התפקדות

Rony 05

New member
3 !!!!

כשמתפקדים לא אמורים להיספר? שמך:רוני גילך:17 למה אתה לא בזאפה עכשיו!? אמממ,כי הורים שלי לא מרוצים מהרעיון שאני הולכת ליותר מדי הופעות שלה מה הדבר האחרון שאכלת? פנקייק! מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות?אני גם אראה את המשחק,יותר נכון אשמע את הצעקות של אח שלי שיהיה גול.. שומע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? לא.. שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים:אני לא אכתוב את כולם.אני רק אזכיר את נעה המאאאאגניבה מקצוע עתידי: באוניברסיטה אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה ננו ננו היי?:? את השאלות האלה רק נעה יכולה לחבר,אז גם רק נעה יכולה לענות עליהן. נומה נומה היי?:כנ"ל ספורט אהוב:לא משהו מיוחד עוסק בספורט?: קנינו הליכון,אז אני עושה לפעמים אם כן, בתור תחביב או יותר?:- מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:גינס וחולצה חחח רוצה להיות המין השני?:לא רוצה למות?:חס וחלילה! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:- המעשה הכי נועז שעשית:לא יודעת התחרטת?:- המעשה הכי טיפשי שעשית?:כל אחד עושה לפעמים.... התחרטת?:-

../images/Emo6.gifאת השאלות האלה רק נעה../images/Emo85.gif

...יכולה לחבר,אז גם רק נעה יכולה לענות עליהן.
חחחחחחחחח
את חולה
תעשי לי היפופוטם בתוך חור של קנגורו

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo6.gif

רק נדמה לי או שכולנו כאן כי אנחנו מחכים שהם יחזרו מההופעה?

איריס מ

New member
מתפקדת../images/Emo196.gif

שמך: איריס. גילך: 29. למה אתה לא בזאפה עכשיו!? כי בחרתי במקום לענות על השאלון הזה
מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס עם חלב
מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות? לישון
שומע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? כן של מירי מסיקה
שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים: אני לא אזכיר שמות: קרולינה, אילנה...
מקצוע עתידי: יש המלצות
ננו ננו היי?: כשאדע למה התכוון המשורר אעדכן אתכם
נומה נומה היי?: כנ"ל. ספורט אהוב: שחייה, רכיבה על אופניים, כדורסל. עוסק בספורט?: כן. אם כן, בתור תחביב או יותר?: כתחביב. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בד"כ בגדים, אבל אם חייבים להיכנס לדקויות אז הכי נוח ג'ינס וחולצה. רוצה להיות המין השני?:
לא. רוצה למות?: לא
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: כשאדע גם אתם תדעו. המעשה הכי נועז שעשית: אין משהו ספציפי. התחרטת?: לא שידוע לי. המעשה הכי טיפשי שעשית?: המממ... שענתי על השאלון הזה|לשון| התחרטת?: כמעט

ווווווווּואואואהאהאלילילאואו../images/Emo85.gif

היא ענתהההה
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ליליליליליל אהאהאהאה ליליליליל'חקעי'קחיעכ'קח יויויויווווווו אהאהאהאאהאהאהאהאה חוחוחוחחיחיחעחעחעח

איריס מ

New member
../images/Emo98.gif

כנראה שהסבלנות משתלמת כי לאחר מס' ניסיונות להחיות את המחשב שלי לאחר שהוא לא הגיב, בסופו של דבר החליט לבוא לקראתי ולתת לי את האפשרות לענות על השאלון

../images/Emo26.gif

שמך: מור גילך: 18 וחצי למה אתה לא בזאפה עכשיו!? ממ.. לא יצא מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה מוזרה בקניון מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות? להמשיך להיות בפורום שומע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? לא שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים: אולגה, שלי, יעל... מקצוע עתידי: מירי מסיקה הבאה.. חח סתם לוידעת ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: אה? ספורט אהוב: שחייה, ריקוד, ריצה, הרבה... עוסק בספורט?: כןן אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב+ מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ספורט אלגנט חח רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: נכון חח המעשה הכי נועז שעשית: נאדה התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: כן, אני עדיין שונאת שאלונים כאלה. רק בדקתי חח...

גמאני רוצה הופעה!:(../images/Emo198.gif

שמך:בנקית גילך:12 ושלוש חודשים למה אתה לא בזאפה עכשיו!?איך אני יגיע לשם?! ואיך יש לי כסף?! מה הדבר האחרון שאכלת?לוזוכרת.. זה היה מזמן מה הדבר הבא שאתה מתכוון לעשות כשתסיים לענות?כלום שומע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו?רוני.:S [זה בMP של אחשלי] שאלות כלליות: שמות החברים הכי טובים:לוידעת מקצוע עתידי:וטרינרית ננו ננו היי?:דה! נומה נומה היי?:נייט! ספורט אהוב:אכילה עוסק בספורט?:אם לקום מהמחשב למטבח זה ספורט אז אני ספורטאית מצטיינת.. אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:בגדים.. רוצה להיות המין השני?:לפעמים רוצה למות?:קצת מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:הא? המעשה הכי נועז שעשית:לוידעת התחרטת?:לא המעשה הכי טיפשי שעשית?:קרחת.. אבל אהבתי אותה.. התחרטת?:לאאא להלה

למעלה