התפקדות.

The T Shirt

New member
../images/Emo45.gif עוד מעט 17.

בטח שאני קורא באנגלית
אבל אני באילת מה-22 עד ה-28, ואחי קורא לפני אז יוצא שאני לא אסיים אותו לפני ה-8 באוגוסט. מה שאומר שתצטרכו גם להיפרד ממני לכמה שבועות עוד מעט
או שאני פשוט אתמקד רק בחברתי...

Why Y

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif14 ווחצי.

מנסה, אני לא בטוחה שאני אצליח :/

../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif13(אמאלה כולם פה כל כך יותר גדולים!)

אממ אני מקווה לנסות.....אני קוראת את הקודמים ודי מסתדרת, וקראתי את כל הספר הזה של "וואט וייל הפן אין הארי פוטר סוון",אינ די בטוחה שאני כל שתי שניות אדליק ת'מילונית האלקטרונית שלי(הרבה יורת נוח מלהתחיל לחפש במילון של שבעים אלף עמודים....) אבל מקסימום אני אוותר באמצע....

trigotrigo

New member
../images/Emo45.gif 19

אבל את כל הסדרה קראתי באנגלית, מגיל 10, אז חלק מהתפתחות אוצר המלים שלי בזכות הארי פוטר

uw213

New member
../images/Emo45.gifבן 13

האמת, אני ממש לא בטוח שאני אצליח להתמודד איתו, אבל אין לי רעיונות איך לנצל את הכסף של הבר מצווה אז הזמנתי אותו. אני בטוח לא אבין כל מילה (אבל בשביל זה יש את בבילון). חוץ מזה, אם אני כן אתמודד איתו (ואני אכריח את עצמי, אני מת לדעת איך זה נגמר) זה מאוד ישפר לי את האנגלית. ולא נראה לי שאני אכנס לפורום אחרי שהספר יצא, אפילו לא כדי לשאול שאלות, אחרי שגיליתי מי מת בספר השישי החלטתי שבספר האחרון אין מצב שמישהו מקלקל לי. ימותו המספליירים.

Heirloom

New member
../images/Emo45.gif בן 15

זה מזכיר לי שאת החמישי קראתי באנגלית כשהייתי בן 11, ודווקא אני לא זוכר שנתקלתי בבעיות, אולי אני עילוי. בכל מקרה, האנגלית שלי עכשיו הרבה הרבה יותר טובה, אני קורא עכשיו את השישי כחימום לקראת השביעי ואני רואה שזה ממש נוח לי לקרוא באנגלית.

shiri93

New member
../images/Emo45.gif עודמעט 14.

אני אנסה לקרוא אותו באנגלית, כי לפני שקראתי את ה-6 ילד מהכיתה שלי הרס לי את הקריאה וגילה מי מת. |:

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifבת 17.

אבל סביר שאני אנטוש את הפורום עד שאני אסיים מחשש לספויילרים.

../images/Emo45.gif14

אם אני לא אבין משהו אני אשאל את אחי כשהוא יגיע הביתה. [הוא חי בחלום שעד שהוא מגיע - חמישה ימים - אני מסיימת
]

למעלה