התפקדות ....

לוו

New member
התפקדות ....

היי לכולן אני יודע שזה לא קשור לפורומינו , אבל אולי כדאי לעודד את החברים כאן שיספרו קצת על ההובים השונים של כל אחד ואחת ואיך מעבירים את הזמן (מחוץ לעבודה, כמובן)... וכן על אישיות נערצת -הכי מצחיק-מרגיז סך הכל זה מועדון של חברים , אני אתחיל בראשונה , אוכל - סטייק בקר שתייה - מיץ תפוזים תחביב - היסטוריה - טבע - ים כחול , לעשן , בילוי מועדף - ספריה מוזיקה - סלין דיון - ברטני ספיר´ס טלוויזיה - חדשות- ערוץ היסטוריה- מי רוצה להיות מיליונר - הישרדות , שחקן - האריסון פורד אישיות נערצת - ראש העיר ניו-יורק לשעבר רודי ג´ואליאני הכי מצחיק - צ´רלי צ´פלין מרגיז - צביעות , אז מה איתכם ???

avidadon

New member
אצלי הכל משתנה,

לפי מצב ה-
לכן אכתוב את מה שנכון לעכשיו.. אוכל - צמחוני. נישנושים: שוקולד שתיה- מיצים אקזוטיים תחביבים - אנמיציה, נגינה, עיצוב בילוי מועדף - גלישה באינטרנט (כן כן...) מוזיקה - אביב גפן, U2, ועוד רבים רק לא מזרחית.. טלוויזיה - שי ודרור שחקן\במאי - וודי אלן אישיות נערצת - שרק (מהסרט שרק..עכשיו ראיתי
) אישיות מרגיזה - רובי ריבלין אישיות מצחיקה - אמנון יצחק תכונה מרגיזה - שחצנות הממ... ואל תתפסו אותי במילה..

אפקט שרק

זה אחלה אפקט, הוא קורא לכל מי שרואה את הסרט... סרט משובח. אני: סתיו עכשיו, אני משתדלת להדחיק את כל עניין האוכל. שתייה - תה מליסה או לואיזה (מהגינה!!). תחביבים - להעלות רעיונות טובים לפועל (ולחפש עבודה). מוזיקה - לאצ´ קטשופ (או איך שלא קוראים לשיר המגניב הזה). אין לי טלוויזיה. אני אוהבת סרטים טובים. לא מעריצה אנשים (משקיעה את מרצי בלקבל אותם), לא מעט גורמים לי לצחוק. כל התכונות מעצבנות אותי, החיוביות על השליליות. >ספל חמאה מי שלא מקבל אותה לעבודה מפסיד<

דידית

New member
התפקדות

אוכל: צ´יפס עם קטשופ וסלט יווני עם הגבינה הבולגרית בצד ורוטב אלף האיים כפול.(תודה!) שתיה: בירה שחורה, מיץ תפוזים + וגזר בצד. (ותודה למוטי שהביאני עד הלום) תחביב: חדר כושר, רולרס, ריקוד, חוף הים!! בילוי מועדף: יציאה עם חברים. מוזיקה: הכל הכל הכל רק לא ים תיכוני. טלוויזיה: סדרות טלוויזיונית מיובאות כמו: חברים/ תהרוג אותי וזהו!! (גדול!) שחקן: ג´ניפר לופז / בראד פיט. אישיות נערצת: בגיבוש (דברים משתנים:) הכי מצחיק: המנהלת שלי של בית ספר יסודי. מרגיז: התנשאות. דידית. <אוהבת משחקי חברה אבל רק לא עוד אמת או חובה>

m666s

New member
../images/Emo98.gifבהתפקדות...

אוכל: בשר מכל סוג. שתייה: מים. תחביב: אמנות, כתיבה, בע"ח. בילוי מועדף: לעשן, לישון, להכיר אנשים חדשים. מוזיקה: מטאל, גותי, פאנק, העדפה למשולב עם אופרה. טלוויזיה: דברים מוטרפים, מצחיקים, משוגעים, ביפ. שחקן: אנתוני הופקינס, גק ניקולסון. אישיות נערצת: דוגלס אדאמס. הכי מצחיק: אלוהים. מרגיז: צביעות, האשמות.

אני...../images/Emo68.gif

אוכל - הכל, חוץ מדברים שמכילים סוכר.משתדלת לאכול בריא. שתייה - דיאט קולה, מים. תחביב - לקרוא, לכתוב, לדבר, לחשוב,להתנדב. בילוי מועדף - בילוי עם חברים. מוזיקה - מוזיקה עברית: שלמה ארצי, אריק אינשטיין,אהוד בנאי ועוד ועוד. טלוויזיה - לא רואה. שחקן - רובין וויליאמס. אישיות נערצת - המחנכת שלי. הכי מצחיק - החבר שלי. מרגיז- סנובים, ושמכתיבים לי מה לעשות. נ.ב-סחטיין על הנושא, לוו, אהבתי!

גל נעים

New member
התפקדות?,זכר למחצית השייקעל?

אוכל:שווארמה,ארגנטינאי,גורמה. שתייה:משקה בשם STUNN (משקה אלכוהולי עם פירות) וליום יום-מיים מינראלים תחביב-1.לדפוק ת´ראש עם הגיטרה (באנגלית-HEADBANGING) 2.להתווכח (אמנות הויכוח) בנושאים פילוסופיים. 3.ללמוד ידיעות כלליות והרבה. בילוי מועדף-קולנוע או תחת הסדינים...(אפשרי שניהם*) מוסיקה-רוק כבד,רוק מתקדם,טראנס,דאנס,גותי,קלאסי טלויזיה-"שידורי המהפכה"!!!!!!!!!!!-קוקו הענק!!!!!!!!! שחקן-מי אם לא ניקולאס קייג´ האגדי! שחקנית-ההיא מ-"פרל הארבור" (היא פשוט מדהימה ביופיה!),וכמובן ליב טיילור. אישיות נערצת:כמובן-אלוהים. (שיחק אותה לכל אורך הדורות) משהו מצחיק-האנטנה של אמנון יצחק. (ואל תגידו לי שלא שמתם
) משהו מרגיז-כשאומרים לי:"אחי,תחזור בתשובה יהיה לך טוב" -למה- לא טוב לי עכשיו?
. משהו מרגש-ילדים מחייכים באהבה אין קץ. -------------------------------------------------------

בת הרב1

New member
היי חכו רגע

הנה אני באה אוכל-כמו לוו סטייק בקר. האמת בקר בכל צורה שזה מגיע שתיה- מיצים טבעיים מוסיקה- טוב הגעתי לדבר הכי אהוב עלי. והרשימה ארוכה סליחה מראש שלממממממממממה ארצי ענק. ריטה.. אלוהית. ויטני יוסטון. עברי לידר גניפר לופז. שאקירה .ואיך שכחתי אברהם פריד הגדול מכולם אישיות נערצת- אנשים שיוצאים אם האמת שלהם ושמים זין על כולם (עיין ערך לייזר פלס) הלוואי והיה לי האומץ שחקן-גוליה רוברטס. וכמובן הריסון פורד אישיות מעצבנת- אבא שלי

תלוי מתי....

אוכל: פיצה, אם אפשר עם פפרוני. שתיה: קפה, בעיקר קפה. תחביב: לקרוא, ללמוד, לדבר עם חברים, לצלול, לטייל, ושוב ללמוד. בילויים: פאבים, בתי קפה וטיולים. מוזיקה: קלאסית, אקזוטית ומזרחית. טלוויזיה אין, וכך גם לא שחקן או שחקנית. הכי מצחיק? אני, אלא מי. הכי מרגיז? אני, אלא מי. הכי יפה: ילדים. הכי שונא: שקר, לא כשמשקרים לי, שאני מוכרח לשקר. הכי אוהב: להיות ספונטאני.

Le Fay

New member
עשית לי תיאבון עם הסטיק´שך

אוכל: שאטו בריאן, פירה, בצל מטוגן שתיה: גינס תחביב: אנשים בילוי מועדף: פאב בלוז או רגאי תיאטרון מועדף: גשר מוזיקה: מיילס דייויס, ג´ניס ג´ופלין, לורן היל טלויזיה: TCM שחקן: בט דייויס אישיות נערצת: סימון דה בובואר מרגיז: טמטום, אבל גם זה לא ביום שמש עם גינס ביד מצחיק: כאלה שלוקחים את עצמם ברצינות תהומית נפלא: יום בחוף עם חברים טובים, בלי בגדים ודאגות תודה שהמציאו לפני: הגלולה, טיטולים, אופנועים וחברות טובות מה שעדיין חייבת לעצמי: נובלה אחת טובה

כן, המפקד!

אוכל - פרוסת לחם ב´טוסט´ עם חמאה עליה. שתיה - דיאט קולה / כוס קברנה סוביניון תחביב - לעשן ירק, לבלות במועדונים, לשרוץ בחברת החברים הכי הכי הכי טובים שלי (אין הרבה כאלו. למעשה יש שניים). בילוי מועדף - COPY, PASTE מה´תחביב´. מוזיקה - עברי לידר, אברהם פריד, ניגוני חב"ד, ירמי קפלן (ג´וק של היומיים האחרונים), קיילי מינונג ועוד רבים, טובים ומהממים. טלוויזיה - אין לי דבר כזה בחודשים האחרונים אבל: ´הכי גאים שיש´. שחקן - בראד פיט, ג´וליה רוברטס, יהודה לוי, אדוארד נורטון. אישיות נערצת - צ´ה גווארה. הכי מצחיק - מטאור38 ועוד חברה טובה בשם אורנה. מרגיז - וואו, לא יודע...לא עולה לי לראש שום דבר שאני יכול להגדיר אותו כ´הכי מרגיז´. עברתי את המבחן בהצלחה

בן הרב

New member
והנה אני

שם איציק גיל 31 מצב משפחתי רווק ! ?? מזל מאזניים מגורים ברוקלין ניו יורק עיסוק עיצוב תאורה אוכל המטבח ההונגרי שתיה מים, ויין תחביבים בישול, קריאה, ומסעדות מוזיקה שלמה ארצי, ים תכוני, ומרדכי בן דוד הוא הגדול מכולם, בילוי מועדף עם חברים טובים, בראש סבבה, המיקום לא משנה אישיות מוערצת מה זאת אומרת? "אני"!! אבל באמת רודי ג´ולאני עשה את זה הכי מרגיז 1)אלה שיודעים הכל, יותר טוב מכולם, 2)לחפש חניה בלילה, הכי מצחיקלשבת בטיש של אבא שלי ולראות איך החסידים אוכלים תשטוית שלו (ולפעמים זה גם מאד מרגיז) ציטוט אם אין לך דבר חכם לומר תשתוק תוכניות לעתיד אין! אני חי את היום, ומרוצה ממה שאני רואה חלום יש לכם זמן?? מאיפה בארץ ירושלים

רשימת מכולת

אוכל - טשולנט שתיה - מיץ אשכולית סחוט תחביב - ללמוד, לבשל, עידן חדש בילוי מועדף - בבית ועם חברים מוזיקה - קלטית והכל למעט מכנית רועשת ואבורג´ינית טלוויזיה - תעודה, סרטים אישיות מוערכת - טולקין, אי-גאסט (מחבר "מרד ההמונים") שחקן - ג´יימס דין הכי מצחיק - בט מידלר, קרמר מרגיז - שמתרגזים אושר - שלווה חלום - אלי אלי שלא אשתעמם לעולם

מתפקד

אוכל_שניצל הודו שתייה_מיץ גזר ואלכוהלים תחביב_לשיר שירים ים לשקק כדור רגל אהבה הכי הכי בילוי_מוזיקה ספרים עיתונים לדבר עם אדם או בת אדם סימפתים טלויזיה _אין שחקנים_ראסל קרואו ציקי צאן ועוד זמרים_שלמה ארצי קרלבך פריד אביב גפן וזמרי חו"ל שאיני זוכרם בשמותיהם

אחר

New member
הנני כאן

אוכל- טשולנט משובח שתיה- דיאט קולה, דיאט קולה ודיאט קולה (עם קופאין, לייזר!) תחביב- קריאה, מדע בדיוני, חדשות בילוי מועדף- בבית עם החבר´ה, בטבע עם... מוזיקה- שירי ארץ ישראל, קצת שירים חסידיים טלויזיה- רק בישראל שחקנית- ג´וליה רוברטס אישיות נערצת- אין מרגיז- חוסר הגינות

אפרופו דיאט קולה

אני מוכן לשתות דיאט קולה רק שיוציאו מזה את הדיאט, שיהיה קולה סתם. מה שלומך MAYA ? שמעת על הרעין של לידול לעשות מפגשים בגבעת-רם? בהפסקות?

למעלה