התפקדות ....

תאמינו לי,אני לא יודע מה אכתוב תיכף

אוכל- צ´ולנט מוצלח במיוחד או פרי עסיסי במיוחד. שתיה- מיץ הדרים סחוט, העדפה לתפוזים. תחביבים- קריאה, כתיבה (ההוצאה מכלל תחביב- בקרוב), בישול, זיוני שכל בשלל נושאים ברמה חובבנית מאד, מוזיקה באי-אלו הזדמנויות. בילוי מועדף- עם חברים מביני ענין בכל מקום ובכל אוירה (עדיף עם בירה), עם בחורה שאי-האדישות שלי כלפיה איננה חד-צדדית (אפשר אפילו בלי בירה), עם אחותי ודודה שלי על כוס תה בליל-שבת חורפי במטבח, עם חברים וגיטרה על שפת הים וכיוצא באלו. מוזיקה- איך כתוב שם? "בלה-בלה-בלה וגם מזה אל תנח ידֶך". "אחוז בזה" נראָָָלי. בקיצור, באוסף האמפישלושים שלי אפשר למצוא את ולדימיר ויסוצקי, רוזנבאום, מוזיקה של הרא קרישנה, שלל ניגוני חבד, ברסלב וכליזמרים, יהורם גאון, ארצי, רביץ, ואלהים יודע מה עוד. נקודה מעניינת: הסיכוי למצוא שם שיר כלשהו באנגלית שואף לאפס (היחיד, נראָָָלי, הוא MY SWEET LORD). טלויזיה- כמעט ולא רואה. שחקן- אני יודע? ניקולין, לאונוב וויסוצקי המנוחים אולי... אישיות נערצת- אין. מוערכות יש כמה. אחת מהן, אם כבר מדברים על זה כאן, היא אתאיסט עם ציציות. מצחיק- אין לי עכשיו ראש למצוא את הצד השווה שבהן. אבל בד"כ תראו אותי "פלאצן פאר געלעכטער" בשעה ששאר הנוכחים אדישים לנוכח מושא שחוקי כי רב ותמהים עד למאד אי-זהו הדיבוק שנכנס בי. מרגיז- שקר וצביעות. והגיע הזמן להודות, גם התנכרות, באיזה מינון שלא תהיה. שבת שלום

עכשיו אני

שם: מיכל מס´ ת.ז.: סתאאאם מצב משפחתי: רווקה מזל: תאומים מקום מגורים: ירושלים [ניו-יורק?] אוכל: עוגות, שוקולדים וממתקים. טוב, שיהיה גם סיני. שתיה:מכורה לנס קפה, משקאות אלכוהליים קלים, מיץ אפרסקים אני אוהבת: מוזיקה (שלמה ארצי כמובן, רמי וריטה, R.E.M, אריק איינשטיין) לקרא [גם ספרי הדרכה], לישון, לדבר בטלפון..., טלוויזיה, סרטים שחקן אהוב: ריצ´ארד גיר [אוקיי, לא רק בגלל יכולת המשחק שלו...] דברים שגורמים לי אושר: איציק... , ילדים [לא, לא שלי עדיין], ים, שקיעות, מוזיקה, נופים, הדקות האחרונות של הלילה לפני תחילת היום, השקט, השלווה וההרגשה הטהורה דברים שמרגיזים אותי: האלרגיה שלי, חורף, אנשים שעושים מספר חסוי כשמתקשרים אלי, שיחות ממתינות. אני מוזרה ב: שעות השינה שלי, הרגלי האכילה שלי, אהבתי הרבה לאימי...

למעלה