התפקדות!

התפקדות!../images/Emo54.gif

שם: גיל: אזור מגורים: עיסוק בחיים: ספרים נוספים שאתם אוהבים: סרטים: מסנג'ר/אייסיקיו: האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? כמה ספרים של הרומח יש לכם? מי הכי כוסון? מי הכי כוסית? כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? תמונה שלכם:

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

שם: איתמר. גיל: עוד חודש וקצת - 18
אזור מגורים: שפלה..? עיסוק בחיים: תלמיד בשביתה. ספרים נוספים שאתם אוהבים: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. סרטים: שתיקת הכבשים, סדרה של צרות (ועוד רבים וטובים) מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? הלכתי השנה לאייקון בשביל לראות סרט. כמה ספרים של הרומח יש לכם? 14 (שאני רואה כרגע) מי הכי כוסון? אני! מי הכי כוסית? אני..? כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? עוד מעט שנתיים, נראה לי. תמונה שלכם:

MxIxAx

New member
על עצמי

שם:נמרוד גיל:25 אזור מגורים רמת השרון: עיסוק בחיים:בין עבודות ספרים נוספים שאתם אוהבים:קפקא על החוף סרטים:פנטזיה ומד"ב, סרטים זרים מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected] האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? לא כמה ספרים של הרומח יש לכם?כולם מהספרייה שאולים מי הכי כוסון?עזבותכם בחיית מי הכי כוסית?כנ"ל כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? חודשים בודדים ומעט מאוד כתיבה תמונה שלכם: הנה

skadi

New member
Eat it, Lick it, Snort it, Fuck it

שם: נוי גיל: 17 עוד 10 ימים! אזור מגורים: פ"ת רשע ופשע עיסוק בחיים: בטלנית מקצועית ספרים נוספים שאתם אוהבים: ספרי סטפן קינג,ניל גיימן ורומנים למתבגרות(נו אני נקבה, מותר לי) סרטים: הת'רס, מלחמת הכוכבים, כול דבר של קווין סמית',גיא ריצ'י ורוברט רודריגז. מסנג'ר/אייסיקיו: 294578117 האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? פה ושם כמה ספרים של הרומח יש לכם? מממ 12 שאני זוכרת מי הכי כוסון? רייסטלין כמובן מי הכי כוסית? אלהנה כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? וואי אמ נראה לי כבר 3 שנים וקצת תמונה שלכם:

La Gamba

New member
מישהו כאן מכיר את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה

גרסת משחק המחשב?

Guybrush Marley

New member
אני חושב שאני../images/Emo118.gif

אם מדובר במשחק שאתה כותב למחשב מה אתה עושה והוא כותב לך בחזרה מה קורה.

La Gamba

New member
ניסית פעם לכתוב את כל הביטויים שנמצאים

בכותרת שהגבתי אליה? המשחק בעצם מתוכנת להגיב לפקודות כאלה.

Guybrush Marley

New member
חחח ענק.../images/Emo118.gif

עדיין לא שיחקתי במשחק... וזה מסתדר עכשיו די טוב, כי אני בדיוק קורא את 'החיים, היקום וכל השאר' עכשיו, אז אני בכלל בתוך זה. (והסיבה שלא קראתי אותו קודם היא כי השתעממתי באמצע)

The Snow fox

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום.

שם: עידן. גיל: 15. אזור מגורים: הכספת נמצאת מתחת לשטיח בסלון. עיסוק בחיים: מטריד סדרתי בפורום רומח הדרקון. ספרים נוספים שאתם אוהבים: מה זה נוספים? שיר של אש ושל קרח (ג'ורג' מרטין), פרא (גבי ניצן) סרטים: הם אוסף תמונות הנעות אחת אחרי השניה ליצירת רצף, או משהו מוזר כזה ששמים בשיער. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? כן. כמה ספרים של הרומח יש לכם? לא יודע. מי הכי כוסון? מה זה? מי הכי כוסית? טניס. כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? ארבע שנים וקצת.

../images/Emo54.gif

שם: טליה. גיל: 17 ושבעה חודשים. בערך. אזור מגורים: תל-אביב. עיסוק בחיים: בדרך-כלל תלמידה, אבל עכשיו יש שביתה אז אני מובטלת. ספרים נוספים שאתם אוהבים: אתם צוחקים עליי? אין כאן מספיק מקום. אני תולעת ספרים רצינית. סרטים: מאטריקס, רנט, אלאדין. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? בדרך-כלל לא, כי אני עצלנית מכדי לצאת מהבית. כמה ספרים של הרומח יש לכם? עשרה, אני חושבת. למרות שכבר כמה זמן אני לא מוצאת את אגדות... הן נעלמו לי. מי הכי כוסון? דאלאמר. מי הכי כוסית? קיטיארה. ביץ', אבל כוסית. כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? מאז אפריל 2004. תמונה: -> והנה עוד.

פקה פקה

New member
הלו הלו

שם: פקה גיל: 20 לפני שבועיים אזור מגורים: דרום דרום עיסוק בחיים: חיילת P: ספרים נוספים שאתם אוהבים: האלף האפל, רוב סטיבן קינג וכלמיני דברים סרטים: קשה מידי מסנג'ר/אייסיקיו: יש האם אתם הולכים לכנסים (אייקון, עולמות וכו')? לפני הצבא.. בתקווה שגם אחרי כמה ספרים של הרומח יש לכם? 14 בעברית ואחת באנגלית מי הכי כוסון? ברור שרייסטלין ^_^ מי הכי כוסית? לא בקטע של בנות P: כמה זמן אתם כבר חברים בפורום? כבר ארבע שנים, אבל אני לא ממש פעילה בשנתיים האחרונות.. תמונה שלכם: :)

פקה פקה

New member
../images/Emo9.gif

אני כאן און אנד אוף, פשוט לא תמיד מגיבה ^^ כיף שלא נשכחתי!

itamar36

New member
קצת עליי וקצת על עצמי...

שם: איתמר גיל: 20, חודש ו - 26 ימים איזור מגורים: שפלה עיסוק בחיים: צבא.... ספרים נוספים: רופאים(אריך סגל) ושער המוות סרטים: כבר הרבה זמן לא יצא לי לראות סרט ממש טוב איי.סי.קיו: 338973713 כנסים: למי יש זמן?! ספרים של הרומח:9 כוסון: דאלאמר כוסית: קריסניה פז"ם חברות: מאז יולי בערך (אני לא ממש זוכר) תמונה: תאמינו לי שאתם לא רוצים לראות

MadManIII

New member
אני מתפקד

למרות שאני כבר לא פעיל כאן, בגלל הצבא אני רק קורא הודעות מידי פעם. "עד מתי מרץ 07"

למעלה