התפקדות

• פותח הנושא nse
  • פורסם בתאריך

nse

New member
התפקדות ../images/Emo195.gif

סוף אוגוסט - תחילת ספטמבר.
שם:
איזור מגורים:
מסנג'ר:
אייסיקיו:
תמונה:
תכנונים לשנה החדשה:
ציפיות לשנה החדשה:
שנה טובה לכולם!!

Damn Regret

New member
עונה../images/Emo98.gif../images/Emo153.gif

שם: אריאל גיל: 13 באוקטובר. תאריך לידה: 27.10 איזור מגורים: חדרה. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לאמשתמש כמעט, אבל אם אתם רוצים
במסר. תמונה: אינלי כוח;; תכנונים לשנה החדשה: הצלחה[?]. ציפיות לשנה החדשה: הצלחה! XD

עונה

שם: גל גיל: 16 תאריך לידה: 30.5 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: במסר |מסר| אייסיקיו: אין
מי עדיין משתמש בתוכנה המעפנה הזאת? תמונה: אין תכנונים לשנה החדשה: שתעבור מהר, ובהצלחה. ציפיות לשנה החדשה: להצליח.

טבו לשי

New member
נה

שם: פילו גיל: 17 תאריך לידה: 24.1 איזור מגורים: מודיעין מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא בשימוש תמונה: אין תכנונים לשנה החדשה: אין ממש ציפיות לשנה החדשה: גם אין

nse

New member
../images/Emo6.gif

שם: נטע גיל: 16 ושבוע ו4 ימים
תאריך לידה: 19.8 איזור מגורים: מודיעין מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. תמונה: תכנונים לשנה החדשה: לחיות. ציפיות לשנה החדשה:
שיעברו הבגרויות

Ro¥aL

New member
קטעים עם הפורום הזה.. כולם מכירים את כולם

ואיזה קטע.. אחותי גרה במודיעין

nse

New member
../images/Emo6.gif מה זה איפה מלפיד,

אנחנו ישוב פיצי. אם יש לך פה דודים הם בטח גרים 5 דקות הליכה ממני

אבירן171

New member
הם גרים ברחוב האלונים 1 אם זה עוזר לך..

אני מקווה שבפעם הבאה שיצא לי להיות אצלהם אזכה לראות אותך.. עד אז, צ'או.. בברכה, אבירן..

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: אור גיל: 17 מאתמול
תאריך לידה: 29.8 איזור מגורים: רמת גן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 222145976 תמונה: למרות שהתמונה קצת מפגרת XB תכנונים לשנה החדשה: להשקיע ציפיות לשנה החדשה: להצליח

Ro¥aL

New member
עונה

שם: רוי גיל: עוד 4 חודשים 18 תאריך לידה: 21.1.90 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: בעעע אייסיקיו: בעעע תמונה: בעעעע תכנונים לשנה החדשה: למצות כל רגע מהשנה האחרונה ציפיות לשנה החדשה: צ'כונה מטורפת

פופו9

New member
כנהוג לכתוב: נמנמנמ

שם: גיל גיל: 15 תאריך לידה: 7.6 איזור מגורים: דרום מסנג'ר: אמ.. לא אייסיקיו: גם לא בא לי תמונה:
(אני עשיתי את הטופי הזה!!) תכנונים לשנה החדשה: ?!?!?! ציפיות לשנה החדשה: שאני אוכל הרבה סוכריות טופי

moton

New member
היי לכולם חזרתי מקפריסין

שם:מוטי גיל:17 וחצי תאריך לידה:8-12-89 איזור מגורים:רמלה מסנג'ר: אייסיקיו: מי שרוצה במסר בשמחה תמונה: - תכנונים לשנה החדשה: לימודים (י"ג), עבודה , וכו' ציפיות לשנה החדשה: שיהיה טוב שנה טובה !

למעלה