התפקדות!

itamar36

New member
ואז אתה תהיה בישיבה עד אוגוסט 10...

או יותר אם תרצה... דרך אגב, איפה אתה לומד?

FiRePOweR

New member
רק רציתי להשוויץ קצת

קניתי רק בחודש שעבר 14 ספרים של רומח הדרקון שמצטרפים לאוסף הקטן של 130 ( נראה לי יותר) של רומח באנגלית :). אין דמות שאני אוהב במיוחד, מצטער קראתי כל כך הרבה שכבר די נמאסו כולם .

Knotted String

New member
../images/Emo69.gif

שם: ענת גיל: 19 וקצתיותרמחצי אזור מגורים: מרכז...? XD עיסוק בחיים: מוות. ענקי. סתם. אר... טרום-גיוס. ספרים נוספים שאתם אוהבים: ממפף. פרא, מיליון רסיסים קטנים, יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, כל הנילגיימנים ועוד סרטים: הדוויג והשארית העצבנית, אלפנט, בובות, רקוויאם לחלום, הניצוץ, הסיוט שלפני חג המולד. ועוד מיליון. מסנג'ר/אייסיקיו: יש. מי שרוצה יקבל.
האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? לא ממש כמה ספרים של הרומח יש לכם? אר... 7, 8? מי הכי כוסון? איתמר. [סתאאאאאאם. רייסטלין ה100מם!
] מי הכי כוסית? איתמר. [
] כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? הרבה, הרבה יותר מידי. תמונה שלכם: אין לי תמונה מעניינת שלי, אבל הנה תמונה של הקיר בשירותים של הקומונה.

Wing Chan

New member
בו!

שם: גיל: 19 ומשהו אזור מגורים: פה עיסוק בחיים: מחפש הנחות לחיילים בדוכני שווארמה. ספרים נוספים שאתם אוהבים: ספרי היסטוריה. סרטים: יותר מדי, פשוט יותר מדי. מי שמכיר אותי יודע שזה יותר מדי.
מסנג'ר/אייסיקיו: מי שרוצה שישלח הודעה. האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? אין לי זמן :< כמה ספרים של הרומח יש לכם? 20 מי הכי כוסון? אתן תחליטו. מי הכי כוסית? לאורנה אהובתי. כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? מאז שנרשמתי לתפוז בפעם הראשונה, אם אני לא טועה... אני ברגילה. בואו נארגן משהו השבוע. בחיאאאאאאאאאאאאאאאת.

I love to laugh

ווהאהאהאהא! שם: נוף ה100ממת גיל: אוטוטו 17 (התחלתי פה כשהייתי בת 12. עצוב) אזור מגורים: שוהם, עיר הרפאים עיסוק בחיים: לתהות איך פרפר כזה קטן עושה כזה צל גדול (ספוילר: הוא קרוב למנורה) ספרים נוספים שאתם אוהבים: שני ירחים, הרדוף לבן, שרירי בטן מוצקים ב-30 יום סרטים: שמש נצחית בראש צלול, קלרה הקדושה, באמריקה, ארוחת בוקר על פלוטו מסנג'ר/אייסיקיו: יש האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? כן כמה ספרים של הרומח יש לכם? 3-4 ככה מי הכי כוסון? בראד פיט מי הכי כוסית? ענת
כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? 5 שנים. והפסקתי לאהוב רומח אחרי איזה שנה >< אני צריכה למצוא חיים

La Gamba

New member
רגע לפני שאני חוזר לירוק...

שם: בני (פלרמו) גיל: 19 אזור מגורים: הוד השרון/חיפה/קטורה עיסוק בחיים: נחלוואי ספרים נוספים שאתם אוהבים: מאיר שלו (אבל בטח התכוונתם לפנטזיה- שיר של אש ושל קרח) סרטים: טרנטינו, עיר האלוהים. מסנג'ר/אייסיקיו: פייסבוק האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? לא כמה ספרים של הרומח יש לכם? 20 ומשהו מי הכי כוסון? מי הכי כוסית? סהר פז כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? מיומו השני זה בערך 4 וחצי שנים. (וואו, זה מוגזם) תמונה שלכם: אחת מהתמונות הקרביות האחרונות שיש לי.

למעלה