התפקדות

• פותח הנושא cwn
  • פורסם בתאריך

cwn

New member
התפקדות

מטריד אותי כבר כמה זמן כמה אנשים קוראים וכותבים פה בפורום אז הגיע הזמן לעשות התפקדות קטנה. שם: גיל: בן/בת XX זמן בפורום: סדרות אהובות: 1. 2. 3. סדרות לא אהובות: 1. 2. 3.

cwn

New member
ניסוח לא נכון...

"שאלתי את עצמי כמה אנשים נמצאים בפורום", יותר טוב?
אל תתפסי אותי על המילה, הניסוח של זה הציק גם לי אחרי ששלחתי את ההודעה. עכשיו אולי במקום להכניס את עצמך שוב למצב של התגוננות "תתפקדי"(
) גם את?

d1f2

Active member
מישהו צריך להיות ראשון...

שם: דניאל גיל: בן 15 זמן בפורום: שנה סדרות אהובות: אי אפשר לבחור 3 סדרות אהובות, יש הרבה יותר. סדרות לא אהובות: שוב, אי אפשר לבחור סדרות לא אהובות, יש יותר. אבל מה שאני לא אוהב זה את הסדרות העתיקות משנות ה70/80 ששודרו בעבר(ועדיין משודרות, לצערי) בערוץ.

יפעת777

New member
אז אולי כדאי ש AXN יהיה ערוץ ילדים נוסף

כי אם לא ישדרו גם סדרות ישנות אז זה יקלע לרוב לטעם של ילדים ונוער ואם בונים עליהם אז למה שלא יקראו לזה ערוץ אקשן לידים וזהו?

nvrmnd

New member
אכן מטריד...

שם: אלכס בן 20 צופה בAXN מהיום הראשון שלו סדרות אהובות: יש מלא אבל מה שקופץ לי לראש עכשיו: (וזה ממה שמשודר עכשיו כן...) 1. סטארגיייט 2. שבע ימים 3. הישרדות סדרות לא אהובות 1. ווקר 2. נייט מן 3. מחוץ לחוק

adili6

New member
תשובות../images/Emo13.gif

שם: עדילי (כן זה ככה בת.ז.) ואני בת!!! גיל: 16.5 זמן בפורום: שבוע וחצי סדרות אהובות: 1. סטארגייט 2. השרדות 3. מקגיוור (למרות שלא משודר) 4. צוות לעניין (למרות שלא משודר) 5. זהות בדויה ***מצטערת על החריגה*** סדרות לא אהובות: 1. דוג 2. מה שיש בלילה (רצח מאדום לשחור או משו אחר)

MarcoCohen

New member
לא לצחוק על הסדרות../images/Emo3.gif

מרקו בן 19 בפורום כשנה לא צופה עוד AXN כי אני גר בחו"ל אבל כשגרתי בארץ הייתי מכור אבל סדרות אהובות זה המגן הישרדות רחובות ניו יורק אני ידוע אני עתיק

G r u n d o

New member
יאללה תורי עכשיו :p

שם: דרור גיל: בן 17 וחצי זמן בפורום: בערך שנה סדרות אהובות: יש הרבה יותר אבל ה3 הנבחרות 1.השרדות 2.רוזוול 3.פייראט מאסטר סדרות לא אהובות: 1.מחוץ לחוק 2.דוג 3.הסרטים הביתיים...

met3

New member
עונה..

שם:מיטל גיל:17 זמן בפורום:שנה סדרות אהובות:סמולוויל,הישרדות,המגן,איש הכספית סדרות לא אהובות:דוג,פסיפיק בלו,

cwn

New member
עונה בעצמי

ד"א, אתם לא מוגבלים בכמות הסדרות, הוספתי מספור כדי שאנשים יכתבו יותר מאחת או שתיים. שם: אור גיל: בן 17 זמן בפורום: שנתיים נראה לי, למרות שהפסקתי לבוא לכאן בתקופה שכל השרשורים בפורום היו שאלות "מתי מחזירים את סמולוויל?". סדרות אהובות: 1. קשה להחליט איזו הכי אהובה עליי עכשיו, אני מניח שרוזוול. 2. איש הנצח 3. סמולוויל runner ups: *זהות בדויה *ידי החוק *יוריקה *רצח מאדום לשחור סדרות לא אהובות: 1. זינה. 2. הרקולס, נמאס מרוב שידורים... הרקולס הצעיר בדיוק מאותה סיבה. 3. הקס, ממש לא התחברתי אליה.

cwn

New member
המממ באמת יש יותר מדי ../images/Emo6.gif

נוסיף בדרך את השרדות, המרוץ למיליון, מקגייוור, סנטינל, תיקים באפלה וללא עקבות.

adili6

New member
כל אלה זה דברים שאתה אוהב או לא? אם אוהב...

אז גמני חוץ מתיקים באפלה וללא עקבות...אה...וגם די אהבתי את תיקים מן העבר עם הבלונדינית הזאת...זה היה דיי נחמד..

cwn

New member
אוהב ../images/Emo6.gif

אני בטוח שיש עוד שאהבתי אבל אני פשוט לא זוכר

ofir1080

New member
מתפקד..P:

שם: אופיר גיל: 14 זמן בפורום: נראה לי שנה... אולי קצת פחות סדרות אהובות: 1. סמולוויל 2. פסיפיק בלו 3. רוזוול 4. סטארגייט 5. קשרים אפלים 6. פייראט מאסטר יש עוד אני פשוט לא זוכר.. סדרות לא אהובות או שלא יצא לי לראות: 1. הישרדות 2. המרוץ למליו 3. סטארסקי והאץ'- אין לי מושג איך זה עלה לי לראש חחח אף פעם לא יצא לי לראות

opethy

New member
../images/Emo13.gif

שם:לן גיל: בת 15 זמן בפורום: כחודש. סדרות אהובות: 1. שבעה ימים 2. (שנגמרו) סמולוויל והקס. 3. התנהגות פרועה לחלוטין סדרות לא אהובות: 1. זהות בדויה 2. קשרים אפלים 3. סטארגייט

עדיגונן

New member
מתפקדת!

שם: עדי גיל: 15 בן/ בת: בת, נראה לי... זמן בפורום: שבוע, אבל אני רואה AXN כבר מגיל 8... סדרות אהובות: 1. קשרים אפלים (הנרי
....) 2. מלאך שחור (
) 3. וקצת פחות אבל גם : בלייד, יוריקה, האיש הרואה והלא נראה, רוזוול, המגן, תיקים באפלה, סטארגייט, לואיס וקלארק, סמולוויל, זהות בדויה,צוות החקירות העל טבעיות,העולם האבוד, ועוד המון המון שאני לא כול כך זוכרת בגלל השעה שהעירו אותי (לעזזל! מי מעיר בשביתה בשעה 6:40 ?!?!?!?!) סדרות לא אהובות: 1 הקס (בהתחלה אהבתי ואחר כך ניסיתי להבין מה אני עושה, יושבת ורואה את זה...) 2. צוות לעיניין (כמה פעמים אפשר לשדר את זה?!?!?!) 3. כול הדברים של המכוניות והספורט והאלו... נ.ב: צריך להעלות את באפי, אנג'ל ועוד כמה סדרות ערפדים! שפוי? מי שפוי?

Volldemort

New member
עונה

שם: רון גיל: בן 15 זמן בפורום: אהה לא זוכר|חבול{ סדרות אהובות: 1. הישרדות 2. המירוץ למיליון 3. אפקט הפחד (למרות שזה כבר נגמר) סדרות לא אהובות: 1. הקס 2. סטארגייט 3. מחוץ לחוק

sergew2

New member
מתפקד)))

למעשה, אני לא כותב פה הרבה כי אין היום הרבה סדרות שאני רואה בערוץ, אבל אני נאמן לערוץ הזה כבר שנים, כך שאני מרגיש צורך להתפקד למרות הכל
שם: סרגיי. גיל: בן 18(אוטוטו 19) זמו בפורום:חממ...אני נמצא פה כמעט כל הזמן, רק שלא מגיב כ"כ... סדרות אהובות:(רושם את מה שאהבתי אי פעם, כי עכשיו אני רואה רק משהו אחד...שנגמר=((() 1.רוזוול 2.תיקים באפילה. 3.כוח פי.אס.איי 4.אדון החיות 5.הרקולס 6.אספן הנשמות זהו... כל השאר לא אוהב))

למעלה