מתפקדת../images/Emo24.gifחדשה פה
זהירות!, חפירה!!! שם:יעל גיל:16 וחצי

תאריך לידה:15.9 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:אני גרה בחו"ל אז אין פה חופש פסח מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":אמ לא כלכך קראתי פה לפני אבל יש פה מישהי אדומה שכותבת די הרבה
אז היאXD פורום אהוב(חוץ מפה):אמ דני הוליווד
למרות שאני כבר בקושי כותבת שם
ספר השבוע:מה זה ספר ? !@# |: חח נשארו אנשים שקוראים ספרים?
סרט השבוע:אין שיר השבוע:break the ice זמר השבוע:טימבלנד
להקת השבוע:אין סדרת השבוע:חח הדוגמניות ,למרות שנגמר |: ,לא יצא לראות פה משהו אחר תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:חחחחח הדבר היחיד שטוב פה זה שאין לי שיעורים כי אני במילא לא מבינה ת'שפה בשביל שאני יעשה אותם XD אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:כן ,זה מעצבן פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):אין שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: מאכל פסח אהוב: האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?:שכחתי מה זה בכלל איפה עשית ת'סדר?לא עשיתי ,אני בחו"ל מצאת ת'אפיקומן? מתמודד אהוב:נועם,דן

מתמודד שנוא:מארינה =\\ מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות:משה XD בשביל לשהוא ינצח בגמר ואז כל המדינה תשפך מצחוק מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) ליה היית מחליף את גיא זוארץ?לא איכפת לי כ"כ אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?:לא אם כן - מהי דעתך?:לא קראתי אבל שמעתי על מה היא הייתה ותכלס הם צודקים וכל העניין הזה של ההתערבות היה כבר שקוף אז בעיקרון הם לא חידשו הרבה אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון?רגיל ,לא כלכך חופר
אגב יש פה מישהו מנתניה?
**נתנייתית לשעבר