התפקדות

doron k1

New member
הם תוכל לייעץ לי ......

אני מעצב תכשיטים בכסף ואני מעוניין לפתוח עסק בN.Y לאור התעניינות של כמה בעלי חנויות וסיטונאים. הבעיה שלי כיצד אני רושם עסק. בארץ אני בסטטוס של חברה בע"מ. בחיפושי באינטרנט נתקלתי בכמה סוגים של רישום כמו לימיטד קומפני או חברות שקונים מהמדף. כל מה שאני צריך זה מסגרת לפתוח חשבון בנק עדיף עסקי ולתת ולקבל אשראי. הנושא הזה נראה לי דיי סבוך ומאוד אודה לך אם תוכל לתת לי כיוון מסויים. בתודה דורן

DJNYC

New member
זה די פשוט.

יש מקום בעיריה, שאתה יושב עם דוד נחמד והוא נותן לך את כל החוברות, הטפסים והמידע שאתה צריך. אני אנסה לברר לך קצת יותר פרטים. דיג´י

nycny

New member
גם אני!

טלי, פעם מ הארלם ועכשיו מדרום תל אביב מפיקת אירועים. משתתפת שותקת בפורום כבר מלא מלא זמן.

ליילה

New member
ברוכה הבאה טלי

איזה כיף שמשתתפים נסתרים יוצאים לאור... מקווה שתמשיכי להשתתף באופן פעיל ושיהיה לך יום כתום

ברוכה הבאה טלי.......

אבל למה שותקת

pachanga

New member
אני בדילמה.......

אני צריכה לטוס לניו יורק... מצאו לי עבודה אבל יש לי עם מי לטוס חזרה.... מישהו שעוזר לי .... לחכות לו שיבוא שזה יהיה עוד חודש? או לטוס השבוע..!!!! שבוע??? זה ממש זריז בשביל להפרד מכולם.... כי יהיה סיכוי שאני לא חוזרת לישראל בתקופה הקרובה בכלל.... אני מתה לטוס ת´אמת אבל אין לי כוח להתחלה זה כמו לחיות מחדש.... מבחינה כספית המשפחה בארץ יכולה לעזור לי אם חלילה אני תקועה.... אז לנסוע או לא????? אוווף למה אני בדילמה??? בגלל שקשה לי לעזוב את תל אביב?

ruben53

New member
רק מי שנמצא זמן ממושך מחוץ לגבולות

הארץ מעריך ומבין כמה יופי זה בארץ..אני דחיתי את נסיעתי לפלורידה (משפחה,עבודה,טיולים ובילויים)ביותר מחודשיים מאחר והיה קשה להפרד מהחברים הנהדרים שבארץ.. פה בחו"ל יש חברה..בארץ חברים,הבדל עצום !!

pachanga

New member
צודק....

בלחץ גם לא יצא כלום... אני אחכה גם אני לא ממש סובלת בארץ

תותי-בת

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif../images/Emo41.gif ליאת ישראל מחכה לטיסה לתאילנד (עוד 40 יום) ולאחר מכן מתגייסת

ליאת לא שמת מספיק..........

אייקונים .....
יש סה"כ 104 למה "רק" שמת 6? טוב שנרשמת, התחלתי לחשוב ששכחת אותנו.....

תותי-בת

New member
אמממ.... ממזמן הבטחתי שתהיה הודעה בה יופיעו כל האייקונים - אתה גרמת לי לבצע את האיום שלי - חחחח ../images/Emo102.gif../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif ../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif ../images/Emo132.gif../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif ../images/Emo153.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif../images/Emo67.gif../images/Emo66.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif../images/Emo56.gif../images/Emo103.gif ../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo73.gif../images/Emo61.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo160.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif../images/Emo118.gif ../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif../images/Emo60.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif ../images/Emo96.gif../images/Emo173.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif ../images/Emo43.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo62.gif ../images/Emo93.gif../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif../images/Emo57.gif ../images/Emo117.gif../images/Emo95.gif../images/Emo63.gif../images/Emo34.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo59.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif ../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo51.gif../images/Emo52.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo53.gif../images/Emo32.gif אנג´וי יורסלף!

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני רוצה לטוס יותר ממה שאת רוצה שאני אטוס ../images/Emo9.gif זקוקה לחופש הזה בדחיפותתתתתתתת ../images/Emo8.gif ../images/Emo25.gif ליאת.

ruben53

New member
הי תותי,מה לא מובן?../images/Emo24.gif

Fitness For Life גירה אותך(בנושא האיקוניים)ואת התגרת..זה כל מה שציינתי,"מתגרה בקלות"..על תהיה כבדה,לזרום ולהנות..

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif איך רואים שאתה לא מכיר אותי ../images/Emo6.gif ופיטנס יכול להעיד כמה שאני לא כבדה ../images/Emo8.gif בכל אופן קצת התבלבלתי ממה שכתבת מקודם - שנקראה בעיצומה של שיחת טלפון.... שטויות, בכל אופן המשך ערב מהנה שיהיה לך ../images/Emo140.gif

ליאת../images/Emo124.gif לא צריך לממש .......

כל "איום"....מזלנו שלא שמו איזה 1000 אייקונים.....

למעלה