התפקדות

התפקדות

זהירות!, חפירה!!!
שם: גיל: תאריך לידה: האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": פורום אהוב(חוץ מפה): ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: זמר השבוע: להקת השבוע: סדרת השבוע: תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): שאלה מפגרת: אייקון אהוב: שאלות פסח: שיר פסח אהוב: מאכל פסח אהוב: האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: איפה עשית ת'סדר? מצאת ת'אפיקומן? מתמודד אהוב מתמודד שנוא מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) היית מחליף את גיא זוארץ? אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: אם כן - מהי דעתך?: אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _______ ______________ _______ __________________ |__רגיל__|__חופר במקצת___|__דבילי_|__חופרררררררר!!!!!!!___|

חופרת

שם: רביד גיל: גדולה תאריך לידה: 29.1 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: ממש נמאס (אולי כי אני אחרי ביצפר) מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": לא פורום אהוב(חוץ מפה): שיחת נשים ספר השבוע: לא קראתי סרט השבוע: לא ראיתי שיר השבוע: cash machine - hard fi זמר השבוע: אין להקת השבוע: arctic monkeys סדרת השבוע: לא יודעת תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: אין לי שיעורים כי אני אחרי ביצפר אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: לא ממש ולא מאמינה להכל פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): אני עם יוטיוב שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: די דיינו מאכל פסח אהוב: חרוסת האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: הרוב איפה עשית ת'סדר? אצל הדודה והדוד מצאת ת'אפיקומן? לא, בת הדודה שלי כן מתמודד אהוב: מושיק מתמודד שנוא: מרינה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות: לאף אחד מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...): כנ"ל היית מחליף את גיא זוארץ? כן, הוא מעצבן ומונוטני אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: עידו ממונית הכסף קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: לא יודעת אם להאמין לכל הפרטים שם אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? 8.9

Volldemort

New member
מתפקד!

שם: רון גיל: 15 תאריך לידה: 25.5.92 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: כיף!
מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": אממ... די זה קשה
פורום אהוב(חוץ מפה): אירוויזיון (262) ספר השבוע: אין סרט השבוע: "סטפ אפ 2" שיר השבוע: Mika- Happy Ending זמר השבוע: מיקה להקת השבוע: מארון 5 סדרת השבוע: "הישרדות" האמריקאית... יש פה מישהו שרואה את עונה 16?
תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: עדיין לא אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: כן... כשזה מגיע לשינויים בכללי הסדרה המקורית אז כן פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): אין שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב:
אממ... "אחד מי יודע" מאכל פסח אהוב: גפילטע פיש כמובן
סתם נראה לכם? אני שונא את המאכלים של פסח... חמץ רולז
האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: לא... בערך ב10 זה מתחיל להתפקשש לי P: איפה עשית ת'סדר? בבית מצאת ת'אפיקומן? חח לא מתמודד אהוב: משה מתמודד שנוא: מושיק מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות: משה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...):
היית מחליף את גיא זוארץ? כן אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: במישהו אנונימי אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: את רוב הדברים ידעתי... וזה לא ממש משנה לי, אני אמשיך לצפות בסדרה אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _______ ______________ _______ __________________ |_
_רגיל__|__חופר במקצת___|__דבילי_|__חופרררררררר!!!!!!!___|

l סיו l

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif

שם:סיון גיל:15 וחצי תאריך לידה:13.11.92 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:כיף מאוד מאוד
מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":switzland שיחק אותה השבוע
פורום אהוב(חוץ מפה):אין עוד,אני רק פה. ספר השבוע:רודף העפיפונים סרט השבוע:שמנות ומגניבות שיר השבוע: Breaking Benjamin - The Diary Of Jane זמר השבוע:שומעת רק להקות. להקת השבוע:Breaking Benjamin סדרת השבוע:תמיד הישרדות
תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:על היום הראשון שיצאנו לחופש סיימתי הכל,כי רציתי להרגיש נקייה ושאין לי דברים על הראש,כזאת אני
אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:בערך,אבל מתעלמת מזה. פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):מה לי ולפליקס
? שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
\
שאלות פסח: שיר פסח אהוב:"שמחה רבה,שמחה רבה,אביב הגיע,פסח בא
" מאכל פסח אהוב:קניידלעך
האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?:עד 7
איפה עשית ת'סדר?בנתניה אצל המשפחה מצד האמא
מצאת ת'אפיקומן?עברתי את הגיל
,בת דודתי בת ה5 מצאה את האפיקומן. מתמודד אהוב:דן מתמודד שנוא:ורה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות:דן\נעמה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...):דן\נעמה היית מחליף את גיא זוארץ?לא,התרגלתי אליו
אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא - חחח אם לא,לא...גדול
קראת תכתבת-תחקיר?:כן... אם כן - מהי דעתך?:יש דברים שהם נכונים ופשוט הרגשתי טיפשה כשקראתי אותם,ומצד שני יש דברים שהם ממש נסחפו בהם. אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!:
אני מכורה...אין מה להגיד יותר. לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון?שאלון חביב,עשיתי יותר חופרים
חג שמח

...

שם: מאיה. גיל: 18. תאריך לידה: 2.10.89 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: אני לא לומדת או עובדת, אז כרגע אני כל הזמן בחופש... מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": לא יודעת. פורום אהוב(חוץ מפה): אני לא קוראת בהרבה פורומים... אולי פורום תמיכה נפשית לצעירים. ספר השבוע: אין. סרט השבוע: גם אין. שיר השבוע: אין. זמר השבוע: נו... אין. להקת השבוע: אין. סדרת השבוע: יש. סתם, אין. תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: אין לי לימודים, אבל גם כשהיו אף פעם לא עשיתי (אולי בגלל זה לא סיימתי בית ספר). אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: הייתי מעדיפה שלא יהיו, אבל לא אכפת לי ברמה שאני אתעצבן ואכין עצומות ודברים כאלה. פליקס שאתה ממליץ עליו: אין. שאלה מפגרת: אייקון אהוב: אין. שאלות פסח: שיר פסח אהוב: אין. מאכל פסח אהוב: אממ, מצה? מה עוד יש בפסח שאין בשאר השנה? האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: עוד כשהייתי בגן ידעתי, ונראה לי שאני עד היום זוכרת... איפה עשית ת'סדר? לא עשיתי, נשארתי לבד בבית. אני לא אוהבת חגים. מצאת ת'אפיקומן? אין אפיקומן במשפחה שלנו. מתמודד אהוב משה. מתמודד שנוא שחר ונועם. מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות משה. מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) עידן. היית מחליף את גיא זוארץ? לא ממש אכפת לי אם זה הוא או מישהו אחר. אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אולי במשה או דן. אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: לא, אבל שמעתי קצת על מה זה. אם כן - מהי דעתך?: אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: איזה כיף. :/

אלינה מ

New member
עונה

זהירות!, חפירה!!! שם: אלינה גיל:14 וחצי תאריך לידה: 18.06.93 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: כייף מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": אתה נראה לי.. למרות שלא הייתי בפורום הזה מלא זמן פורום אהוב(חוץ מפה): אביב גפן והראל מויאל ספר השבוע: ילדי יום ראשון- אביב גפן סרט השבוע: משפחה על גלגלים? שיר השבוע: אהבנו- אביב גפן זמר השבוע: אביב גפן להקת השבוע: היהודים סדרת השבוע: דני הוליווד נראה לי למרות שיש הפסקה לכמה זמן תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: אמ אמ לא אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: כן! פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: אחד מי יודע חח מאכל פסח אהוב: מצה עם שוקולדד האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: כן!! איפה עשית ת'סדר? בנתניה עם המשפחה מצאת ת'אפיקומן? - מתמודד אהוב- עומר וליוש מתמודד שנוא- דן מנו מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות- עומר וליוש מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...)- עומר וליוש היית מחליף את גיא זוארץ? לא אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: - אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: הכל כ"כ מכור ואיך שעובדים עלינו בעיניים זה נורא מרגיז ומעצבן אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? רגיל חח דווקא שאלון דיי נחמד
_______ ______________ _______ __________________ |__רגיל__|__חופר במקצת___|__דבילי_|__חופרררררררר!!!!!!!___|

blur2

New member
עונה

שם: דין גיל: |מצבה| האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: חופש? איזה חופש? :| כל היום לומד למבחנים
מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":
פורום אהוב(חוץ מפה): טניס ספר השבוע: האמן ומרגריטה. אני חייב לסיים אותו כשיהיה לי קצת זמן =\ סרט השבוע: פריג'ק היה האחרון שראיתי שיר השבוע: Keren ann - not going anywhere זמר השבוע: סטינג להקת השבוע: קולדפליי סדרת השבוע: הפינאלה של טורצ'ווד עדיין בראש
אבל אני מחכה שדקסטר יחזור! תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: נגמרו ש"ב ופרוייקטים, אנחנו בתקופת בחינות
אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: כן שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: די דיינו. כי פשוט, די. מאכל פסח אהוב: מצברה/ייט ווטאבר יו קול איט. האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: חה. :| איפה עשית ת'סדר? אצל קרובי משפחה מצאת ת'אפיקומן? עברתי את הגיל
מתמודד אהוב - ליה (מאלה שנשארו: נעמה) מתמודד שנוא - פחות אהובים: דן ומשה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות: ליה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...): מושיק היית מחליף את גיא זוארץ? לא אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: אהבתי את התגובה של ערוץ 10
אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _______ |__רגיל__

נושבו

New member
עונה:)

שם: נועה גיל: 17 תאריך לידה: 8.1.91 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: כיייייף! מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": אני חדשה פה
פורום אהוב(חוץ מפה): שירלי לילו, אוונסנס ספר השבוע: מספר חסוי סרט השבוע: חטופה שיר השבוע: נקמה זמר השבוע: אוונסנס, שירלי לילו להקת השבוע: אוונסנס
סדרת השבוע: בובות תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: קצת.. אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: מאודד פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): אין שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא! מאכל פסח אהוב: חרוסת האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: בערך.. איפה עשית ת'סדר? אצל דודה שלי מצאת ת'אפיקומן? לא חיפשתי מתמודד אהוב ליה
מתמודד שנוא דן מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות ליה
מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) ליה היית מחליף את גיא זוארץ? לא.. הוא חמוד אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: לא מאמינה שכל מה שכתוב שם נכון.. יש הרבה אינטרסים להמציא דברים אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? רגיל הודגש באמצעות מדגישומטיק

idanoosh17

New member
אני עונה

קודם כל המון זמן לא הייתי פה :) אז חזרתי שם:עידן גיל:20 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:כיף...אחלה רגילה מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":לא פורום אהוב(חוץ מפה):סדירים ספר השבוע:לא קראתי סרט השבוע:אהבה קולומביאנית-ענק...ראיתי אותו איזה 30 פעם שיר השבוע:היא- מתי כספי סדרת השבוע:וואי אין לי מושג..כלכך לא ראיתי טלוויזיה תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:אה?.....תזכירו לי מה זה ? אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:לא...אני מקבל את זה בתור סדרה יותר מאשר בתור ריאלטי ואני נהנה. שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
כל פעם הוא מופתע מחדש :/ שאלות פסח: שיר פסח אהוב:אחד מי יודע?... מאכל פסח אהוב:קניידלך! האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?:נו בוודאי! אצלנו זה תחרות מהירות בלי אגדות! פולינה או לא פולניה! איפה עשית ת'סדר?כן מצאת ת'אפיקומן?בגיל 20 גם לא מחפשים אפיקומן... מתמודד אהוב סיוון מתמודד שנוא עידן מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות כאילו במקום דן?....סיוון מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...)ויקה היית מחליף את גיא זוארץ?לא אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי:ואם לא?.. אם לא,לא חחחחח קראת תכתבת-תחקיר?:כן אם כן - מהי דעתך?:שזה ממש לא מפריע לי..אני נהנה לצפות. אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!:
לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _________ ______________ _______ __________________ |_

עונה D:

שם: מאור.
תאריך לידה: 1.3
האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: סביר, לא נמאס.
מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": לע.
פורום אהוב(חוץ מפה): אממ, אין D:
ספר השבוע: --
סרט השבוע: הכלה הסורית, במראית עין
שיר השבוע: --
זמר השבוע: --
להקת השבוע: --
סדרת השבוע: אלופים של החיים
תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: לא, ולא קיבלנו...
אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: ברור, זה הורס הכל-.-
שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
|מצהשאלות פסח:
שיר פסח אהוב: "אביב הגיע פסח בא..."?
מאכל פסח אהוב: גפילטפיששששששששששששששששששששששששששש
האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: לא..
איפה עשית ת'סדר? בבית.
מצאת ת'אפיקומן? כן, את כולם..
מתמודד אהוב נעמה
מתמודד שנוא יואב
מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות נעמה
מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) כנ"ל.
היית מחליף את גיא זוארץ? כןןןןןןןןן.
אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אממ מאיפה לי? אלון גל? שיצעק עליהם ? D:
אם לא,לא
קראת תכתבת-תחקיר?: לא היה לי כוח...קראתי בתימצות.
אם כן - מהי דעתך?: צפוי.
אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: תודה.
לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? ______ ______________ _______ __________________ |_

Fall Out Shir

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: חסוי. תאריך לידה: השישי לאוגוסט. האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: נחמד לי. מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": לא יודעת, אני לא שמה לב.
פורום אהוב(חוץ מפה): אין ממש. ספר השבוע: לא קראתי. סרט השבוע: ספלאש שיר השבוע: Here without you של 3 doors down זמר השבוע: אין. להקת השבוע: פול אאוט בוי
סדרת השבוע: לא היה השבוע הישרדות אז לא משהו מיוחד. תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: לא :) אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: לא ממש פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): אין, לא רואה פליקסים. שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: אין, מה זה השטויות האלו? מאכל פסח אהוב: חרוסת האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: כן, בערך. איפה עשית ת'סדר? בבית של דודים שלי. מצאת ת'אפיקומן? כן! מתמודד אהוב: נעם
מתמודד שנוא: מנו מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות: אממ נעם? מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...): משה. סתם כדי שיזכה. היית מחליף את גיא זוארץ? לא! הוא חמוד לאללה. אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: לא, לא
אם לא,לא. קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: שטויות, מי שבאמת אוהב הישרדות יראה גם אם הם אכלו ועישנו בין לבין. אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: אבל אני כן! שקט.

deathly hallows

New member
עונה

שם:דיאנה גיל:25 תאריך לידה:3/5 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:כיףףףףףףףףף מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":הממ... לא פורום אהוב(חוץ מפה):כרגע אין. ספר השבוע:הארי פוטר ואוצרות המוות כמובן (DEATHLY HALLOWS). סרט השבוע:היום השלישי (סתם כי ראיתי אותו היום). שיר השבוע:touch my body זמר השבוע:mariah carey להקת השבוע:וואלה אין לי אחת סדרת השבוע:עקרות בית נואשות תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:הממ עוד לא.. אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:לא. פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):אין שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב:אין מאכל פסח אהוב:לביבות מקמח מצה האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: בחיים לא איפה עשית ת'סדר? בעבודה מצאת ת'אפיקומן?לא היה מתמודד אהוב-- דן! מתמודד שנוא-- ויקה! מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות-- דן! מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...)-- דן! היית מחליף את גיא זוארץ?--לא, אני מחבבת אותו. אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?:כן. אם כן - מהי דעתך?:
אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? די חופר.

ללא נושא

שם:קורל גיל: 15 תאריך לידה:30.3.93 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: כיף מאודד
חוץ מהשיעורי בית.. מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": אני דיי חדשה כאן פורום אהוב(חוץ מפה): -- ספר השבוע:-- סרט השבוע:-- שיר השבוע:-- זמר השבוע:-- להקת השבוע:-- סדרת השבוע: -- תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: התחלתי היום אין לי ברירה.. אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: קצת פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):-- שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב: אחד מי יודע
מאכל פסח אהוב: מצה עם שוקלד האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: כן
יש לי זיכרון מזה טוב.. איפה עשית ת'סדר? ההורים של הבעל של אחותי הזמינו אותנו מצאת ת'אפיקומן? לא היה מתמודד אהוב: נועם ונעמה מתמודד שנוא: ורה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות נעמה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...) נועם היית מחליף את גיא זוארץ? למה לא
אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: לא יודעת,נראה כיף להיות המנחה ולפגוש אותם גם.. אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?:אהבתי את התגובה של ערוץ 10 אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _______ ______________ _______ __________________ |__רגיל__|__חופר במקצת___|__דבילי_|__חופרררררררר!!!!!!!___|

עונה

שם: תמיר גיל: 17 תאריך לידה: 6.6 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?: כיף מאוד! מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע": לא יודע פורום אהוב(חוץ מפה): ממ ספר השבוע: לא קורא חח סרט השבוע: סטפ אפ 2 שיר השבוע: נינט טייב - עד שתגיע זמר השבוע: מאיה רוטמן להקת השבוע: אף אחד סדרת השבוע: אלמה פירטה תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?: היום אני מתחיל
אכפת לך מהשינויים של ההפקה?: וודאי פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>): כלום שאלה מפגרת: אייקון אהוב: הההההה שאלות פסח: שיר פסח אהוב: לא לשגע מאכל פסח אהוב: מצה האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?: וודאי איפה עשית ת'סדר? ממ אתם לא מכירים
מצאת ת'אפיקומן? לא מתמודד אהוב: נעמה מתמודד שנוא: אין מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות: נעמה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...): נעמה חחחחחחחחחחח היית מחליף את גיא זוארץ? לא אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי: שה אם לא,לא: דה קראת תכתבת-תחקיר?: כן אם כן - מהי דעתך?: שאין לי כוח לכתוב אותה אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: שה לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? _______ ______________ _______ __________________ |__רגיל__|__חופר במקצת___|__דבילי_|_
_חופרררררררר!!!!!!!___|

אורישקי

New member
חופר ועונה

זהירות!, חפירה!!! שם:אורי גיל:11 תאריך לידה:24.1.98 האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:שניהם מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":כל מי שמעריץ את מושיק! פורום אהוב(חוץ מפה):הדוגמניות ומירי מסיקה ספר השבוע:לא קראתי סרט השבוע:לא ראיתי שיר השבוע:ככה זה זמר השבוע:אין להקת השבוע:מירי מסיקה סדרת השבוע:הדוגמניות תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:לא... אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:בהחלט! פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):אין שאלה מפגרת: אייקון אהוב:
שאלות פסח: שיר פסח אהוב:חד גדיא מאכל פסח אהוב:מצה עם שוקולד האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?:כן איפה עשית ת'סדר?סבא וסבתא מצאת ת'אפיקומן?לצערי לא מתמודד אהוב-מושיק וליה(ממי שנשאר נעמה) מתמודד שנוא-דן ומרינה מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינות-מושיק מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אותה שאלה בעצם...)-ליה היית מחליף את גיא זוארץ?כןןןןן אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי:יש לי כוח? אם לא,לא קראת תכתבת-תחקיר?:בחפיף אם כן - מהי דעתך?:כ"כ צפוי אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!: לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון? חופרררררררר!!!!!!!___|

עונה לעצמי...

שם:דניאל
תאריך לידה:15.10
האם נמאס לך/כיף לך בחופש?:לא ידע...באמצע
מישהו בפורום שהיית מכריז עליו כ"גולש השבוע":סיו ורוחות המוות (נו אין לי כוח לתרגם לאנגלית)
פורום אהוב(חוץ מפה):האי,הפיג'מות,אבודים,הארי פוטר הספר/הסרט ועוד
ספר השבוע:הארי פוטר
סרט השבוע:רובוטס(אוהב נוסטלגיות, אני עדיין מחכה לרובוטס 2 למרות שרוב הסיכויים שלא יהיה חחח)
שיר השבוע:המנגינה של השיר הכי מוכר של מרגול שהיה בארץ נהדרת במשחק בויאודי(חרשתי עליו והגעתי מקום שני/שלישי תלוי מה קורהש ם עכשיו)
זמר השבוע:לא יודע
להקת השבוע:לא יודע
סדרת השבוע:אבודים!
תאמת, עשית שיעורי בית(/חופש) בחופש?:מפתאום!
אכפת לך מהשינויים של ההפקה?:קצת...הרבה...קצת הרבה
פליקס שאתה ממליץ עליו(שלי פה>):שלי שם למעלה חחח...
שאלה מפגרת: אייקון אהוב:אמממ....\פרה| הזנחתי אותה יותר מדיי... רק ותיקים יבינו...
שאלות פסח:
שיר פסח אהוב:אחד מי ידוע...כאילו יש ברירה...
מאכל פסח אהוב:אוכל שמכינים..בעיקר כל הבשרים
האם ידעת את כל "אחד מי יודע" בע"פ?:ברווווווורר
איפה עשית ת'סדר?אצל סבתא (אויי הצביטות המעצבנות בלחי...)4
מצאת ת'אפיקומן?לא חיפשתי...(כן, בטח...)
מתמודד אהובמשה!
מתמודד שנואדן
מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף חסינותמשה
מתמודד שהיית נותן לו מההתחלה ועד הסוף כוח כפול(כמעט אות שאלה בעצם...)משה *
היית מחליף את גיא זוארץ?לא יודע
אם כן, נמק, פרט,הדגם והסבר במי:|סדגשלא ידוע|
אם לא,לאלא יודע...אתם צריכים לענות פה רק אם אתם עניתם לא בשאלה שמססומנת בהתחלה בכוכבית
קראת תכתבת-תחקיר?:כן ואני שומר אותה עד היום אצלי בחדר(לדורי-דורות)
אם כן - מהי דעתך?:אחלה כתבה ואחלה תמונות מהטלויזיה(כי בטח לא הרשו להם לקבל תמונותל אז הם צילמו מהטלויזיה)
אם לא - אתה לא מכור להישרדות רשמי!:
לפי דעתך, מהי רמת החפירה של השאלון?אמממ... _______ ______________ _______ __________________ |__רגיל__|
חופר במקצת__|__דבילי_|__חופרררררררר!!!!!!!___|

למעלה