התפקדות!

בישי89

New member
זונה!

הרב ניסה להסביר לנו מה זאת אומרת רחב הזונה ולפי מה שהוא אמר זה: מוכרת מזון בעלת פונדק או .... כפשוטו..... וכאשר נשאל מה זה כפשוטו הוא הסמיק בטירוף ואמר... כפשוטו....

בישי89

New member
שתקי!

זאת הייתה מחמאה מוסוות

who is this1

New member
שלי..

שם מלא: עומר נורי גיל: פחות מחודש 19 אזור מגורים: שומרון מעו"ז: שקד ופ"ז כיתה: אין תפקיד: ש"ש מייספייס/בלוג/אתר/אחר: יש לי חיים תודה שיר שמתנגן ברקע: sugar we're going down- fall out boy מידת נעליים: 45 מאכל הכי אהוב: פיצה מאכל הכי שנוא: לא אמורים איכ על אוכל פאדיחה אחרונה: לא זוכר צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אדום האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.. הם מדברים איתי חשבת פעם על התאבדות? פעם אחת? לקחת סמים מתישהו? להסניף תרופות זה נחשב? את מעשנת? לפסיבית מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? אני נגד אלימות מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? אור א. כי באה לראות את המשחק מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אני ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? מרוני וכתוב "הצילו" יש לך עדשות/משקפיים? לא מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? לא יודע.. מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? תבוסתנות איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? מקווה שחי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אור למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? אור כי היא מכריחה אותי ;) מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ופלאפון מה נמצא אצלך במקרר כרגע? הרבה אוכל מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגוף שלי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "איזה חש" איך את מתגברת על באסה? זוללת בונביירות מול קודמיה רמנטית ביס 1 מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? כנות איזה חג אהוב עלייך? פסח מאמינים באהבה וירטואלית ? לא.. החיים טובים לדעתך? בטח.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמד ביטויים איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? מוטורלה e770 סלקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון? בובספוג איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? צרפתית איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית פריקים או פאקצות? באמצע אתה נרתע מזקנים? לא המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר של אחותי מה יש לך על דלת החדר? כלום כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? לא הרבה בנאדם של יום או של לילה? של שניהם האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא פוחדת מרעמים? מאד בגלל זה אני ישנה עם דובי בחורף (ולא סתם דובי, הדובי שחזי הוציא והיה צריך להביא לאסתר) משקה חם: שוקו מאמין באמונות תפלות? איזה? לא מאמינה בחייזרים? רק שאני מסתכלת במראה מה חשוב יותר אופי או יופי? אל תסתכל על הקנקן אלא במה שיש בתוכו (חח כן בטח) השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? 3 שעות בערך מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? כותב עליהם שיר מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? 400 והכי קטן 200 שליפים במבחנים, בעד או נגד? בעד, כי זה מלמד אותך.. האם אתה מבריז משיעורים? הייתי מבריז, עכשיו כבר לא הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? לא.. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? מתנה גדולה 26.4 למי ששכח כאב בטן או ראש? בטן תלתלים או חלק? חלק סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? תלוי איזה ברוקולי או גזר? גזר מה יש לכם על הקירות בחדר? סמל של מכבי תל אביב מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? את הכפר הערבי מה יש לך להגיד לאנושות? איסתרא בלגינא קיש קיש קריא מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: מי מנקה בפסח? הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פותחים עיניים החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? אני פורט על מיתרי הלב שיר שגורם לכם לבכות: כל מיני שירים שלי והמלאך של אביב גפן סרט שאתם שמחים שראיתם: החופשה. אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: רחב מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: שיעור פרשנות משחקי כדורגל (אם היהכזה, לא הייתי סובל עכשיו) מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: אזרחות, אם ראשי המדינה לא מיישמים, אז למה ללמוד? שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? מזל כשאגדל אהיה: מנכ"ל בית"ר כמה ילדים תרצה שיהיו לך? שני בנים ובת איפה תרצי לגור בעתיד? אני ארצה לגור על החוף כדי שאני ואהובי נוכל להביט אל השקיעה חיות מחמד כן או לא? כן מותק ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: אין כאלה.. אין שום בושה לראות יס 1!!

כמה הערות לתכנית החלוקה:

אני לא נוהג לקרוא כל שרשור, אבל עומר ביקש, אז אני חייב להגיב: 1. לגבי הבלוג טענת "לא,יש לי חיים", ולכן עומר אני אכתוב לך תרגיל בפסיכומטרי כל מי שיש לו בלוג אין לו חיים לעומר אין חיים, מה זה יכול להגיד עליו ? תשובה: כלום. ניתן להגיד שלמי שיש בלוג אין חיים, אך ייתכן שאין לו חיים ואין לו בלוג. ודי לחכימא ברמיזא. 2. אתה יכול להשאיר את הבובה לעצמך. אסתר נהייתה מרושעת בזמן האחרון כלפיי. חוץ מזה, בגלל שלקחתי לי את הבובה שלי, אני כתבתי שיר על בובה אחרת כתוצאה מכך,וזה אחד הלהיטים החזקים שלי. ד"ש להראל מויאל.... 3.הפאדיחה האחרונה שלך? אני יכול להגיד לך, אבל נשבעתי שזה נשאר בינינו. ואני לא מתכוון לאוהל של פסח האחרון. 4. חייב להיות אצלך כסף ופלאפון ? מאיפה בדיוק כסף...(ואם יש לך מיותר- אתה חייב לי ולציפי כסף על איזה סרט...)

למעלה