התפקדות

Great Pretender

New member
התפקדות ../images/Emo70.gif

קצת לא קשור, וגם מאוחר, אבל בכל זאת -
שם:
שיר השבוע:
שיר Queen השבועי:
משהו טוב שקרה לי השבוע:
תמונת השבוע:

מתפקד!

שם: גיא פורטוגלי גיל: 12 מזל: טלה שיר השבוע: the march of the BLAKE QUEEN שיר Queen השבועי: אצלי שיר השבוע חייב להיות של קווין :) the march of the BLAKE QUEEN משהו טוב שקרה לי השבוע: קניתי את queen II תמונת השבוע:התמונה בקטע האופרה של בוהמיין רפסודי

Great Pretender

New member
../images/Emo9.gif

שם: אלינור.
מזל: דלי.
שיר השבוע: In Bloom / Nirvana.
שיר Queen השבועי: The March Of The Black Queen.
משהו טוב שקרה לי השבוע: עברתי ת'יום הורים בשלום !
תמונת השבוע: -->

shiratel

New member
מתפקדת! ../images/Emo195.gif

שם: שירה
מזל: עקרב
שיר השבוע: Maroon 5 - Makes Me Wonder
שיר Queen השבועי: Queen - Bohemian Raphsody
משהו טוב שקרה לי השבוע: נסענו לסופרלנד ובגרות בערבית שהלך בה טוב =]
תמונת השבוע: המממ...

WhiteQueen

New member
Oh Dear

שם: גבריאלה גיל: 16 מזל: סרטן שיר השבוע: אין שיר יש אלבום. סרג'נט פפר של הביטלס. שיר Q השבועי: TSMGO דבר טוב שקרה: עברתי את הבגרות במתמטיקה - ז"א אין יותר מתמטיקה עד... אי שם בעתיד הרחוק. תמונת השבוע:

ketas

New member
יש מספר קיצורים שמקובלים על הפורום

שכבר ברור למה הם מתכוונים, אבל לוקח קצת זמן להתרגל אליהם.

BQL

New member
../images/Emo195.gif

שם: לוטם גיל: 15 ומשהו מזל: דלי שיר השבוע: Will You Love Me Tomorrow /Andy Gibb & Pat Arnold (אני יודעת שזה נורא נורא קיצ' אבל מותר לפעמים) שיר Queen השבועי: You Take My Breath Away, The March Of The Black Queen משהו טוב שקרה לי השבוע: 100 במתכונת בהיסטוריה... תמונת השבוע : (כלבה מיוחדת במיוחד שאוכלת ירקות פירות ואפילו כרוב) ---->

גם אני

שם: תום גיל: 17 מזל: דגים שיר השבוע: Tu Vuo' Fa L'Americano בגרסא של האחיות פופיני. שיר Queen השבועי: White Queen ו- 39' [הדיון שהיה פה עשה לי טובP:] משהו טוב שקרה לי השבוע: Flash Gordon - סוף סוף יצא לי לשמוע את האלבום... דווקא לא רע. תמונת השבוע: פטריק וודרוף - צאן בשמיים, למרות שאני מעדיף לקרוא לזה 'יס פוגשים את פינק פלויד' P:

skjg

New member
וואו, ציור מדהים

מי זה הפטריק וודרוף הזה? לא שמעתי עליו. ועשית לי חשק ללכת לקנות דיסק של יס

חחח fragile

פטריק וודרוף הוא צייר, משורר ואפילו פסל [P:] הוא מצייר בעיקר פנטזיה וסוריאליזם וכותב פואמות וסיפורים קצרים בהשראת הכתיבה הימי הביניימית. מצאתי לא מזמן ספר שלו בבית ונדלקתי עליו, הוא באמת מגניב.

Great Pretender

New member
סוריאליזם

זרם באמנות בתקופה ה . . . {שכחתי.} אני מעדיפה דוקא את האימפריוניסטיים ואת האקספרסיוניסטיים, כמו ואן גוך, גוגן וכל השאר. אתה גם מתעניין באמנות ? P;

למעלה