התפקדות|
.

J Halliwell

New member
אני...

שם: ג'ייק גיל: 18 עד לאיזה פרק הגעתם: ראיתי את כל הפרקים ששודרו בינתיים (ואני בהוט אז באסה לי אני לא אראה כל שבוע...עכשיו אני הולך לעשות מרתון של כל העונה עוד פעם לקראת החזרה ב-20 לחודש כדי לרענן את הזיכרון...)

Prok

New member
<:

אלי, 17 הגעתי ל13 כמובן. סדרה ממכרת בטירוף, לא יכול לחכות להמשך. בהצלחה עם הפורום

עונה

חדשה בפורום! בת 24, ראיתי את כל הסדרה תוך מספר ימים ספורים, לא יכולתי לחכות והכרחתי את בעלי כל יום לראות עוד ועוד פרקים, למרות שהוא באוניברסיטה ומאוד עסוק בלימודים. בנוסף, אני פשוט מאוהבת לחלוטין בווינתוורת מילר, למרות השם המוזר. cant wait for the next episode. עמוס אתה מתרגם?

obz4

New member
אני

עומר בן 17.8 בינתיים פרק 5 אבל ממשיך לראות כל יום... ואתם אומרים שהיא חוזרת ב20 במרץ,אבל באיזה ערוץ?

fifaclub

New member
בערוץ האינטרנט

היא חוזרת בערוץ FOX אם אני לא טועה בארה"ב וכמה שעות לאחר מכן מפיצים את הפרק באינטרנט באימיול ובשאר התוכנות..

A m o s 2 9

New member
דווקא התרגומים שלהם לסדרה

ממש לא היו מדוייקים ואיכותיים. וזאת לא רק הדיעה שלי, הרבה מהמתרגמים כתבו את זה בפורום הסודי של הצוות.

F3raRi

New member
מממ

היית את הקבוצה שלי, לפני כמה חודשים סגרתי אותה.. R-Subs.. שחררנו תרגומים איכותים, אבל נאלצנו לסגור את הקבוצה כי לא היה לי זמן לנהל אותה.

fifaclub

New member
עמוס תתקן זה יהיה מצוין

ותעלה לTorec אני בטוח שהם ישמחו להחליף את התרגומים הפחות טובים

AriEitan

New member
ככה :

ארי איתן 15 צפיתי עד 13 כמובן ואממ אוהב את אברוצי =]=]

yahooit

New member
חדש!

טל, בן 16 הגעתי לפרק 13 לפני איזה חודשיים... סוף סוף הסדרה חוזרת!!!

unb®eakable

New member
שלום לכולם

שמי שמוליק בן 21 מהמרכז.. ראיתי את הסידרה הזאת מהיום שהיא התחילה בפוקס והמתח היה קשה מנשוא. אבל הצלחנו ועברנו את זה 13 פרקים שוברי עצבים. היה טוב אין ספק. בעוד שבוע וחצי פרק ההמשך ואני כבר במתח רציני. הפורום הזה אכן היה יבש בתקופה שלא שודרה בארץ אבל עכשיו הכל משתנה. מזל טוב לכבוד המנהל החדש, האמת שאני שקלתי לקחת את התפקיד אבל אין לי זמן לזה לצערי. שיהיה הרבה בהצלחה. נ.ב. יש לי תסריט מוכן בראש לגבי ההמשך העונה...אני לא רוצה להרוס למי שלא ראה. אבל יש לי הרגשה לתפנית חזקה בהמשך

catslover

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: רותם
... גיל: 16... אממ.. ראיתי עד פרק 13!! אבל את כמה מהראשונים לא ראיתי... ואין לי משהו מיוחד להוסיף... מקווה שיהיה נחמד פה!! אהה ובהצלחה למנהל החדש!!

Angelus

New member
שוב, תודה רבה לכולם.../images/Emo13.gif

ושהייה נעימה לכל החדשים שזה עתה פקדו את הפורום.

DianaSo

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

שם: דיאנה גיל: 29 נשואה +1 בת 4 מדהימה!! ואני ממש הייתי על קוצים כל הזמן שהפורומואים רצו ועד אתמול. ורק הוכיחה את טענתי שאין כמו יס בעולם!!!

inbalinbal1

New member
עונה

ענבל 21 ראיתי את כל הפרקים ששודרו עד עכשיו כלומר 13 אין לי מה להוסיף מלבד זה ששלשום היה לי יום הולדת

למעלה