התפקדות

switzland

New member
אני אהבתי את המשחק של ורה

שם: switzland גיל: 24 תאריך לידה: 31/1 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: אני בארץ מאתמול, כיף לי! מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": אותך Mysterious888 פורום אהוב(חוץ מפה): אין ספר השבוע: עיר האושר סרט השבוע: מולין רוז' שיר השבוע: דבש הכל דבש זמר השבוע: bruce springsteen להקת השבוע: abba סדרת השבוע: אני אוהב מונית הכסף תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: לא אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: ברור פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): מה זה פליקס? שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: מה נשתנה מאכל פסח אהוב: פיתה מהעיר רמלה האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: לא איפה עשית ת'סדר? בתנועת נוער מכבי הצעיר בשוויץ מצאת ת'אפיקומן? אני גדול ממך בכמה שנים מתמודד אהוב ורה מתמודד שנוא נעמה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות סיוון מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) מושיק היית מחליף את גיא זוארץ? אין דעה אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: שהכל נכון אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _______ ______________ _______ __________________ |__רגיל__|__חופר במקצת___|__דבילי
_|__חופרררררררר!!!!!!!___|

switzland

New member
כי אני לא אוהב בכיינים, כי היא חרא של אימא

של בת, של בת זוג ושל חברה (בעיניי). כמה פעמים תשאל אותי את אותה השאלה? מה חשבת ששיניתי את דעותיי? ועכשיו כשתשאל כמו תמיד שהחיים האישיים לא קשורים למשחק אז אני כבר אענה לך: כל מתמודד החליט לשתף אותנו במה שהוא רצה ולא אני חיפשתי מידע, לאנשים כל הסיפור שלה ריגש או לא הזיז אבל מה לעשות שלי עשה את ההפך? אם ליה היתה משתפת אותי באסונות שלה אולי הייתי מגיב אחרת אבל יא בחרה שלא לשתף אותי ולכן אני לא שופט אותה.

לא זכור לי ששאלתי אותך אם אתה שונא אותה

וגם לא זכור לי שאמרתי לך שהחים האישיים קשורים למשחק. נגיד ואני מסכים עם כל מה שאמרת - שהיא בכינית, שהיא חרא של אמא, חרא של בת.. אבל מפה ועד לשנוא אותה? אתה שונא אותה בגלל שהיא חרא של אמא? חרא של בת? זה נראלי מוזר. אבל מי אני שאגיד לך עפ"י איזה קריטריונים לשונא מישהו.

switzland

New member
אני לא שונא אותה אישית

רק בתור משתתפת בתכנית ולמה שהיא מנסה לשדר לילדים כמוך, זה הכל.

לא נראה לי שהיא מנסה לשדר משהו

היא לא איזה דמות חינוכית, היא כולה משתתפת בתוכנית הישרדות.

מתפקדת../images/Emo24.gifחדשה פה :p

זהירות!, חפירה!!! שם:יעל גיל:16 וחצי :) תאריך לידה:15.9 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:אני גרה בחו"ל אז אין פה חופש פסח מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":אמ לא כלכך קראתי פה לפני אבל יש פה מישהי אדומה שכותבת די הרבה
אז היאXD פורום אהוב(חוץ מפה):אמ דני הוליווד
למרות שאני כבר בקושי כותבת שם
ספר השבוע:מה זה ספר ? !@# |: חח נשארו אנשים שקוראים ספרים?
סרט השבוע:אין שיר השבוע:break the ice זמר השבוע:טימבלנד
להקת השבוע:אין סדרת השבוע:חח הדוגמניות ,למרות שנגמר |: ,לא יצא לראות פה משהו אחר תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:חחחחח הדבר היחיד שטוב פה זה שאין לי שיעורים כי אני במילא לא מבינה ת'שפה בשביל שאני יעשה אותם XD אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:כן ,זה מעצבן פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):אין שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: מאכל פסח אהוב: האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?:שכחתי מה זה בכלל איפה עשית ת'סדר?לא עשיתי ,אני בחו"ל מצאת ת'אפיקומן? מתמודד אהוב:נועם,דן :) מתמודד שנוא:מארינה =\\ מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות:משה XD בשביל לשהוא ינצח בגמר ואז כל המדינה תשפך מצחוק מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) ליה היית מחליף את גיא זוארץ?לא איכפת לי כ"כ אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?:לא אם כן - מהי דעתך?:לא קראתי אבל שמעתי על מה היא הייתה ותכלס הם צודקים וכל העניין הזה של ההתערבות היה כבר שקוף אז בעיקרון הם לא חידשו הרבה אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון?רגיל ,לא כלכך חופר
אגב יש פה מישהו מנתניה?
**נתנייתית לשעבר

למעלה