התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

moton

New member
תודה! היה מעולה...

שבוע של כיף בלי הפסקה.. יותר מידי כיף עד שנהיינו חולים חחחח יצאתי לבלות מספיק בשביל שנה שלמה

liatpa123

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 16 תאריך לידה: 23.5 [תנחשו תשנה לבד
] איזור מגורים: אי שם ברחבי הגלובוס, חור קטן הידוע בשם ישראל... ברחבי החור הזה ישנה שכונה קטנה ובה מסתתר לו בית קטנטן מאחורי העצים, במעלה הגבעה. מצאתם? מסנג'ר:
[יש.. אבל במסרים ><"] אייסיקיו:
איו כאילו איסיקיו? תוכנה כ"כ מפגרת. שימושית רק לSMS חחח... תמונה:
תכנונים לשנה החדשה: נמ נמ.. לחיות את הרגע ^^ ציפיות לשנה החדשה: לא להתקע בביניינים שליד הקפיטריה. שהמורה לספורט שלי תיהיה רביטל. שהמחנכת שלי לא תגיע ביום הראשון ללימודים ואז נועם המורה לאומנות יהיה המחנך שלי. שהמורה שלי למחשבית תיהיה אמא של חבר טוב שלי. שהמורה שלי למתמטיקה יהיה פליקס. אה.. ולחזור ל4 יחידות באנגלית [העלו אותי ל5 ואני לא יודעת אנגלית בכלל
] זהו ^^ בהצלחה לכולם. בלימודים/צבא/עבודה/חיים בכלל

Duo Maxwell

New member
מתפקדת.

שם: סיון גיל: 13.5 תאריך לידה: 28.12 איזור מגורים: אמ... חור כלשהו... מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא פעיל תמונה:
תכנונים לשנה החדשה: לשרוד. ציפיות לשנה החדשה: לא יודעת...

BaTeL37

New member
מתפקדת=]

שם:בת אל גיל:17 וחצי תאריך לידה:19.5.90 איזור מגורים:בת ים מסנג'ר:במסרים אייסיקיו:במסרים תמונה:חיחיחי תכנונים לשנה החדשה:לסיים שנה אחרונה!!! יב!!! ציפיות לשנה החדשה:הצלחה והנאה שנה טובה לכולםםם

א ת ו ש ש

New member
עונה

שם:אתי גיל:14 תאריך לידה:25.6 איזור מגורים: מסנג'ר: אייסיקיו: תמונה: תכנונים לשנה החדשה: להצליח ציפיות לשנה החדשה:כנ"ל שנה טובה לכולם!!

YaEl 15

New member
מתפקדת.. למרות שאני רק באה והולכת...

לא ממש פה תמיד :)
שם: יעל
תאריך לידה: 04.01.92
איזור מגורים: מרכז
אייסיקיו: בעולם שלי...
תכנונים לשנה החדשה: מקווה שאני אוכל ללמוד כמו שצריך סוף סוף.. אני ממש עצלנית
ציפיות לשנה החדשה: שתיהיה טובה מקודמתה.

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifמתפקדת!

שם: ענבר גיל: 13.5 תאריך לידה: 11.02 איזור מגורים: מרכז מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין.. תמונה: אין לי פה.. תכנונים לשנה החדשה: ללמוד יותר מתימטיקה ואנגלית.
ציפיות לשנה החדשה: תזמורת!

0ooורדדoo0

New member
מתפקדת../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שם:ורד גיל:16 וחצי תאריך לידה:7.11.90 איזור מגורים:פ"ת מסנג'ר:במסר
תכנונים לשנה החדשה:אין ציפיות לשנה החדשה:אין

עונה [חורף, אם אפשר. תודה.]../images/Emo28.gif

שם: שירי. היי ^^ גיל: 16 ומשהו. תאריך לידה: 20.1.91 איזור מגורים: ראשון לציון. מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש. אייסיקיו:
תמונה: אין לי כוח להעלות >< תכנונים לשנה החדשה: בעיקר ללמוד (כן בטח), להכיר עוד אנשים, לצחוק ולבלות. ציפיות לשנה החדשה: שיהיו לי מורים נורמלים ושאני אשתלב עם כיתה נ-ו-ר-מ-ל-י-ת בשיעורי מתמטיקה (כי הכיתה של שנה שעברה הייתה מלאה אידיוטים)

lovemichael

New member
../images/Emo45.gif המפקד../images/Emo45.gif

שם: ענבל פרץ
תאריך לידה: 10/1/91
איזור מגורים: נתניה עיר האורות והפנסים בעיניים
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו:265507468
תמונה: זה מלפני יומיים,הייתי במסיבה בסילבר וזה הברמן
תכנונים לשנה החדשה: לימודים,עבודה,חברים
ציפיות לשנה החדשה:להצליח בתכנונים....

חזרתיייייייייי../images/Emo124.gif

שם: מאיה. נעם מאוד
] תאריך לידה: 8.11 איזור מגורים: ראש העין סיטי
[כה בטחח XXD] מסנג'ר: במסרים
אייסיקיו: אין לי תוכנה מתועבת כזו
תמונה: אממממ הנה העין שלי אם אתם רוצים
תכנונים לשנה החדשה: להגיע למנוחה ולנחלה לחוות שמחה ואושר במהלך כל השנה. אמן! ציפיות לשנה החדשה: לזכות בהגרלת המליון?!
אגב, אני חייבת להוסיף שלפי דעתי בהתפקדות חושית צריך להיות גם דיסק החודש, שיר החודש של ניקלבאק ועוד כמה דברים שהיתי מוסיפה להתפקדות החודשית אבל.... שיהיה
אגב, אני ממש שמחה לחזור אליכם אחרי חופשה ארוכה שלי בטבריה, אילת היה מזה ס22ה

למעלה