התפקדות

../images/Emo124.gif ליר1 אני מגיבה לך מתוך שיעמום כרוני.

אני פה! הידד! לא עושה שומדבר, נו...מה עוד חדש? קודם היתי בקניות בסופר...מרתק. זה ממש מילא לי חצי שעה מהחיים. אני תוהה האם לחזור מחר הביתה, לצפון, או לקוות שקיים סיכוי שנחזור ללמוד בחמישי. אם אני חוזרת לצפון, זה כנראה יהיה לסופ"ש מאוד מאוד ארוך- כי יש לנו חגיגות שבועות במושב. אירוע שאסור לפספס אותו. זו מסורת! יש רונדו טרקטורים! משעמם לי אוף.

ואי..אין לך מושג..

זו אטרקציה לעירונים... הם עמדים פעורי פה מול רבבות הטרקטורים, המרקדים להם בשדה.. ואז יש את....טוב. אני לא להרוס את ההפתעה.

ialstrn

New member
מה פתאום לירוש כולנו כאן - כי זאת החובה

המוסרית שלנו . שבה לפני הטלויזיה ,ואחרי קריאת "מלחמה ושלום"

silverhawk

New member
רונדו טרקטורים?! ../images/Emo12.gif

אני מחכה לרונדו דחפורי D9. זה יהיה חזק!

Ranimi23

New member
מותר להיות נבצר? ../images/Emo6.gif

אני בעבודה מול המחשב, משתדל להתעדכן מכל המקורות האפשריים לגבי השביתה ומה קורה ואיך קורה. בשבוע שעבר נטלתי קצת חלק במאבק אך השבוע פחות. מקווה שהעדכוני שביתה למיניהם עוזרים להבין את התמונה במלואה. אינני רואה כרגע סוף לענין הזה. כל יום נדמה שהנה יש הסכם ואפשר לחזור מנצחים, אך זה כל הזמן נדחה כי לממשלה הזו ואולי למדינה באופן כללי לא אכפת מהשכלה ומחינוך ועל זה ממש כואב הלב. חוץ מזה היום עובר בסבבה. לא חם מדי, לא קר, נעים דווקא. ואם עוד לא הצגתי את עצמי, אז קוראים לי רם ואני סטודנט לתואר שני בטכניון (מדעי המחשב) את התואר הראשון עשיתי באוניברסיטת חיפה. אמור לסיים הסמסטר ולהמשיך לדוקטורט, אבל לפי איך שהדברים מתרחשים לא בונה כבר על כלום. חשבתי לתכנן איזו חופשה קצרה בסוף התואר אבל גם זה נדחה.

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

יו! חשבתי שסילבר כתב את ההודעה הזאת חחחחחחחחחחחחחחח סורי
סילבר לפינה בכל זאת!

למעלה