התפקדות!

ניר4819

New member
התפקדות!

מאז שנפתח הפורום לא הייתה לנו פה התפקדות, ובעקבות הצעה של אחד החברים, אני מעלה אחת. שנדע כמה אנחנו ומי ומה אנחנו...

1. שם:

2. גיל:

3. עיסוק:

4. איך הגעת לפורום:

5. איך הגעת לששאוש"ק?

6. הספר האהוב בסדרה:

7. הדמות האהובה בספרים:

8. קראת כבר את הספר החמישי?

מתפקד!

1. גבי
2. כמעט חמש עשרה
3. חצור הגלילית, הידועה גם בשם "חצור הפלילית"
4. ככה:
http://lmgtfy.com/?q=פורום+משחקי+הכס
5. חבר שלי ראה את הסדרה, ובמשך שנה לא הבנתי ממה כולם מתלהבים, אז נכנסתי לטריילר של העונה השנייה ביוטיוב - ומאז אני מכור.
6. מבחינתי, שלושת הספרים הראשונים הם יצירה אחת כוללת, ככה שכולם באותה רמה לדעתי...
7. דאבוס. מבחוץ הוא נראה משעמם, אבל מבפנים הוא אחת הדמויות העמוקות והמורכבות ביותר בסדרה.
8. לא, אבל אני קראתי את התקציר (אני לא ספוילר נאצי, ככה שאין לי בעיה עם זה)
(שאלות שהוספתי)
9. מה הרגע שהכי השפיע עליך בספרים?
הקרב בין אוברין לגרגור קלאגן. מתאר מבחינתי את כל המהות של הסדרה הזאת
10. איך היית מסיים את הסדרה?
הודור יושב על כס הברזל

mentta

New member
היי לכולם.

1. נגה
2. 22
3. סטודנטית
4. חיפשתי דרך לפרוק את האובססיה החדשה, והגעתי לכאן..

5. דרך הסדרה. ראיתי את הפרק הראשון ומיד התחלתי לקרוא את הספרים.
6. כנראה השלישי. סצנות מסוימות פשוט גונבות את ההצגה.
7. אריה בלי תחרות. לא מקורי בכלל, אני יודעת, אבל אין על הילדה הזאת. והשחקנית שמשחקת אותה בסדרה רק תורמת לאהבה האינסופית שלי אליה. לא שאין לה פגמים, אבל היא הדמות שאני תמיד מדפדפת הלאה בספר כדי לראות מתי יש עוד פרק נקודת מבט שלה.
8. ודאי. יצאתי קצת מאוכזבת וצמאה לעוד, אבל היה מהנה ביותר.

(ניר, מה איתך?)

boby25

New member
אהלן

1, רוברט
2. 25
3.שותף בעסק למחזור תעשייתי
4. תאמת חיפשתי בגוגל תאריך להוצאה של הספר החמישי בעברית, ומצאתי את הפורום הזה, ועוד פורום ששם מצאתי את התאריך אבל שם לא מדברים על הסדרה או על הספרים.
5.דרך הסדרה. ראיתי תעונה הראשונה והתמכרתי לסיפור. הייתי חייב לקנות ולקרוא תספרים.
6.סופת חרבות (השלישי) כל הדרמה ואקשן ומות הדמות המעצבנת שרציתי כל כך שימות.
7.הסיפור של ג'ון בספרים ללא ספק דיבר אלי הכי הרבה.
8.לא

התפקדות

1. שם: עופר (למרות שאני מניח שכבר ניחשתם).
2. גיל: 16.
3. עיסוק: תלמיד.
4. איך הגעתי לפורום: אחרי שקראתי את הספרים גיגלתי "שיר של אש ושל קרח" בגוגל והגעתי לאתר הישן של וינטרפל והייתי חלק מהפורום שהיה אז. לאחר שהקהילה ההיא נסגרה חיפשתי שוב פעם והגעתי לאתר החדש של וינטרפל ודרך הקישור לפורום הזה.
5. איך הגעתי לששאוש"ק: הספרים תמיד היו בביתי והעטיפה הייתה יפה, ביחד עם החיבה הרבה שלי לספרי פנטזיה גדולים. כך שלפני כמה שנים, לקחתי את הספר הראשון והתחלתי לקרוא. אני מניח שמשם הסיפור זהה אצל כולם.
6. הספר האהוב בסדרה: השני - קורים בו המון דברים מעניינים ואחריו תמיד יהיה את השלישי.
7. הדמות האהובה בספרים: קייטלין. אין דמות בכל הספרים האלו שראויה יותר לרחמים ממנה
8. כן. קניתי אותו עוד ב 12.7 וקראתי אותו מאז.
ובקשר לשאלות שהוספו
9. הרגע המשפיע ביותר בסדרה:החתונה של טיריון וסאנסה.
10. איך הייתי מסיים את הסדרה: דאינריז מקימה מחדש את האימפריה הואלרינית - תשע הערים החופשיות יחד עם מפרץ סוחרי העבדים וכל שאר מה שיש באזור (כולל הדות'ראקים). בווסטרוז חוזרים לשבע מלכויות - לאניסטר במערב, סטארק בצפון, הפלורנטים מעכשיו ישלטו בדרום וכן הלאה... בראן ומשמר הלילה מצליחים להביס סופית את האחרים בקרב שהורס את החומה ומחסל כמעט לחלוטין את אנשי משמר הלילה, ומביא לפירוקו.

נקי מספויילרים

קודם כל מפזרים פה ספויילרים הרבה יותר גרועים.
שנית, עד כמה שאני זוכר בפורום הוגדר שספויילר יחשב כפרט מהספר החמישי.

CallMeCavanaugh

New member
אתה זוכר לא נכון

ספוילר זה ספוילר. אין דבר כזה ספוילרים יותר גרועים, ואין שום הסכמה בפורום שספוילר הוא רק לספר החמישי, בטח כשמדובר בפורום שעוסק בסדרת הטלויזיה שנמצאת עכשיו אי שם בספר השני.

תבדוק למעלה

כתוב באודות הפורום שספויילר הוא מהספר הרביעי (למרות שבדיון קודם מנהל הפורום אמר שסימון ספויילר הוא מהחמישי).
כך או כך - אני מצטער ש"ספיילרתי" אך אנשים בפורום צריכים להתחשב בכך שאם הם קוראים בו הם יכולים להחשף אליהם.

CallMeCavanaugh

New member
כדאי להפעיל קצת את הראש

אם תקרא שוב את ה"אודות" תראה שהם נכתבו לפני הרבה מאוד שנים. ממש ליד הקישור לאודות אתה יכול לראות שהפורום הוא בשיתוף יס. אתה גם יכול לראות ששם הפורום שונה משיר של אש ושל קרח למשחקי הכס. נכון שרוב הכותבים הפעילים כאן הם קוראי הספרים, אבל עדיין יש כאן אנשים שרק צופים בסדרה, או שהתחילו לקרוא את הספרים בעקבות הסדרה ועדיין לא הגיעו רחוק. צריך להתחשב בהם, במיוחד כשכל ההתחשבות הנדרשת היא הוספת סימון ספוילר.

אגב, מסיבה זו אני חושב ששאלה 9 היא לא לעניין וחבל שהוסיפו אותה. ככה דחפו ספויילרים לתוך שירשור התפקדות. חבל.

פאנגירל

New member
מתפקדת! D:

1. שם: מאיה
2. גיל: 15 (וחודש!)
3. עיסוק: תלמידה
4. איך הגעת לפורום: סתם כי רציתי למצוא מקום לפרסם בו את החפירות שלי בנושא.
5. איך הגעת לששאוש"ק? חברה של אמא שלי המליצה על זה בשביל אמא שלי, אבל אמא שלי היא לא כל-כך הטיפוס הקורא. אז אני לקחתי את ההמלצה. ודווקא דודה שלי היא זו שהמליצה לי לראות את *הסדרה*, שזה די מוזר בהתחשב בכמה סצנות סקס הוסיפו לשם.
6. הספר האהוב בסדרה: הראשון או השלישי. קראתי רק עד השלישי, והשני לא להיט בעיני. הראשון קצת הפתיע אותי בכמה שהוא היה טוב, ולכן אולי הוא זכור לי ממש לטובה. וכמובן בשלישי יש כמה אירועים אדירים.
7. הדמות האהובה בספרים: את הפרקים של אריה כל הזמן חיפשתי. אבל גם טיריון תמיד הצחיק אותי. וגם ג'ון סנואו. (אין, אני כזאת מיינסטרים).
8. קראת כבר את הספר החמישי? לא. וגם לא את הרביעי... :'(

amberos

New member
מתפקדת!

1. שם: ענבר
2. גיל: 22
3. עיסוק: סטודנטית
4. איך הגעת לפורום: הכרתי את הפורום עוד כשהיה שיר של אש ושל קרח
5. איך הגעת לששאוש"ק? מהספריה. יש מדור של ספרי מד"ב ופנטזיה ולקחתי את הספר הראשון (ב-2005....)
6. הספר האהוב בסדרה: משחקי הכס
7. הדמות האהובה בספרים: אצבעון. כי הוא תככן והכי מעניין. אי אפשר לדעת מה עובר בראש שלו
8. קראת כבר את הספר החמישי? כן
9. מה הרגע שהכי השפיע עליך בספרים? עריפת ראש של נד. אז הבנתי שמרטין לא משחק איתנו משחקים והוא בליגה אחרת לגמרי
10. איך היית מסיים את הסדרה? דאניריז וגון יושבים על כס הברזל אחרי כמובן שמרטין יגלה לנו סוף סוף מי ההורים של גון (לא יקרה אני יודעת יותר מדי הפי אנדינג)

וסתם תמונה שאני אוהבת

Moondust

New member
מתפקדת

שם: מרב

עיסוק: סטודנטית

איך הגעת לפורום: כתבתי פה לפני כמה שנים וחזרתי להציץ בעקבות הספר החמישי והסדרה.

איך הגעת לששאוש"ק? מישהו המליץ, כבר לא זוכרת מי...

הספר האהוב בסדרה: סופת החרבות.

הדמות האהובה בספרים: סאנסה, דאבוס, ג'יימי

קראת כבר את הספר החמישי? כן.

רגע משפיע מהספרים: החתונה האדומה. כמו אגרוף לסרעפת.

איך הייתי רוצה שהסדרה תסתיים: דאינריז מביסה את האחרים בעזרת הדרקונים. טיריון רוכב על אחד דרקון. בראן, שבינתיים נהיה זאבן מומחה ובעל כוחות מיסטיים כבירים, עוזר להם. סאנסה מחסלת את אצבעון ובונה מחדש את וינטרפל.

ניר4819

New member
גם אני מתפקד

1. שם: ניר

2. גיל: 37

3. עיסוק: סטודנט לקולנוע

4. איך הגעת לפורום: כשהסדרה עמדה לעלות לאקרנים הצעת לתפוז לפתוח פורום עליה, ואז התברר לי שיש כבר אחד, רק שהוא נסגר. אז פתחנו אותו מחדש.

5. איך הגעת לששאוש"ק? בחנות ספרים. עיינתי שם בספר הראשון, בלי סיבה מיוחדת, אחד מספרים רבים שאני מעיין בהם כשאני בחנות ספרים. ונדלקתי. זה היה לפני כמה שנים טובות, אולי אפילו 10.

6. הספר האהוב בסדרה: השלישי. הכי מותח, הכי טראומטי ועם הכי הרבה סצינות בלי נשכחות.

7. הדמות האהובה בספרים: טיריון

8. קראת כבר את הספר החמישי? כן

9. סצינה שהשפיעה עלי מהספרים: החתונה האדומה כמובן. הרגע הטראומטי ביותר...

KallaGLP

New member
עונה סלקטיבית

4. איך הגעת לפורום:
שמעתי על קיומו בפורום ספרים וספרות, ששם אני משתתפת קבועה.

5. איך הגעת לששאוש"ק?
גם כן בעקבות כל השרשורים הנלהבים עליו בפורום ספרים.

6. הספר האהוב בסדרה:
אין כזה. אוהבת את כולם. את הסדרה דווקא הרבה פחות.

7. הדמות האהובה בספרים:
טיריון, ללא ספק.

8. קראת כבר את הספר החמישי?
כן.

nathaliesh

New member
מתפקדת

שם - נתלי
גיל - 35 עוד חודש
עיסוק - מנהלת צ'אט סנטר
איך הגעת לפורום - תהיתי איך זה יכול להיות שאין פורום משחקי הכס בתפוז
אז זה עוד היה פורום של שיר של אש וקרח
איך הגעת לששאוש"ק - מצאתי את הספר הראשון על המדף והוא נראה לי מעניין (אנגלית)
הספר האהוב בסדרה - זה שאני קוראת באותו רגע

הדמות האהובה בספרים - טיריון, ג'ון ואריה מובילות.
קראתי את הספר החמישי ונהנתי מכל רגע

CallMeCavanaugh

New member
נו שוין

1. איתי.
2. 34.
3. מתכנת ומנתח מערכות.
4. אני כותב בקביעות בפורומים שונים בתפוז. בטח נתקלתי באיזה פרסום כשהפורום התעורר מחדש בעקבות הסדרה.
5. המלצות של חברים, סקרנות שהתעוררה עקב לילה של משחק במשחק הלוח (המעולה!)
6. השלישי. הוא נותן סוף יחסית סגור, ההתרחשויות בו מעניינות, מניין הגופות בו לא יבייש סרט של מייקל ביי.
7. אין כרגע מישהו ממש מועדף, אבל אני מאוד מחבב את בראן, דאבוס, באריסטן סלמי וברון. הייתי רוצה שאוברין מארטל יהיה דמות מרכזית יותר.
8. כן.

למעלה