התפקדות

התפקדות

שם ושם משפחה גיל מקום מגורים התמונה שלי השקר ששיקרת וגילו אותו מי המועדף בבקסטריט בויז שיהיה לכולם חודש טוב וחג פסח כשר ושמח

אני

שם ושם משפחה: מעיין לוי גיל: 22 מקום מגורים: ירושלים התמונה שלי: אין השקר ששיקרת וגילו אותו: היום סודי וחסוי מי המועדף בבקסטריט בויז: ביילי

Blank Smile

New member
אני

שם ושם משפחה: שני רז גיל: 18 מקום מגורים: הרצליה התמונה שלי: אין לי חדשה, אז קחו את זאת..
השקר ששיקרת וגילו אותו: חחח שאלה מצחיקה.. בואו נגיד שלא חסר
מי המועדף בבקסטריט בויז: בריאן

elinor carter

New member
אני!

(הדגש) שם ושם משפחה: אלינור קרטר גיל: 22 מקום מגורים: ירושלים מי המועדף בבאקסטריט בויז: כולם (סדגש)

דולב23

New member
אני...

שם ושם משפחה: דולב פימה גיל 23 מקום מגורים: גן יבנה מי המועדף בבקסטריט בויז: ניק תמונה? למה? סתם, קבלו תמונה חדשה שלי: צולמה ב14.3.06

Shiri from the block

Active member
וופ../images/Emo113.gif שם ושם משפחה: שירן קרטר../images/Emo3.gif גיל: 18 וחצי. מקום מגורים: מעלה אדומים. התמונה שלי: על אחריותכם../images/Emo3.gif השקר ששיקרת וגילו אותו: לא זוכרת.. אני לא משקרת הרבה../images/Emo9.gif מי המועדף בבקסטריט בויז: ניק כאילו דה??../images/Emo99.gif

frackit

New member
אני=]

שם ושם משפחה: שלי .ל. גיל: 18 מקום מגורים: נתניה!!! התמונה שלי : לא הכי חדשה... מי המועדף בבקסטריט בויז: ניק !! יפיוף שלי!!!!!!!!!!!

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

שם ושם משפחה אתי דורו גיל 23 מקום מגורים ירושליייייייייים השקר ששיקרת וגילו אותו היום למה שאספר מי המועדף בבקסטריט בויז כולם יודעים

lidor love lee

New member
אני

שם מלא: לידור פחימה מקום מגורים: לוד השקר ששיקרתי ושגילו אותו: לא היה כזה מי המועדף מהבקסטריט בוייז: ניק כמובן!

oceanblaze

New member
אני עונה.

שם ושם משפחה: הדר טרייבר-מקלין-דוהטרי.
גיל: 15. [עוד מעט 16.] מקום מגורים: ת"א. התמונה שלי: לשם שינוי אני רוצה לשים תמונה, ועוד מתלבטת בין כמה תמונות. O: השקר ששיקרת וגילו אותו: לא זוכרת.. מי המועדף בבקסטריט בויז: אלכס.

oceanblaze

New member
../images/Emo6.gif

אני לא כ"כ רזה. זה לא נראה ככה בתמונה.. אני באמצע כזה, לטעמי.

למעלה