התפרצתי בלי להגיד שלום
לא יפה!
אז הנה שאלון היכרות. כולם מוזמנים וכולן מוזמנות לענות אחריי... שם: הילה גיל: כמעט כמעט 30 מין: נקבה מזל: שור מאכל אהוב: מרציפן שתייה אהובה: מים ובירה סדרה: הסידרה המוגבלת של מרלבורו לייטס האם נמצאת אשם באיזשהוא פשע? מה פתאום! אני חננה בפוטנציה... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן. אבל משתדלת לשמור על פרופורציות... כמה כריות? 3 (אחת לשינה ו-2 ללפני השינה) חיית מחמד? כבר לא. היא מתה מכונית אידיאלית: מיני קופר מוזיקה: ישראלית ענתיקה (60-90 בעיקר) זמרת אהובה: חוה אלברשטיין, יודית רביץ, נורית גלרון, דפנה ארמוני זמר אהוב: אריק איינשטיין, מני בגר, שלום חנוך, מתי כספי אחים: אחיות. 3. אחת במיל`. אהבה ממבט ראשון? כן. מה עושה אותך לעליז? סטרייטית מה את אוהבת לעשות? אומנות, ספרים, לטייל, לחשוב, לבשל, לאכול, להיות עם שרית את אוהבת להיות בבית? כן את נאמנה? מאוד וותרנית או עקשנית? פעם עקשנית. התמתנתי. מה שהשנים עושות... אוהבת ילדים? מאוד (כבר יש להם שמות...) אהבה בנויה על 3 מריכיבים,מהם? אמינות, סקס ואוכל טוב איזה משפט אומר לך הרבה? "ארבע אחה"צ. לכי הביתה!" (הבוֹס) משפט,פתגם: "שחף המגביה עוּף, הוא זה המרחיק ראות" החיים הטובים: סיגריה ביד אחת, כוס יין בשניה, חוה אלברשטיין ברקע, נרות ושיחה טובה, כזו שיוצאת המנשמה. לבוש: ג`ינס וחולצה איפור: תמיד. כרגע אחרי ניתוח בעיניים, אז הרופא לא מרשה לי. ברגע זה: לובשת: ג`ינס וגופיית גולף שחורה חושבת על: מה אני אכתוב בשאלה הבאה מוזיקה: רדיו קול הלב, כמו תמיד (www.kolhalev.com) דבר אחרון: עשיתי: המון! קראתי: "פרא" של גבי ניצן" קניתי: סיגריות בקיוסק וקפה בארומה. זה זה או זה זה? תה קפה? קפה כלבים חתולים? כלבים וואלה נענע? וואלה תפוז קלמנטינה? תפוז אנשים מה מי? להרוג: טורכי ולנוח לשמוע: "אני אוהב אותך, אמא" להיות כמו: האשה המאושרת ההיא שראיתי אתמול בתחנה המרכזית. אחרון סרט בטלוויזיה: פרסיליה מלכת המדבר מס´ שחייגת: הבוס. "אני מאחרת"... אכלת: בורקס ענק של ארומה (הלך יופי עם הקפה) שתית: קפה של ארומה (לא דיברנו על זה כבר?) פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר פעם אחרונה שבכית: נגמרו לי הדמעות פעם אחרונה שחייכת: אני מחייכת תמיד פעם אחרונה שצחקת: הבוקר, עם ענתי. אי אפשר שלא לצחוק איתה האדם האחרון שחיבקת: ענתי, אחרי שהיא הורידה אותי ברכבת צפון האדם האחרון שנישקת: ענתי. וואחד בוסה על הלחי. אה... בעצם לא לזה התכוון המשורר. נקסט! הדבר האחרון שאמרת: "יוסי, כשתגמור לעשות פן לדינה, בוא אליי, נשב על סיגריה ואני אעדכן אותך בכל קורות היציאה אמש" הריח האחרון שהרחת: הבורקס הטרי (אחח... הטעם שלו עוד בפה שלי!) האם אתה|:סדגש| מעשן? כן. כרגע פארלמנט (קיבלתי 5 פאקטים במתנה) שותה? כן. טובורג אדום, קורונה, סמירנופים וקוטיילים ישן עם חיות פרווה? כן. תקווה הפרה. מנגן? על העצבים מאמין בחייזירים? כן. (שיהיה) מאמים בניסים? ניסים ונפלאות. יש לי חברה שכולם קורים לה. כל הניסים והנפלאות! קורא עיתון? לא. זה אנרגיות רעות. מתפלל? רק כשממלאת לוטו. שונא את עצמך? ממש לא. אני מאמינה שיש אנשים שעושים את זה מספיק בשבילי... חובש כובעיים? כן. בעיקר בחורף. אובססיבי לגרביים? כבר פחות. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? בטח! (שיהיה) מאמין במכשפות? כן אוהב ציניות? מעריכה. מאמין בשטן? כן (כבר אמרתי שאני מאמינה בעצמי...) שרה במקלחת? "שרה" זו הגדרה יפה לזיופים שיוצאים לי מהפה. אבל כן. האם יש לך: סודות? ברור! פירסינג? חמישה באוזו ימין, אחד באוזן שמאל ונזם חלום שחוזר על עצמו? כן. לנסוע לקוסטה ריקה דייט מושלם? כזה שיש עוד אחד אחריו. סרט אהוב? מועדון ארוחת הבוקר, אשה יפה בנאדם שנוא? החבר של אמא פיצול אישיות? קל. מי הבא בתור
לא יפה!