התפקדות

kedeman

New member
התפקדות

הפורום פועל אמנם רק שבועיים אבל יש לי הרגשה שיש פה אנשים שאני כבר לא יודע מי הם אז התפקדות כל אחד אומר מי הוא ומאיפה וגם מה הוא עושה בתנועה וגם מי שבדרך כלל רק קורא הודעות!! אז אני שי קדם אני מעמק חפר אני בונה ומנהל את האתר של התנועה וגם מנהל את הפורום

Princess 1

New member
../images/Emo13.gif

אני סלעית סילבר מערבה ואני סתם פעילה מהשורה

מ ו ר ע ל

New member
שלום אני עומר

עומר חרובי מועצה איזורית עמק יזרעל(מצביעים ברגליים) וחוץ מזה אני מדריך שנה שנייה ואני מד"מ! אני משתדל להיות בכל מקום אפשרי שיש בו משהו של התנועה כן אין לי חיים! ואני אחראי על החטב"מפון אז קודם כל מי שכאן ולא רשום תירשמו לחטב"מפון! ואני גם ראש אגף המאבק לחזרה לפורום הישן אבל מכיוון שאני מיעוט אני שותק שיהיה לכם יום טוב

שלומלום לכולם!

אני מור ליבוביץ, מועצה איזרית מעלה יוסף. אני מדצ"ית, ומדריכה את שכבת ה-ו במושב שלי. חוץ מזה, אני אחות של אורן, הוא גרעינר בעמק חפר. (אורן הג´ינג´י) ואני, בתנועה, בניגוד לאנשים אחרים, גאה בהיותי "אחות של" (אולי זה אומר משהו על כל האחים האחרים..?? חח סתם..) love you allllllllll מור´וש.

yotamstei

New member
יותם מצורן

אני יותם שטיינבוק מצורן מדריך שנה שניה, מד"מ, מדריך כיתות ז´.

yotamstei

New member
הסבר

כשצורן הוקמה היא הייתה חלק ממועצה אזורית לב השרון (כתם בהיסטוריה), ואז הקימו פה קן של התנועה שהייתה בני המושבים. אחרי כמה שנים התושבים בצורן החליטו להתנתק מלב השרון אך התנועה, שנתפסה פה יפה, המשיכה להתקיים במסגרת המועצה המקומית צורן. וככה הפכנו להיות המועצה המקומית היחידה בבני המושבים. עוד שאלות?

אין לי שאלות יש לי הערות.....

יותם היי נעים מאד אני עמיתי מלב השרון ממש קרוב אליך..אז ככה להוסיף לדברים שלך..צורן לא היתה מושב אף פעם, היא ישוב חדש מאד באזור...ישוב שניבנה מראש עם כמות גדולה של תושבים ..כשהמועצה האזורית לב שרון ניפרדה מצורן, צורן הפכה למועצה מקומית וכל השאר מסופר בסיפורו של יותם, אבל מה שמוזר זה שהאנשים מצורן שגרים מטר מאיתנו לומדים בבצפר אחר,לא איתנו ויוצא שאם אנחנו מכירים אותם וגם זה בקושי,זה רק דרך טיולי חוג ..מצחיק נכון כי הם גרים בערך 2 דקות מהבית שלנו יותר קרוב מהמושב השכן ששייך למועצה שלנו:).. לילה טוב אני עייפה מהנאום עמיתי

סר גל ית

New member
שבת שלום

גלית מבאר טוביה (בלי דעות קדומות בבקשה) מדריכה שנה שנייה (וקצת) מדמ"ית.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחחחחח עכשיו הבנתי ת´ניק שלך! ../images/Emo6.gif

סרגל סרגל סרגל.. באר טוביה ? אף פעם לא הבנתי למה זה סרגל..

סר גל ית

New member
וניראה לי שאת גם היחידה..

אומרים סרגל כי הייתה איזו תחרות טהיינו הכי ישרים אבל הגירסה השנייה והיותר ריאלית זה שפעם מישהי פשוט התחילה לשיר את זה וזה נתפש (כמו... סכין סכין סכין מטה יהודה) אבל בלי שיוך.

fresh mishmesh

New member
גלית יקרה../images/Emo70.gif

את אכן צודקת בגישתך הריאלית "סרגל סרגל סרגל" התחיל מסתם אחד גדול, במחנה חומה ומגדל. ואני אפילו הייתי נוכחת. זה היה בערך ככה: ישבנו בין כל מיני מועצות, וכולם עודדו את עצמם (בחרוזים), אבל מה לעשות ולא כל כך הרבה דברים מתחרזים עם באר טוביה? אז פשוט עשו "סרגל סרגל סרגל"... סתם- כי לא היה מה לעשות. זו הגירסה האמיתית לסיפור.

hadasbaril

New member
אבל אני מעדיפה תאגדה

המספרת שהלכנו לאיבוד בכביש הסרגל והאמת? חומה עם מגדל זה שנועם נבו צרכה סרגל סרגל כי אנחנו ישרים ולא רימינו? מה שמחזיר את התהילהלניר בנים!!!! נ.ב. אני הדס אני משצי"ת שממלאת את כול התפקידים: הדרכה, הנחיה (מחר) ופרויקטים (כרגע טו בשבט באופק...וכיף מדריכים) ואני ממעצמה אזורית באר טוביה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סר גל ית

New member
ניצן יקירה...

לא שאני מפקפקת בגירסתך..(טוב אולי קצת) אבל אם אני לא טועה הסיפור עם הסרגל התחיל שנים קודם, לא?

חבובית את מבצרון??

מאיפה שנעם המחבל ואיילה או איילת (אני כבר לא זוכר את השם
) ? הם כבר בטח בגרעין השנה לא?

למעלה