התפקדות

Rony 05

New member
שתהיי לי בריאה....

אם כל אחד היה עושה קרחת כשמשעמם לו,לא היה נשאר מישהו אחד עם שיער בעולם...

כן המפקדת!../images/Emo195.gif

ראית איזו חיילת ממושמעת אני?!? שמך: נופר. גילך: 13. למה אתה לא בזאפה עכשיו!? בכלל לא ידעתי שיש הופעה וחוצמזה שגם אין לי איך להגיע...
מה הדבר האחרון שאכלת? ארוחת בוקר. מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות? להתלבש, אני עם פיג'מה
שומע מוזיקה עכשיו? כרגע לא. אם כן איזו?
שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים: יש כמה ולא משנה השמות
מקצוע עתידי: משהו באומנות...
ננו ננו היי?
נומה נומה היי? לא מבינה מילה, או.קיי
ספורט אהוב: הליכות, קפיצה בחבל
עוסק בספורט? משתדלת. אם כן, בתור תחביב או יותר? כתחביב. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ? ג'ינסים, גופיות, טישרטים. רוצה להיות המין השני? לא, למרות שנראה לפעמים שהחיים של הגברים קלים הרבה יותר מהחיים של הנשים
אבל ברור שאני לא רוצה!!!!
רוצה למות? חס וחלילה!!! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך? אמא שלי?
המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי ממש בושות לחברה שלי כשהתחלתי לעשות תנועות מוזרות כשהיינו בבית קפה
בטח יש עוד כמה ואני לא זוכרת
התחרטת?: לא. המעשה הכי טיפשי שעשית? יש יותר מדי כאלה. התחרטת? יש כ"כ הרבה מעשים טיפשיים שעשיתי, אני לא יודעת על מה להתחרט קודם!! יום טוב

מתפקדת ../images/Emo3.gif

שמך: יעל טאובר, מה לא רואים?
גילך:עוד חודשיים 13 למה אתה לא בזאפה עכשיו!? זה היה אתמול אבל זה רחוק לי
מה הדבר האחרון שאכלת? מעדן
מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות? ללכת לשירותים שומע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? לא שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים: נופר, יפעת, גל, שיר, עדי. מקצוע עתידי: עיתונאית
ננו ננו היי?: יאא, רייט! נומה נומה היי?: דץ עושה לי תה
ספורט אהוב: ריקוד
עוסק בספורט?:כן אם כן, בתור תחביב או יותר?: לא בתור שמירה על דיאטה בתור אהבה לריקוד מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:מכנס טריקו וחולצת T רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:מפתאום! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: עידן רייכל?
המעשה הכי נועז שעשית:- התחרטת?:- המעשה הכי טיפשי שעשית?: אני חסרת טאקט בעליל אז יש מלא! התחרטת?: כן

עכשיו תורה של זו עם החיים המעניינים

עאלק
. שמך: שירה (לי). גילך: 15. למה אתה לא בזאפה עכשיו? אני לא באמת יודעת איפה זה
. מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח |שליטה|. מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות? להמשיך לראות מה פספסתי בפורום בזמן האחרון ><. שומע מוזיקה עכשיו? לא. שמות החברות הכי טובות: נטע וענבר. מקצוע עתידי: סופרת-משוררת-זמרת. נו, משהו שקשור באמנות
. ננו ננו היי? NOT. נומה נומה היי? NOT. ספורט אהוב: איכ ספורט
. אולי כדורשת... עוסקת בספורט? NOT. מה אתה אוהבת ללבוש בד"כ? סנדלים, חולצה קצרה ומכנסיים קלים. רוצה להיות המין השני? SO NOT. אני גאה להיות אישה!
רוצה למות? בערך חצי מהזמן ><. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך? אף אחד. אנשים לא אוהבים אותי. המעשה הכי נועז שעשית: הדבר היחיד שאני זוכרת עכשיו הוא שבחופשה באילת הלכתי פתאום מהמלון, באמצע הלילה, בלי להודיע לאף אחד, וישבתי בחוץ, בחושך. התחרטת? ההורים צעקו קצת כשחזרתי, אבל לא, לא התחרטתי ולא מתחרטת. המעשה הכי טיפשי שעשית: שלחתי מכתבים למישהי שבסופו של דבר פגעה בי נורא (סיפור ארוך). התחרטת? על הכתיבה שלהם - לא, על שליחתם - כן.

ladymadden

New member
זה מרים בי את מפלס המצב רוח...

שמך: תום. גילך: 18 למה אתה לא בזאפה עכשיו!? הייתי בחזרה גנרלית למופע הסיום שהתקיים אתמול. מה הדבר האחרון שאכלת? שוקו שוק. מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות? לאכול פירה או סתם לראות פרקים של האלופה שפיספסתי השבוע. שומע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? כרגע לא, בכללי-רק. שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים: מאיה, מרב,איתן סתיו (אלו העיקריים). מקצוע עתידי: מקווה שפסיכולוגית. ננו ננו היי?: לא. נומה נומה היי?: לא. ספורט אהוב: אין. עוסק בספורט?: "רק." אם כן, בתור תחביב או יותר?: - מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וטי שרט. רוצה להיות המין השני?: לפעמים... אבל נשים שולטות. רוצה למות?: כל פעם שרציתי למות אז רציתי לחיות... זה מסובך. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אויש נו...אני לא צריכה שאף אחד יהיה מתחתיי. המעשה הכי נועז שעשית: עליתי על הבמה במופע סיום ושיחקתי במשך כמה סצנות (דבר כמעט בלתי אפשרי אם מכירים אותי). התחרטת?: ממש אבל ממש לא!!! המעשה הכי טיפשי שעשית?: יש כל כך הרבה...לא זוכרת כרגע... התחרטת?: כנראה שכן. הרוגה,שפוכה,סחוטה וכו' מהמופע+הנשף אתמול... שיהיה לכולכם רק טוב. תהיו לי בריאים,אוהבת,תום.

Rony 05

New member
איך היה לך אתמול????

חחחח אולי נלמד ביחד,אני גם רוצה ללמוד פסיכולוגיה...

למעלה