התפקדות.

התפקדות.

סתם, נו..
לא התפקדות חודשית, עכשיו אני כבר ~יודע~ שיש מאמר התפקדות.
דיברתי על התפקדות אנשים שקוראים באנגלית, ומה הגיל שלהם... אני זוכר כשיצא הספר השישי באנגלית - היו פה אנשים מבוגרים שיכלו לתרגם לנו [ולי
] מילים ומשפטים שלא הבנו [הבנתי
]. כדוגמת חנה, י על י ק, חן [הבחורה שילדה תינוקת ואז עזבה ת'פורום. אוי, |נוסטלגיה|] רן, ועוד הרבה. לכן חשבתי לעשות פה התפקדות של האנשים שקוראים ת'ספר באנגלית בעוד שבוע [שבוע. שבוע? שבוע?!!?] כדי לדעת מה הגילאים בעיקר, לדעת אם להגיע לפה כדי לשאול על משפטים לא מובנים ולהסתכן מספוילרים, או לא להגיע בגלל שיהיו פה ספוילרים ולנסות לפענח את המשפט הזה לבד? אנשים שמחכים לגרסה העברית - בבקשה נסו להתעלם משרשור זה.
ז"א... [וואי, זה נשמע ממש לא טוב.] נמ, התכוונתי ש... להגיב סתם כמו: "היי, אני מחכה לעברית" או "שונא גרסה אנגלית" סתם תפריע לשרשור לדעתי, ומי פרפקציוניסט כמוני שיכול להתעצבן מזה?
דאמ, חפרתי. פשוט סמנו
אם אתם קוראים באנגלית. ואת הגיל שלכם!#% [כי פה הפואנטה של השרשור.
] הא, ו.. שבתשלום!

../images/Emo45.gif בת 15.

אני קוראת פיקים כבר שנה וחצי, ומתוך פיק של 20 פרקים אני אולי מתרגמת מילה אחת. אני חושבת שאני יכולה להסתדר לקרוא את הספר באנגלית.

Alasse

New member
../images/Emo45.gif בת 23 (זקנה שכמותי...)

קראתי את הספרים רק באנגלית, אבל אני מניחה שאוכל לעזור בתרגומים שונים

../images/Emo45.gif14.../images/Emo63.gif

אני מהזה פוחדת שלא אבין איזה משפט אומשהו
אבל בשביל זה יש אימא שתסביר (היא פרפקט באנגלית
) מה גם שקראתי את הספר השלישי באנגלית וקצת מהחמישי + שישי והבנתי די לא רע, כך שאני בכל זאת פוחדת אבל גם לא כלכך, כי כבר קראתי ספרים (ובמיוחד ה"פ) באנגלית, כך ש... (shut up, Natalie
)

YaYa07

New member
../images/Emo45.gif בת 15

אני מניחה שייקח לי זמן מה לסיים אותו, אבל אני טובה באנגלית אז אני מניחה שיהיה בסדר. חוץ מזה, אני באמת לא אוכל להתאפק...

../images/Emo45.gif עוד מעט 16 ../images/Emo2.gif פאק 3 ימים אחרי הספר!

לא רוצה
אני מזדקנת! אני רוצה לנסות לקרוא באנגלית, מאמינה שארוץ על שנייה למילון, אבל נו אני חייבת לנסות, אחרת אני סתם אתבאס שלא ניסיתי.

Guid

New member
3 ימים אחרי הספר...

זה יוצא ה24... אוקיי, סבבה! עכשיו תורי! /tapuzforum/images/emo8.gif

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif19

מצד שני, לדעתי בגיל 16 האנגלית שלי הייתה יותר טובה מהיום, מה זה אומר?

ToryMaster

New member
אין פיקים ברשת שלא קראתי ../images/Emo3.gif

סתם, לא, אבל פאנפיקים נכתבים לרוב על ידי אנשים שאינם דברי אנגלית מלידה או שסתם לא יודעים לכתוב, וזה מוביל ליותר שגיאות מיתרונות.

למעלה