התפקדות

כשאלוהים ברא את הטמבל!

מורנוש מחמל נפשי...כל כך מתאים לך לומר "גם אני בפורום משצים" איזה מותק אתה!!!!!!! תשכנע את אבא לעשות אינטרנט כבר!!!! איך אפשר לחיות ככה?

אוקיי אני מצטרפת...../images/Emo13.gif

עינת ממועצה איזורית עמק יזרעאל (רק הרעל ידבר) טרומ"פית...ו..מממ....זהו?!

אני הילה ואני... ../images/Emo72.gif סתם סתם!

אני הילה מערבה אימפרייה!! (עלק...)
אני מד"מית, מדריכה כיתות ו´-ז´-ח´... (ושנה שעברה הדרכתי ד´-ה´ אז בעיקרון כבר הדרכתי את כולם...
) ולאח של אריק, אח שלך כזה גבר! הדריך אותי במד"צים!! תמסור לו ד"ש חם חם חם!!

שלווווווםםםםםםם

וואוו אני כול כך שמחה שניפתח הפורום הזה! אז קוראים לי מיכל ואני ממושב בית זית ואני מדריכה של כיתות ו התנועה (אני מדצית)

ויצמן

קוראים לי יובל, אני מד"צ מדריך כיתות ה´-ו´ סמינר הילה בלאגן... ממושב דבורה שבמא"ז הגלבוע

michalas

New member
יובל...

דן אמר לי שהוא קצת נולד לפניך אז כנראה שאתה לא באמת ויצמן המקורי...

kedeman

New member
אההה אותך לא ראיתי פה

נעים מאוד :) תמסרי ד"ש לטוקר וליפעת פישר אם אני לא טועה גם הם משם

shooala

New member
שלום כולם אני לילך

מדמי"ת מחופא"ש.. טוב נו, אמרתי את זה כבר

michalas

New member
אני....

היי כולם אני מיכל... מלכיש!!! ולמי שיש בעיה עם זה מוזמן לפנות אליי ואני אטפל בו אישית....

kedeman

New member
מלכיש? לא ידעתי שיש פה מלכיש!!

בכל אופן אין בעיה עם זה ואת מאוד מוזמנת תמיד :) חוצמזה באיזה שכבה את? את מדריכה? (סתם שאלות כלליות)

michalas

New member
כן, מלכיש!

סביר להניח שלא תדע שיש פה מלכיש, כי לא ידעתי בכלל שהפורום הזה קיים עד אתמול.... אני בכיתה י´ ו...טוב, תקרא לזה מדריכה...

kedeman

New member
אז ברוכה הבאה!

ומזתומרת "תקרא לזה מדריכה"? לא בדיוק הבנתי...

מיכלי ...זאת מיכלי שלי???????

מיכלי..ברוכה הבאה ילדהההההה..כתבתי לך כבר הודעת well come ענקית אבל תכתבי לי את התגובה ל"עמיתי העמיתית" כי אני מבטלת את הכרטיס הקודם שלי(על שם עמיתי לב שרון) ניפגש בקרוב נכון?????:) עמיתי

michalas

New member
עמיתייייייייייייייי!!!

מתה עלייך חמודההה!!!!!!!! אין כמוך בעולם!!! וזה תלוי רק בך אם אני רואה אותך- מבחינתנו זה בטוח!! שרופה עלייך!!!!

מיכלי?..זאת מיכלי שלי????? חחח

ילדה אחת........תגידי לי מהר שלום ....???????!!!! מה את באה לכאן בהתגנבות יחידים בשקט בשקט ואני אפילו לא ראיתי??? איזה מזל שהרגע הבנתי שזאת את אז חמודה אנחנו מתראים ביום שבת אני ודניאל בלכיששששש ורואים אותך ואת דן וניצן ...אלא אם הורי יבריזו תכתבי לי תגובה מהירה שאני לא יהיה במתח..:) אוהבת אותך עמיתי

נייץ

New member
../images/Emo45.gifמיכלי!!!!!

היי...... בגללך גם אני הפכתי להיות כמו כל המורעלים פה אבל לא נורא זה כיף!!!!!!! בקיצור שלחי לי משהו שאני לא אתבאס שלא שולחים לי... ביי כפרה!

michalas

New member
פריץ!!

ש-אני(?!?!?!) לא אשלח לך משהו?!?!?!?! הגזמת מותק!!!! פריצי תראי תחתימה שלי למטה......

למעלה