התפקדות!

CallMeCavanaugh

New member
תני לי לחשוב

מי יותר מעניין, האיש עם הפרקים המנופחים שיושב בכיסא גלגלים ומסתכל על ילדים מתרחצים במזרקה (הממ. מייקל ג'קסון היה יכול להיות ליהוק מושלם), או האיש המגניב עם החנית המרוחה ברעל ושמונה בנות ממזרות שנראה לי שטרנטינו העתיק מהן את הרעיון שלו לשני סרטים על קבוצת מתנקשות סופר מגניבה?

nathaliesh

New member
האמת שהאיש עם הפרקים המנופחים

שזומם מזימות מאחורי הקלעים די מעניין בעיני

CallMeCavanaugh

New member
זומם מזימות?

המזימה הכי מוצלחת שלו הייתה לקחת אידיוט ששמע פעם שיש דבר כזה, נשים, ולשלוח אותו להתחתן עם מישהי בצד השני של העולם.

בחיי, לראג' מהמפץ הגדול היו יותר סיכויי הצלחה ב"מזימה" הזאת מאשר לקוונטין.

ניר4819

New member
חחחחח, מסכים איתך (ספוילר)

אבל האם דוראן ראה את בנו לפני ששלח אותו להתחתן עם דאני? כמה שנים הוא לא פגש את קוונטין? זו שאלה חשובה, כי אם הוא לא ממש מכיר את הבן שלו ולא יודע מה נהיה ממנו, אפשר להבין למה הוא חושב שזה רעיון מצויין לשלוח אותו למירין.

וז בגלל ש... ספויילר

דוראן מארטל בעצמו התחתן ככה.
אריאו הוטא מספר איך דוראן מארטל בא לפגוש את כלתו המשודכת בנורווש. כלה שמעולם לא ראה לפני כן...

אמאדובה

New member
עונה חלקית

2. בת 39
3. הייטק
4. לא זוכרת... אולי פשוט חיפשתי בתפוז כי ידעתי שחייב להיות אחד כזה.
5. ראיתי את הסדרה ואז התחלתי לקרוא את הספרים (באנגלית) ונדלקתי.
6. אין לי העדפה מיוחדת (מלבד הרביעי שנמרח יותר מדי)
7. טיריון, אריה בעיקר בספר השני
8. אני בערך בשליש הספר, נא לא לספיילר

אםדניאל

New member

בת 37

חיפשתי אם יש פורום בנושא.

ראיתי את העונה הראשונה ולקח לי קצת זמן למצוא את הספרים. כרגע סיימתי כבר את הראשון והשני (את הראשון כבר פעמיים ובשני אני במהלך הפעם השניה) הספר השלישי כבר בבית...

לא יודעת איזה ספר אהוב, עוד לא קראתי מספיק, אבל אחרי שקראתי את הספר הסדרה ממש לא מעניינת אותי.

דמות אהובה, אריה, ג'ון טיירון
עוד לא

גם אני מתפקד

1. יוסי כהן (ובוניטה, לכל המנאצים).
2. 24.
4. חיפשתי "שיר של אש ושל קרח" עוד כשהפורום היה שיר של אש ושל קרח, כשהסדרה הייתה עוד בתכנון.
5. היתי בסטימצקי וחיפשתי ספר טוב לשבת. הימור שהצליח ובגדול. קניתי את משחקי הכס וטבעתי.
6. סופת החרבות, אני מניח.
7. אם דמות אחת, אז טיריון. אם להוסיף, ג'ון שלג.
8. מחכה להוצאה העברית.
9. החתונה האדומה.
10. סטאניס לוקח את המלוכה, טיריון ימין המלך, ג'ון מפקד משמר הלילה, ריקון לורד וינטרפל, דאינריז נתקעת לצמיתות במזרח.

thisisme4

New member
היי מתפקדת

שם : חסוי
עיסוק: חסוי
איך הגעתי לשיר של אש ושל קרח - לפני חודש חודשיים התחלתי לצפות בעונה ה-1 של משחקי הכס בפעם הראשונה - בהתחלה היה משעמם מאוד ובערך בפרק 5-6 התחלתי להדלק על העניין.
. איך הגעתי לפורום? דרך תפוז..
הספר האהוב בסדרה? הממ הראשון? עוד לא סיימתי את הראשון
7. הדמות האהובה : דאינריז
8. לא.

נקרא לדגל

1. ניר
2. 32
3. הייטק
4 + 5. ב2004 או 2005 היה לי מילואים וחיפשתי בספריה את הספרים הכי עבים ובאנגלית , הגעתי לאתר ( אז הישן ) בחיפוש מידע על הספר הבא בסידרה.
6. הספר הראשון דווקא בגלל הסוף , דמות ראשית שמחוסלת בצורה כזאת , לא נתקלתי בדבר כזה קודם .
7 . כמובן טיריון מסיבות מובנות, אבל אני מוסיף את בראן של הספר הראשון והשני לראות איך החלומות-נבואות שלו מתגשמים בהמשך.
8. את החמישי סיימתי השבוע ( את דעתי עליו אשמור לדיון אחר ).

9. המספר הנוסף תחזית לעתיד .
סאנסה המלכה בצפון תאחד כוחות עם דני מלכת הדרקונים בשיר של אש וקרח בקרב סופי מול האחרים.

הלדין

New member
מתפקד

שם: יובל קליין

עיסוק: ארכיונאי

איך הגעת לפורום: הייתי עוד בפורום הישן "האח האחרונה" ומשם נדדתי לקומונה ומשם לפורום. במקרה גיליתי שבעקבות הסדרה הפורום נפתח מחדש והנה אני פה.

איך הגעת לששאוש"ק? פגשתי את הספר בסטימצקי ומאז אני מעריץ של הסדרה.

הספר הראשון.

בריאן.

מחכה לתרגום.

yohansb

New member
מתפקד

1. רוני
2. 34
3. הוראה והדרכה
4. אני חושב שדרך האתר וינטרפל , או סתם חיפוש של פורום על הסידרה.
5. חבר טוב שלי אמר שהסדרה הזו מדהימה כבר לפני המון זמן, אבל הוא הזהיר אותי ואמר שלא כדאי להתחיל כי אין לזה סוף- התחלתי אבל לא התחברתי .אבל חזרתי אל הסדרה לפני שהתחילו לעבוד על סדרת הטלוויזיה והתאהבתי. מאז הספקתי כבר לראות את העונה הראשונה פעמיים, לקרוא את הספרים כמעט פעמיים וגם לשמוע את רוב הסדרה באודיו בוק.-
6. הראשון הדהים אותי , אהבתי מאוד גם את השני, השלישי היה הכי משובח מבחינת האירועים.

7. הדמויות שמרתקות אותי הן בראן, דאבוס , אריה וואריז , גם אשה היא היחידה ממשפחת הגרייג'וי שמעניינת אותי והדמות שלה בסדרה מעצבנת אותי- כל כך שונה ממה שדמיינתי.

8. שמעתי את האודיו בוק

BitNunit

New member
מצטרפת גם

1. שם: מתחיל ב ה

2. גיל: עבר מזמן את הרצוי (30+)

3. עיסוק: בורג בחברה גדולה מדי

4. איך הגעת לפורום: חורשת את הפורומים בתפוז מזה זמן מה בעיקר ברגעי שעמום קשים, התחיל מהפורומים לצילום והתפתח משם

5. איך הגעת לששאוש"ק? כשהסתיימה העונה הראשונה ראיתי את כולה ברצף ונשאבתי, תוך כמה חודשים קראתי את כל הסדרה

6. הספר האהוב בסדרה: אהוב/שנוא ללא ספק השלישי, הסתובבתי רצוצה במשך כמה ימים וקיללתי בסתר את ג'ורג' מרטין

7. הדמות האהובה בספרים: טיריון

8. קראת כבר את הספר החמישי? בעיצומו

GameEnder

New member
טוב להצטרף.

1. איתי.
2. 13 וחצי.
3. אה, תלמיד?
4. פשוט חיפשתי באינטרנט משהו על משחקי הכס, ומצאתי את הפורום.
5. הסדרה. שמעתי עליה בפעם הראשונה, כשהיה את הבכורה של הפרק הראשון עוד חשבתי שאני קטן מדי - אחרי זה התבגרתי, והתחלתי לראות את השידור החוזר של הפרקים ביס ואז קניתי את הספר הראשון, והתחלתי.
6. סופת החרבות, בלי צל של ספק.
7. הודור.
8. לא, עדיין לא.

dage

New member
מצטרף באיחור

2. גיל: 42

3. עיסוק: מנתח מערכות

4. איך הגעת לפורום: רק אחרי שסיימתי את החמישי מחשש עינא בישא של ספויילרים, בתקווה למצוא עוד משוגעים. בהתחלה רק קראתי ונדלקתי מהאהבה של החברים לסדרה ולדמויות ומהרעיונות היצירתיים

5. איך הגעת לששאוש"ק? חיפשתי Audiobook ארוך במיוחד לנסיעות ואני כבר באמצע הספר השלישי פעם שנייה

6. הספר האהוב בסדרה: הראשון. במיוחד הפעם השנייה מבליטה את זה. הוא בונה את הבסיס באופן מושלם ומכיל בתוכו המון זרעים להמשך.

7. הדמות האהובה בספרים: אריה!

8. קראת כבר את הספר החמישי? ברור

9. רגע מכריע: ככל הנראה נרמז למעלה שמדובר בספויילר (חתונה מסויימת בין שתי דמויות שונות זו מזו עד מאד). אבל זה פרק אדיר שמוכיח שמרטין הוא אכן אמן. לא טולסטוי אבל יותר טוב מרבים רבים אחרים.

10. איך זה הולך להגמר?
סיום א. סרסיי ופיטר באליש משיקים כוסות יין וצוחקים עד דמעות בחנוכה מחדש של מעלה מלך. ואז מגיחים אריה, טיריון ודאני רכובים על גבי דרקונים ושורפים אותם.
סיום ב. ילדיהם של אריה וג'נדרי משחקים בגורי-זאבי-בלהות בחצר, בעוד אבא-אמא שולטים בוינטרפל (ולמי לעזאזל אכפת כל השאר)

dage

New member
מצטרף באיחור

2. גיל: 42

3. עיסוק: מנתח מערכות

4. איך הגעת לפורום: רק אחרי שסיימתי את החמישי מחשש עינא בישא של ספויילרים, בתקווה למצוא עוד משוגעים. בהתחלה רק קראתי ונדלקתי מהאהבה של החברים לסדרה ולדמויות ומהרעיונות היצירתיים

5. איך הגעת לששאוש"ק? חיפשתי Audiobook ארוך במיוחד לנסיעות ואני כבר באמצע הספר השלישי פעם שנייה

6. הספר האהוב בסדרה: הראשון. במיוחד הפעם השנייה מבליטה את זה. הוא בונה את הבסיס באופן מושלם ומכיל בתוכו המון זרעים להמשך.

7. הדמות האהובה בספרים: אריה!

8. קראת כבר את הספר החמישי? ברור

9. רגע מכריע: ככל הנראה נרמז למעלה שמדובר בספויילר (חתונה מסויימת בין שתי דמויות שונות זו מזו עד מאד). אבל זה פרק אדיר שמוכיח שמרטין הוא אכן אמן. לא טולסטוי אבל יותר טוב מרבים רבים אחרים.

10. איך זה הולך להגמר?
סיום א. סרסיי ופיטר באליש משיקים כוסות יין וצוחקים עד דמעות בחנוכה מחדש של מעלה מלך. ואז מגיחים אריה, טיריון ודאני רכובים על גבי דרקונים ושורפים אותם.
סיום ב. ילדיהם של אריה וג'נדרי משחקים בגורי-זאבי-בלהות בחצר, בעוד אבא-אמא שולטים בוינטרפל (ולמי לעזאזל אכפת כל השאר)

למעלה