה מכונית אידיאלית: מיני קופר מוזיקה: ישראלית ענתיקה (60-90 בעיקר) זמרת אהובה: חוה אלברשטיין, יודית רביץ, נורית גלרון, דפנה ארמוני זמר אהוב: אריק איינשטיין, מני בגר, שלום חנוך, מתי כספי אחים: אחיות. 3. אחת במיל`. אהבה ממבט ראשון? כן. מה עושה אותך לעליז? סטרייטית מה את אוהבת לעשות? אומנות, ספרים, לטייל, לחשוב, לבשל, לאכול, להיות עם שרית את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? מאוד וותרנית או עקשנית? פעם עקשנית. התמתנתי. מה שהשנים עושות... אוהבת ילדים? מאוד (כבר יש להם שמות...) אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? אמינות, סקס ואוכל טוב איזה משפט אומר לך הרבה? "ארבע אחה"צ. לכי הביתה!" (הבוֹס) משפט,פתגם: "שחף המגביה עוּף, הוא זה המרחיק ראות" החיים הטובים: סיגריה ביד אחת, כוס יין בשניה, חוה אלברשטיין ברקע, נרות ושיחה טובה, כזו שיוצאת המנשמה. לבוש: ג`ינס וחולצה איפור: תמיד. כרגע אחרי ניתוח בעיניים, אז הרופא לא מרשה לי. ברגע זה: לובשת: ג`ינס וגופיית גולף שחורה חושבת על: מה אני אכתוב בשאלה הבאה מוזיקה: רדיו קול הלב, כמו תמיד (www.kolhalev.com) דבר אחרון: עשיתי: המון! קראתי: "פרא" של גבי ניצן" קניתי: סיגריות בקיוסק וקפה בארומה. זה זה או זה זה? תה קפה? קפה כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז אנשים מה מי? להרוג: טורכי ולנוח לשמוע: "אני אוהב אותך, אמא" להיות כמו: האשה המאושרת ההיא שראיתי אתמול בתחנה המרכזית. אחרון סרט בטלוויזיה: פרסיליה מלכת המדבר מס´ שחייגת: הבוס. "אני מאחרת"... אכלת: בורקס ענק של ארומה (הלך יופי עם הקפה) שתית: קפה של ארומה (לא דיברנו על זה כבר?) פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר פעם אחרונה שבכית: נגמרו לי הדמעות פעם אחרונה שחייכת: אני מחייכת תמיד פעם אחרונה שצחקת: הבוקר, עם ענתי. אי אפשר שלא לצחוק איתה האדם האחרון שחיבקת: ענתי, אחרי שהיא הורידה אותי ברכבת צפון האדם האחרון שנישקת: ענתי. וואחד בוסה על הלחי. אה... בעצם לא לזה התכוון המשורר. נקסט! הדבר האחרון שאמרת: "יוסי, כשתגמור לעשות פן לדינה, בוא אליי, נשב על סיגריה ואני אעדכן אותך בכל קורות היציאה אמש" הריח האחרון שהרחת: הבורקס הטרי (אחח... הטעם שלו עוד בפה שלי!) האם אתה|:סדגש| מעשן? כן. כרגע פארלמנט (קיבלתי 5 פאקטים במתנה) שותה? כן. טובורג אדום, קורונה, סמירנופים וקוטיילים ישן עם חיות פרווה? כן. תקווה הפרה. מנגן? על העצבים מאמין בחייזירים? כן. (שיהיה) מאמים בניסים? ניסים ונפלאות. יש לי חברה שכולם קורים לה. כל הניסים והנפלאות! קורא עיתון? לא. זה אנרגיות רעות. מתפלל? רק כשממלאת לוטו. שונא את עצמך? ממש לא. אני מאמינה שיש אנשים שעושים את זה מספיק בשבילי... חובש כובעיים? כן. בעיקר בחורף. אובססיבי לגרביים? כבר פחות. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? בטח! (שיהיה) מאמין במכשפות? כן אוהב ציניות? מעריכה. מאמין בשטן? כן (כבר אמרתי שאני מאמינה בעצמי...) שרה במקלחת? "שרה" זו הגדרה יפה לזיופים שיוצאים לי מהפה. אבל כן. האם יש לך: סודות? ברור! פירסינג? חמישה באוזו ימין, אחד באוזן שמאל ונזם חלום שחוזר על עצמו? כן. לנסוע לקוסטה ריקה דייט מושלם? כזה שיש עוד אחד אחריו. סרט אהוב? מועדון ארוחת הבוקר, אשה יפה בנאדם שנוא? החבר של אמא פיצול אישיות? קל. מי הבא בתור

נימשון

New member
../images/Emo187.gif ברוכה הבאה ../images/Emo187.gif

אין מצב שאני עונה על כל זה.

הנה הסקר ללא תשובות ......

שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה אהובה: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כמה כריות? חיית מחמד? מכונית אידיאלית: מוזיקה: זמר אהוב: אחים: אהבה ממבט ראשון? מה עושה אותך לעליז? מה את אוהבת לעשות? את אוהבת להיות בבית? את נאמנה? וותרנית או עקשנית? אוהבת ילדים? איזה משפט אומר לך הרבה? משפט ,פתגם : החיים הטובים: לבוש: איפור: ברגע זה: לובשת: חושבת על: מוזיקה: דבר אחרון: עשיתי: קראתי: קניתי: זה זה או זה זה? תה קפה? כלבים חתולים? וואלה נענע? תפוז קלמנטינה? מה מי? להרוג: לשמוע: להיות כמו: אחרון סרט בטלוויזיה: מס´ שחייגת: אכלת: שתית: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: האם אתה|:סדגש| מעשן? שותה? ישן עם חיות פרווה? מנגן? מאמין בחייזירים? מאמים בניסים? קורא עיתון? מתפלל? שונא את עצמך? חובש כובעיים? אובססיבי לגרביים? מאמין במכשפות? אוהב ציניות? מאמין בשטן? שרה במקלחת? האם יש לך: סודות? פירסינג? חלום שחוזר על עצמו? דייט מושלם? סרט אהוב? בנאדם שנוא? פיצול אישיות?

../images/Emo46.gif שיט!

בחיי, עכשיו כתבתי וכמעט סיימתי הכל !! אוף, נעלם כלא היה, תפוז חרא. אי לי כח לכתוב שוב, אולי בערב :) ברוכה הבאה

תשובות

שם:
טל גיל:
29 מין:
בת מזל:
בתולה מאכל אהוב:
משתנה, בזמן באחרון מרקים שתייה אהובה:
תה, ד.קולה, סמירנוף אייס.., ומלון בננה על חלב סדרה:
אין משהו מסויים, חברים מצחיקים אותי האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע?
לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים?
כן, אבל לא מתוך מטרה לצחוק עליהם כמה כריות?
2 חיית מחמד?
חתולים מכונית אידיאלית:
קטן מבחוץ מרווח מבפנים אוטומט עם הגה כוח וחדש עם שוק טוב וחלקי חילוף זולים :) מוזיקה:
כמעט הכל, רק לא קיצוני מידי זמר אהוב:
יש המון, האחרונה שנכנסה לרשימת האהובים היא מירי מסיקה אחים:
אח ושתי אחיות אהבה ממבט ראשון?
אפשרי מה עושה אותך לעליז?
אני סטרייטית
מה את אוהבת לעשות?
לנתח, להסתכל להקשיב לשיר לצחוק להצחיק לטמטם..לטוס, להתחרדן לתפוס ראש ולהיקרע מצחוק את אוהבת להיות בבית?
כן את נאמנה?
כן וותרנית או עקשנית?
גם וגם, תלוי על מה אוהבת ילדים?
לא איזה משפט אומר לך הרבה?
לאחרונה לימדו אותי לשאול על סיטואציות "מה זה אומר עליי?" ואין לי כוח להסביר את זה משפט ,פתגם :
אין הנחתום עושה את גיסתו!! החיים הטובים:
על החוף באייים התאילנדים לבוש:
הכי פשוט ונוח איפור:
רק בעיניים ובלי צבעוניות, לפעמים לפעמים גלוס אם בא לי.. ברגע זה: לובשת:
ג'ינס וחולצה חושבת על:
מה שאולי גיליתי אתמול בלילה מוזיקה:
אין, אני במשרד דבר אחרון: עשיתי:
הזמנה ללקוח קראתי:
את התגובה שלי בשרשור הקודם קניתי:
סגריות ומנטוס פירות זה זה או זה זה? תה קפה?
תה כלבים חתולים?
חתולים וואלה נענע?
תפוז תפוז קלמנטינה?
תפוז מה מי? להרוג:
לפעמים.. לשמוע: להיות כמו:
אממ אחרון סרט בטלוויזיה:
קיל ביל מס´ שחייגת:
אל על אכלת:
עוגה אתמול שתית:
דיאט אשכוליות אננסה אתמול פעם אחרונה שהתקלחת:
הבוקר פעם אחרונה שבכית:
לפני כשבועיים פעם אחרונה שחייכת:
לפני דקה פעם אחרונה שצחקת:
הבוקר האדם האחרון שחיבקת:
סבא או סבתא האדם האחרון שנישקת:
סבא או סבתא הדבר האחרון שאמרת:
"לא יודעת" האם אתה|:סדגש| מעשן?
כן שותה?
בקטנה ישן עם חיות פרווה?
החתולים לפעמים מנגן?
לא מאמין בחייזירים?
לא מאמים בניסים?
כן קורא עיתון?
רק אם במקרה נופל לי לידיים מתפלל?
כן, בדרכי שלי שונא את עצמך?
לא, לפעמים מאוכזבת מהתנהגויות חובש כובעיים? אובססיבי לגרביים?
לא חושבת כובע, יש לי אהבה לגרביים מכוערות וגרביים של בנים מאמין במכשפות?
כן :) אוהב ציניות?
מה פ'תום, אני?????? צינית?? מאמין בשטן?
ברור שרה במקלחת?
כמעט תמיד האם יש לך: סודות? פירסינג?
יש סודות, פירסינג רק באף ובאזניים חלום שחוזר על עצמו?
כן דייט מושלם?
היה כזה סרט אהוב?
בורקסים, ראיון עם הערפד וקיטש כמו ריקוד מושחת או אישה יפה או גריז, סלסה, אני אראה בכל הזדמנות.. בנאדם שנוא?
אני לא חושבת שאני שונאת באמת אף אחד פיצול אישיות?
יש מצב לסוג של פיצול לפעמים..

חחחחחחחחחחח ממי

אם אני לא מאמינה במכשפות זה כאילו שאני לא מאמינה בעצמי :)

mamchuck

New member
הסקר שלי....

שם: אמיר גיל: מין: 33 מזל: סרטן ואוהב מאכלי ים מאכל אהוב: אוכל שתייה אהובה: הכול סדרה: CSI האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? ברור האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא כמה כריות?2 חיית מחמד? אין מכונית אידיאלית: מוסטנג GT מוזיקה: ברגוע זמר אהוב: גלגלצ אחים: 2 אהבה ממבט ראשון? פעמיים מה עושה אותך לעליז? חיוכים מה אתה אוהב לעשות? גם וגם את אוהב להיות בבית? גם את נאמן? תמיד וותרנית או עקשנית? גם וגם - תלוי אוהבת ילדים? מאוד איזה משפט אומר לך הרבה? החיים יפים במיוחד שאוהבים משפט ,פתגם : יש הרבה החיים הטובים: להנות מהם לבוש: רגיל איפור: אין ברגע זה: באינטרנט לובש: גינס וטי חושב על: העולם הגדול מוזיקה: גלגלצ דבר אחרון: עוד לא עשיתי: מעט מדי קראתי: סיפורו של צלף קניתי: נעלים טימברלנד זה זה או זה זה? תה קפה? קפה כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? ואללה תפוז קלמנטינה? קלמנטינה מה מי? להרוג: אף אחד לשמוע: להיות כמו: כמוני אחרון סרט בטלוויזיה: גם מס´ שחייגת: למישהי חשובה אכלת: עוף שתית: קולה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: מזמן פעם אחרונה שחייכת: כול הזמן פעם אחרונה שצחקת: כול הזמן האדם האחרון שחיבקת: אתמול האדם האחרון שנישקת: אתמול הדבר האחרון שאמרת: בוקר טוב האם אתה|:סדגש| מעשן? שותה? שותה קצת ישן עם חיות פרווה? לא מנגן? לא מאמין בחייזירים? אולי מאמים בניסים? כן קורא עיתון? כן מתפלל? לא שונא את עצמך? לא חובש כובעיים? אובססיבי לגרביים? לא מאמין במכשפות? לא אוהב ציניות? לא מאמין בשטן? לא שר במקלחת? לפעמים האם יש לך: סודות? פירסינג? כן ולא חלום שחוזר על עצמו? לא דייט מושלם? היה סרט אהוב? יש בנאדם שנוא? יש פיצול אישיות? למישהי שאני מכיר

בת מלכה

New member
והנה בלי התשובות שלי

שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה אהובה: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן. אבל משתדלת לשמור על פרופורציות... כמה כריות? חיית מחמד? מכונית אידיאלית: מוזיקה: זמרת אהובה: זמר אהוב: אחים: אהבה ממבט ראשון? מה עושה אותך לעליז? מה את אוהבת לעשות? את אוהבת להיות בבית? את נאמנה? וותרנית או עקשנית? אוהבת ילדים? אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? איזה משפט אומר לך הרבה? משפט,פתגם: החיים הטובים: לבוש: איפור: ברגע זה: לובשת: חושבת על: מוזיקה: דבר אחרון: עשיתי: קראתי: קניתי: זה זה או זה זה? תה קפה? כלבים חתולים? וואלה נענע? תפוז קלמנטינה? מה מי? להרוג: לשמוע: להיות כמו: אחרון סרט בטלוויזיה: מס´ שחייגת: אכלת: שתית: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן? שותה? ישן עם חיות פרווה? מנגן? מאמין בחייזירים? מאמים בניסים? קורא עיתון? מתפלל? שונא את עצמך? חובש כובעים? אובססיבי לגרביים? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? מאמין במכשפות? אוהב ציניות? מאמין בשטן? שרה במקלחת? האם יש לך: סודות? פירסינג? חלום שחוזר על עצמו? דייט מושלם? סרט אהוב? בנאדם שנוא? פיצול אישיות?

הנה התשובות ../images/Emo26.gif

שם: אריה גיל: 34 וחמישה עשר חודשים ... מין: זכר עם תכונות נשיות מזל: סרטן מאכל אהוב: שווארמה חזאן שתייה אהובה: מיצים טבעיים סדרה: כל מיני האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע?לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן, אבל עד גבול מסויים. כמה כריות? יש לי שלושה, כמה שיותר יותר טוב, אחת לחיבוק כמובן. חיית מחמד? בטח, מגדל כלב מתוק ושמו רוקי. מכונית אידיאלית: אין מוזיקה: ישראלית בעיקר, מתי כספי, יהודית רביץ, איינשטיין, שלום חנוך, מירי מסיקה, להקת שבע, עשב בר, שנות ה 70, רוק קלאסי, קאנטרי, אתנית וישראלית ישנה וטובה ועוד...... זמרת אהובה: דין דין אביב, יהודית רביץ, מירי מסיקה. זמר אהוב: יש הרבה, מתי כספי, showan phllips, murray head אחים: אח אחד ושני אחיות אהבה ממבט ראשון? בטח , קיים , אהבה- לא התאהבות. מה עושה אותך לעליז? ליקוק ועינוג האישה
מה את אוהבת לעשות? לכתוב, לשחק משחקי חשיבה כמו שחמט למשל, להאזין למוזיקה, לצפות בסרט בDVD , אינטרנט, טיול על חוף הים. את אוהבת להיות בבית? כן, מאד אוהב. את נאמנה? כן - חד משמעית. וותרנית או עקשנית? עקשן לעיתים אבל מוותר המון :) אוהבת ילדים? מאאאד! אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? אמון הדדי, פתיחות סקס ( יש עוד אבל כתבת רק 3 ) איזה משפט אומר לך הרבה? החתימה שלי משפט,פתגם: החתימה שלי החיים הטובים: סקס טוב, ג'ויינט עסיסי ומנת ברתולין משובחת. לבוש: רגיל, פשוט . איפור: לא אוהב מייק-אפ
חחחחחחחחחחח ברגע זה: לובשת: מכנסיים, תחתונים, חולצה, סוודר, מעיל וגרביים חחחחחחח חושבת על: מישהי שמוצאת חן בעיניי... מוזיקה: אין פה, אינטרנט קפה. דבר אחרון: עשיתי: אכלתי קראתי: בפורום קניתי: אוכל זה זה או זה זה? תה קפה? שניהם כלבים חתולים? שניהם וואלה נענע? לא זה ולא זה תפוז קלמנטינה? לא אוהב פירות. מה מי? להרוג: אף אחד לשמוע: שקט להיות כמו: שאני אחרון סרט בטלוויזיה: לא זוכר מס´ שחייגת: לא זוכר אכלת: אוכל :) שתית: מיץ אגסים פעם אחרונה שהתקלחת: בבוקר פעם אחרונה שבכית: לא מגלה פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שצחקת: לפני חצי שעה האדם האחרון שחיבקת: הכלב שלי, הוא בן אדם לכל דבר- חוץ מלסקס... האדם האחרון שנישקת: הכלב שלי הדבר האחרון שאמרת: הכלב שלי הריח האחרון שהרחת: הכלב שלי , הפוק שלי.... האם אתה: מעשן? כן, נובלס, מנסה להפסיק, ירדתי בכמות לחצי. שותה? בדרך כלל לא שותה אלכוהול, מעדיף לעשן ג'ויינט במקום, אם כן שותה אז זה יין, או איזה שוט, לא אוהב בירה. ישן עם חיות פרווה? בטח, עם הכלב שלי. מנגן? בעברי, קלרינט, סקסופון וקצת באורגן. מאמין בחייזירים? אולי, לא מאמין במשהו שמעולם לא ראיתי. מאמים בניסים? אולי, אם אמא שלי תבריא- אני אאמין. קורא עיתון? לא, סתם חארטה. מתפלל? שאמא תבריא, בדרך כלל לא מתפלל, זה מורכב. שונא את עצמך? לפעמים... חובש כובעים? לא אובססיבי לגרביים? הממ, אני נוהג לקנות כל פעם חדשים ולא לכבס את הישנים, אותם אני זורק. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא מאמין במכשפות? הן קיימות פה בפורום
אוהב ציניות? מאד ! מעריך את זה ויותר כזה בא עם הומור משובח
מאמין בשטן? לא שרה במקלחת? לפעמים כשאני עם עצמי... האם יש לך: סודות? בטח פירסינג? לא , אוהב את זה על אחרות, גם קעקועים עושים לי את זה. חלום שחוזר על עצמו? כן, יש לי, אבל לא לפורום... יש לי חלומות מאד משמעותיים ולפעמים נכונים מאד. דייט מושלם? זרימה...פתיחות, מבטים הדדיים ורצון לעוד... סרט אהוב? התרסקות בנאדם שנוא? יש אנשים שאני לא סובל אותם. פיצול אישיות? למי אין? יש שריטה..

יובל 33

New member
שאלה נוספת לסקר:

מאיפה יש לך זמן לחבר שאלון שכזה ולענות עליו?

בת מלכה

New member
די, נו...

ברור שהעתקתי אותו! ואת התשובות - שמרתי ממזמן. וחוצמזה שהיום שקט במשרד (טפו טפו טפו), אז יש לי מלא זמן לשטויות...

לפחות 5 דקות זה יעביר לי ../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל:32 מין: נ מזל: מואזנים מאכל אהוב: פסטה שתייה אהובה: דיאט קולה סדרה: מכושפות האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע: אם לא תפסו זה לא נחשב! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? מאוד כמה כריות? 2 חיית מחמד? לא מכונית אידיאלית: פזו 206 אוטומטית מוזיקה: כל מה שיש זמרת אהובה: בימים אלו-אפרת גוש זמר אהוב: שלמה ארצי אחים: אח ואחות אהבה ממבט ראשון? עוד מקווה מה עושה אותך לעליז? שופינג מה את אוהבת לעשות? לישון, לאכול, להסתובב, ללכת ברגל, לקרוא ספרים... את אוהבת להיות בבית? אם השותף לא נמצא אז מאוד. את נאמנה? מאוד וותרנית או עקשנית? תלוי כמה חשוב לי הנושא המדובר. אוהבת ילדים? משאת ליבי אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? תקווה, בטחון, רצון איזה משפט אומר לך הרבה? מיכל, אם לא היית אומרת כל מה שאת חושבת לפעמים היית משמחת אותי מאוד (אמא, אבא, הבוס, בעצם כל מי שמכיר אותי) משפט,פתגם: אם אין אני לי מי לי. החיים הטובים: סקס ואורגזמות בשרשרת לבוש: ג`ינס וחולצה איפור: משתדלת שלא ברגע זה: לובשת: מכנסים שחורים גופיה שחורה חושבת על: עליו מוזיקה: רשת ג' דבר אחרון: עשיתי: פתחתי קוד למזכירה בנתניה קראתי: היהודיה מטולדו קניתי: לחמניה בסופר זה זה או זה זה? תה קפה? דיאט קולה כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז מה מי? להרוג: בשביל מה זה טוב? לשמוע: את אמא בבוקר להיות כמו: אמא שלי אחרון סרט בטלוויזיה: הארי פוטר מס´ שחייגת: אבא, חיפשת אותי? אכלת: לחמינה עם חומוס שתית: תה עם נענע פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: ביום שני בערב פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה דקות האדם האחרון שחיבקת: דלית מהעבודה. האדם האחרון שנישקת: אמא כפרה עליה הדבר האחרון שאמרת: הוא אשכרה ישן איתך במיטה ולא נגע בך??? דפוק! הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי האם אתה: מעשן? בגמילה, היום 3 חודשים. שותה? כן. וכמה שיותר. ישן עם חיות פרווה? לפעמים עם הדובי שאחי קנה לי מנגן? לא מאמין בחייזירים? בדילמה מאמים בניסים? כן קורא עיתון? כן, גם גלובס. מתפלל? לפעמים שונא את עצמך? לפעמים, בעיקר כשאני פולטת שטויות. חובש כובעיים? כן! אובססיבי לגרביים? יותר לתחתונים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן מאמין במכשפות? הלווו כאילו אני??? אוהב ציניות? כן מאמין בשטן? כן שרה במקלחת? כבר הרבה זמן לא האם יש לך: סודות? הרבה פירסינג? פעם היו הרבה, עכשיו סתם עגילים באוזניים חלום שחוזר על עצמו? אני נרדפת או אני מכשפה שעפה מעל עצים. דייט מושלם? כזה שיש עוד אחד אחריו. סרט אהוב? צארלי וחצי. בנאדם שנוא? אני לא שונאת אף אחד פיצול אישיות? רציני ביותר

למעלה