התפקדות

פה ושם...

סוריאליזם זה זרם יותר עכשווי לדעתי, מין סוג של הרווה של הקוביזם [P:] סלוואדור דאלי היה מגדולי הסוריאליזם... ויש גם את הדאדא, שזה בכלל הזוי.

Great Pretender

New member
כן, באמת לא הבנתי מה זה הרחווה. ../images/Emo163.gif

חשבתי שזו עוד מילה מזורגגת שאני לא יכולה להבין.

Great Pretender

New member
XD

דאדא ! אנחנו מתחילים ללמוד על זה ! פשוט, האמנים התגעגעו לימים של פעם . . . XD לימים של הינקות. P; זה כזה מגנייייב. D:

כן, היה שם משהו מוזר.

אני גם מתחיל להתעניין בזה לאחרונה... המון אוונגארד חחח

BQL

New member
אהה,

ויש את הפוטוריזם (FUTURISM) שזה גם ממש נחמד....אם מדברים על אוונגרד.

skjg

New member
וואו

שוטטתי קצת באתר שלו, והגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת את הצייר הזה. הוא עדיין פעיל? טוב לראות שהסוריאליזם עוד קיים, ולא מת לפני עשרות שנים יחד עם הדאלים ומגריטים למיניהם. זה סגנון שאני ממש אוהבת (למרות שאת דאלי דווקא לא).

אני משער שהוא עדיין פעיל...

אני יודע שהוא היה פעיל מאד בשנות השבעים והשמונים ושאפילו היה אמור לצאת אלבום עם השירים שלו, אבל זה לא הלך... יצאו לו מלא ספרים אבל זה פורום קווין...

../images/Emo125.gif

שם: ליטל.
מזל: גדי.
שיר השבוע: ידיים למעלה של כנסיית השכל.
שיר Queen השבועי:The March Of The Black Queen
משהו טוב שקרה לי השבוע:שוקחתן בשהם, היה מגניב.
תמונת השבוע:

natali24

New member
ריטואל קבוע....אבל יאללה, שיהיה עוד פעם!!

שם: רשום בניק למעלה גיל: 29 מזל: דלי שיר השבוע: כל השירים של JOSH GROBAN. מרטיט לי את הלב..... שיר QUEEN: השבוע נלך על LILY OF THE VALLEY משהו טוב: הכי טוב - עברתי את הבחינה של הרשות לני"ע והגשתי את הבקשה, סוף סוף - לרישיון לניהול תיקים. תמונת השבוע: אין לי משהו בשלוף....אז ראיתי שמישהו שם כאן תמונה של הכלב שלו, אז הנה - זו שלי....

תשובותי

שם:גבריאל גיל:16 מזל:סרטן שיר השבוע:Old Man של ניל יאנג וכל האלבום Harvest שיר Queen השבועי: Nevermore משהו טוב שקרה לי השבוע: בגרות נחמדה בפילוסופיה. תמונת השבוע:

Scaramouche

New member
שלי:

שם: אושר גיל: כמעט 19 מזל: סרטן שיר השבוע: Mama של My Chemical Romance שיר QUEEN השבועי: It's Late משהו טוב שקרה לי השבוע: סיימתי ללמוד תמונת השבוע: ההתמכרות השנייה שלי, בבנוסף לקווין, שודדי הקריביים!! (או כל דבר אחר שקשור לפירטים... :)) הקוף ג'ק מהסרט.

skjg

New member
../images/Emo153.gif

שם: אמילי גיל: 19 עוד חודש ו-5 ימים
מזל: סרטן שיר השבוע: הדבר ההוא ששמים ברדיו כל שנייה, איזה אחד ישראלי שכחתי מי, שתרגם את Shooting Star של בוב דילן. אבל זה רק כי לא ממש יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה השבוע, רק רדיו. שיר Queen השבועי: כאמור- לא ממש שמעתי הרבה מוזיקה השבוע...
עבדתי כל הזמן. אבל I Want It All מתאים למצברוח משהו טוב שקרה לי השבוע: עבדתי ביום ראשון אצל אחת נחמדה שמביאה סידורי פרחים וקישוטים לכל מיני ארועים, אז הבאנו כל מיני שטויות לאיזו חתונה במקום ממש יפה עם נוף. חוץ מזה היה שבוע די מבאס, בעיקר כי הגעתי למסקנה שאני צריכה לקנות קרוקס
תמונת השבוע: אין לי תמונות על המחשב אז ציירתי לכם ציור

skjg

New member
כוס אמק לא הצלחתי להעלות את הציור כמו שצריך

הנה זה:

מתפקדת!

שם: שיר גיל: 12 ו-4 חודשים (ככל שאתה יותר קטן אתה מנסה להגדיל את הגיל שלך..) מזל: דגים=] שיר השבוע: השביל הזה\אהוד בנאי. שיר Queen השבועי: dont stop me now חברות שלי נדדבקו אליו מרוב ששרתי אותו.. אגב, הייתם מאמינים שילד מהכיתה שלי אמר עליו שהוא שיר מכוער? גיסתי מעריצה את קווין ושאלתי אותה אם לא דורש להביא לו כאפה (כמובן שזה היה בצחוק..) והיא אמרה לי שהחיים כבר הביאו לו את הכאפה האמיתית- הוא לא מבין במוזיקה! משהו טוב שקרה לי השבוע: אפשר משהו רע? הציעו לי חברות. תמונת השבוע: מצטערת.. אבל אני כנראה ממש סתומה כי אין לי מושג איך אני שמה פה תמונות... מישהו בבקשה יכול להסביר לי?

Great Pretender

New member
אוקיי,

את צריכה ללחוץ על 'חלון להוספת תגובה' שלמטה, אח"כ את רואה שיש לך קווים כחולים כאלה {
}, את לוחצת על ה'קו' {
} שבו כתוב "צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ500KB או שאינם . . . " ובלה בלה בלה, את מוסיפה קובץ שהגודל שלו קטן מ500KB, וזהו. P;

למעלה