התפקדות

Gefen

New member
Smadar me Melbourne../images/Emo163.gif

Only 4 weeks here but already have a life ... Sof Sof we fount a house and moved in during the weekend and also i started workind last week.. The house is atill "on wheels" but in a few days i can invite u all for coffee to and one of my great cheese cakes.. c u all Guy- u r the best
Gefen

kloei

New member
../images/Emo78.gifאיטליה

מיכל, גרה בקליארי שנתיים + בעל שעובד כאן כבר חמש שנים (ישראלי) וילד בן 16 חודשים. מחפשת עבודה כמרפאה-בעיסוק ועוד יוזמות עסקיות אחרות. בודקת מה חדש בפורום כל יומיים שלושה. כרגע אין תכנון לחזור לארץ. להתראות

ספירה זמנית של החברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלו תוצאות זמניות של "ההיפקדות החצי שנתית": סה"כ (עד הבוקר 14 לאוקטובר): 35 חברים לפי הפרוט הבא: 17 ארה"ב, 1 ניו זילנד, 1 דנמרק, 3 צרפת, 1 סין, 2 תייאלנד, 1 הולנד, 2 איטליה, 1 לונדון, 1 אוסטרליה, 5 ישראל ישנם עוד כמה שעדיין לא "התפקדו"...אחת נמצאת בדרך לניו יורק (מופיעה קבועה), אחת מישראל (מופיעה קבועה), אחד מבזל שוייץ (והמבין יבין...), אחד מיפן שלא ראינו פה הרבה זמן,ועוד ועוד... נתון "מהנה" נוסף: בינתיים ספרתי 3 "מיכל"....
בקשה והצעה למנהלות: א. יש דרך להשאיר את השרשור הזה "חי" לעוד מספר ימים (שבוע, אם אפשר) כדי לתת מספיק זמן לחברים להירשם ? ב. מציע לערוך "מפקד" כזה כל 6 חודשים? או שנה? מה דעתכן? המשך יבוא...... יום מוצלח לכולם!

kloei

New member
התפקדות כל ה" מיכל" יות- ועוד שמות

פיטנס עלית על נקודה חשובה מאוד. בכל מקום מאז ילדותי אני פוגשת בכל מקום והזדמנות עוד מיכל אחת לפחות. כשהגעתי לאיטליה כמובן שמייד הפכו אותי למיקלה וגם אז מצאתי עוד כמה מיקלה בכל מקום. ואפרופו שמות. מסקרן אותי לשמוע אילו שמות אתם כישראלים בחו"ל מקבלים מתושבי המקום. למשל בעלי ששמו יורם קיבל כאן "תרגום" ג´ובאני. והבן שלנו מורן בינתיים לא תורגם כי גם כך היה לאיטלקים קשה ומוזר לקבל את העובדה ששמו ניתן לו על שם של עץ ישראלי. להתראות

Swiss Babe

New member
Michal

Michali Michalush Love my name shame the americans dont deal with it well i have been a Michelle for quite a few americans and i am wondering wheather i should use it again how are you doin? i just feel i am only michal and nothing else it gets weird when you are a michelle to someone and then you get intimate and then he calls "your" name hee hee bye michal

תיקון והוספות........./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מפקד=מיפקד בינתיים נוספו הבוקר עוד שניים: 1 איטליה, 1 ארה"ב = סה"כ 37 ברשימת אלו שעדיין לא היתפקדו שכחתי להוסיף את ה"נציג" בוושינגטון(והמבין יבין...) ועוד כמה מארה"ב ואירופה שאינני יודע מהיכן הם. נקוה שירשמו....

פיטנססס...

הדרך היחידה להשאיר את השרשור הזה למעלה היא לרשום תגובות,השרשור יעלם לנו לכיוון הארכיון. שאלה:האם אתה תיהיה פה בשחרור שלי?בכדי לערוך לי מסיבת שחרור? :>>>>>>>>>>>>

אדון אנרכיה הנכבד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה יכול להחליף ניק נאיימס אבל סטייל כמו שלך לא קשה לזהות.....
YOU ARE "BUSTED" MR. ANARCHY!!! YOU HAVE THE RIGHT TO REMAIN SILENT, YOU HAVE THE RIGHT TO AN ATTORNEY. ANYTHING YOU SAY CAN AND WILL BE USED IN A COURT OF LAW HAVE A NICE DAY!!!

pachanga

New member
המממ......

הקבועה מישראל שצריכה להגיע לניו יורק זאת אני?
אם לא אני אז יש עוד אחת כמוה

צר לי לאכזב אותך............/images/Emo7.gif

אבל לא עליך חשבתי כשכתבתי את זה....... האמת? לא ביקרת פה כבר זמן מה שפשוט לא זכרתי... מסקנה? צריך להגיד שלום ביתר דחיפות ....
מה שחשוב הוא שנכנסת בזמן הנכון כאשר אנחנו עושים ספירת חברים.... אני יודע שאת מעדיפה להיות ציפור לילה אבל המועדון הזה פתוח 24 שעות, 7 ימים בשבוע, 365 יום בשנה, ללא תאריך סגירה בעתיד הרחוק......אז אנא ממך (ומכל אלו שיושבים על הגדר)....יש מספיק מקום לכולם...לא צריך לדחוף
ואפשר לבקר יום יום, שעה שעה.....

ליילה

New member
פיטנס, כמו שאתה רואה

כששרשור מצליח, הוא מצליח, השרשור חי וקיים בראש הדף, ולכן ישאר שם. ברגע שיגמר אני מבטיחה לעשות ספירת מלאי כללית, ולעדכן לפי הצורך יום כתום לך

DJNYC

New member
דניאל - ניו יורק

גר בניו יורק (שבוע שעבר) שלוש שנים, עוסק במסחר אלקטרונים ושאר פרוייקטים.. מועד חזרה: אין!

למעלה