תודה
C chenwest New member 2/4/06 #10 התגעגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif שם ושם משפחה:חן מקפדקן גיל:16 מקום מגורים:מגדל העמק התמונה שלי: השקר ששיקרת וגילו אותו:נמנמ לא זכור לי מי המועדף בבקסטריט בויז:ניק
התגעגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif שם ושם משפחה:חן מקפדקן גיל:16 מקום מגורים:מגדל העמק התמונה שלי: השקר ששיקרת וגילו אותו:נמנמ לא זכור לי מי המועדף בבקסטריט בויז:ניק
E elena20 New member 2/4/06 #14 עונה שם ושם משפחה:ילנה מקליין גיל:עוד 3 שבועות 21 מקום מגורים: צפון התמונה שלי:אין השקר ששיקרת וגילו אותו: שונאת שקרים!!! אני אף פעם לא משקרת אלא אם כן זה על מנת לא לפגוע במישהו. מי המועדף בבקסטריט בויז:
עונה שם ושם משפחה:ילנה מקליין גיל:עוד 3 שבועות 21 מקום מגורים: צפון התמונה שלי:אין השקר ששיקרת וגילו אותו: שונאת שקרים!!! אני אף פעם לא משקרת אלא אם כן זה על מנת לא לפגוע במישהו. מי המועדף בבקסטריט בויז:
C crazy smiley New member 2/4/06 #21 אנייי!!! שם ושם משפחה:מעין סרקין גיל:15 ו7 חודשים מקום מגורים: קיבוץ דפנה(בצפון) תמונה שלי:אין שקר: אממ...אמרתי להורים שלא החזירו את המבחן ובסוף אמא שלי מצאה אותו בתיק... מועדף בבקסטריט:אין מועדף!! אני אוהבת את כולם!!!
אנייי!!! שם ושם משפחה:מעין סרקין גיל:15 ו7 חודשים מקום מגורים: קיבוץ דפנה(בצפון) תמונה שלי:אין שקר: אממ...אמרתי להורים שלא החזירו את המבחן ובסוף אמא שלי מצאה אותו בתיק... מועדף בבקסטריט:אין מועדף!! אני אוהבת את כולם!!!
E Eti No Name New member 2/4/06 #26 מי מי. ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif שם ושם משפחה: אתי מקלין. גיל: 17 עוד חודשיים וחצי . מקום מגורים: רחובות. התמונה שלי: שיעמום של יומשישי בבית. השקר ששיקרת וגילו אותו: אמ. עבדתי על חברה שלי אתמול..והיום המשכנו את המתיחה [הדי מצחיקה ] ואז אמרתי לה "שמעי, אני אוהבת אותך.." ואז היא קלטה שעבדתי עליה |רעה|. מי המועדף בבקסטריט בויז: אלכס כאילו שיו כאילו דה!!1
מי מי. ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif שם ושם משפחה: אתי מקלין. גיל: 17 עוד חודשיים וחצי . מקום מגורים: רחובות. התמונה שלי: שיעמום של יומשישי בבית. השקר ששיקרת וגילו אותו: אמ. עבדתי על חברה שלי אתמול..והיום המשכנו את המתיחה [הדי מצחיקה ] ואז אמרתי לה "שמעי, אני אוהבת אותך.." ואז היא קלטה שעבדתי עליה |רעה|. מי המועדף בבקסטריט בויז: אלכס כאילו שיו כאילו דה!!1
א אביבא New member 2/4/06 #27 מתפקדת.../images/Emo103.gif שם ושם משפחה::אביה זמר טוב-ליטרל-דמדמוביץ' לשעבר. גיל::כמעט 13. מקום מגורים::רחובות. התמונה שלי:: השקר ששיקרת וגילו אותו::לא זוכרת.. מי המועדף בבקסטריט בויז::בריאן
מתפקדת.../images/Emo103.gif שם ושם משפחה::אביה זמר טוב-ליטרל-דמדמוביץ' לשעבר. גיל::כמעט 13. מקום מגורים::רחובות. התמונה שלי:: השקר ששיקרת וגילו אותו::לא זוכרת.. מי המועדף בבקסטריט בויז::בריאן
א אביבא New member 5/4/06 #44 אוי,זה נשמט לי.../images/Emo122.gif ../images/Emo103.gif אביבא זמר טוב-ליטרל-דמדמוביץ' לעכשיו-זמיר
G Girl In The Mirror New member 4/4/06 #30 ניני../images/Emo3.gif שם ושם משפחה: ירדנע קרטר גיל: 13 מקום מגורים: רחובות התמונה שלי: אתי צילמה השקר ששיקרת וגילו אותו: מי המועדף בבקסטריט בויז: ניק!!!!!!!!1
ניני../images/Emo3.gif שם ושם משפחה: ירדנע קרטר גיל: 13 מקום מגורים: רחובות התמונה שלי: אתי צילמה השקר ששיקרת וגילו אותו: מי המועדף בבקסטריט בויז: ניק!!!!!!!!1