התפקדות מי כאן? מה עושים? איך עובר היום?
L Lir האחת New member 15/5/07 #1 התפקדות../images/Emo70.gif ../images/Emo171.gif מי כאן? מה עושים? איך עובר היום?
R Reznik New member 15/5/07 #2 מי שלא!!!! קופץ ירוק!!! מי שלא קופץ ירוק!!!1 יאללה הפועל מלחמה טוב נו השפעת עלי. מי כאן? אני כאן. מה עושים? עובדים, או לפחות מנסים לעבוד. איך עובר היום? לאט ובטוח וכבר 16 בצהריים!
מי שלא!!!! קופץ ירוק!!! מי שלא קופץ ירוק!!!1 יאללה הפועל מלחמה טוב נו השפעת עלי. מי כאן? אני כאן. מה עושים? עובדים, או לפחות מנסים לעבוד. איך עובר היום? לאט ובטוח וכבר 16 בצהריים!
S silverhawk New member 15/5/07 #33 באמת הרס את הקבוצה שיעוף מחר מבחינתי, וזה לא יהיה רגע אחד מוקדם מידי. אבל זה לא משנה את העובדה שהב"ש שלך לוזרים.
באמת הרס את הקבוצה שיעוף מחר מבחינתי, וזה לא יהיה רגע אחד מוקדם מידי. אבל זה לא משנה את העובדה שהב"ש שלך לוזרים.
R Reznik New member 15/5/07 #18 היום יש מישהו שלא עובד עם מחשב? למזלי יש לי את הנייד שלי איתי בעבודה, ככה שאפשר להגיב גם ממנו
S silverhawk New member 15/5/07 #4 אוח, יש לך מזל שאני מסמפט אותך... ../images/Emo3.gif מי כאן? אני, את ומואיז הקטן מה עושים? מה שזה מעלי עושה איך עובר היום? לאט ובזהירות, כמו שקיפודים מזדווגים
אוח, יש לך מזל שאני מסמפט אותך... ../images/Emo3.gif מי כאן? אני, את ומואיז הקטן מה עושים? מה שזה מעלי עושה איך עובר היום? לאט ובזהירות, כמו שקיפודים מזדווגים