התפקדות|
.

M r s J o n e s

New member
התפקדות|../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif.

לכבוד המנהל החדש והתחלת שידורי הסדרה בישראל
. מספיק שם,גיל,עד לאיזה פרק הגעתם ואם בא לכם להוסיף עוד משהו אז בכיף
.

../images/Emo192.gif אני

גל בת 27 אוטוטו 28
( כבר ציינתי שזה בתאריך של וונתוורת
)... צפיתי בכל 13 הפרקים.... בחלק מהפרקים הרדמתי את הפיצפונת שלי על הידיים תוך... כדי... היה לה קשה להרדם מעניין למה (סקופילד *שיעול* סקופילד ).

Angelus

New member
הקשב!../images/Emo195.gif../images/Emo163.gif

שם: בן. גיל: 19. צפיתי בפרק הראשון בלבד ופשוט הכרחתי את עצמי לחכות לשידורים של yes Stars. אתם בטח יכולים לשער עד כמה קשה זה היה לצפות בפרק הראשון ולחכות.. שונות: הדגה שלי השריצה הבוקר.

F3raRi

New member
רציני?

אוי לא!!!סע וצפה בשער..אתה תבכה מרוב מתח. לא חבל - תצפהה!!! זה שווה :D פרק ראשון לא ממש אומר כלום, השאר ...דובדבן!! ערב טוב

Angelus

New member
לא הייתי צריך לקרוא את זה.../images/Emo191.gif

הדיסק בכונן, התיקייה פתוחה. *שיעול* אני חושב שאני באמת אצפה בהמשך הפרקים. היום החלטתי (בעזרת הפרומואים של yes) שזה לא שווה את ההמתנה.
אז ככה: חוץ מ"הישרדות" אני לא צופה בשום סדרה בקצב השידורים בישראל. אה, כן, והחצי האפל.

F3raRi

New member
אם יש אופציה - להוריד,

אם אין - לצפות עם הקצב בטלווזיה. שאר הפרקים באמת מעולים.

Rock Dragon

New member
עדיין משודר החצי האפל?!

הפקד! שם:בן גיל:12 שמעתי הרבה ביקורות טובות על הסדרה,ראיתי ת'פרומואים ביס(יס סאקס,ראיתי אותם אצל סבתא שלי
)ואז התחלתי להוריד ת'סדרה..התמכרתי(התחלתי לראות מיום שני)ועכשיו אני בפרק 12(מוריד לי משום מה ממגה אפלווד לאט את 13) אני מכיר מהפורום רק את עמוס.. נראה לי שאני אנסה לתרגם את פרק 14 כשיצא..עוד לא הכנתי שום תרגום לשום סדרה..

A m o s 2 9

New member
אני ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

עמוס בן 30 וראיתי את כל 13 הפרקים וכרגע באמצע מרתון חוזר של PB
ו
ל-Angelus על תפקיד המנהל.

v e g a

New member
הנה ג'וני!

או שלא שם:נועם גיל:18 הגעתי לפרק 13 ואני כבר מחכה בכסיסת ציפורניים להמשך!!

Aviad1987

New member
אני ../images/Emo70.gif

הגעתי לפרק הרביעי ואז הפסקתי מפאת חוסר זמן ועכשיו אני אעקוב עד הסוף, מן הסתם.

BoogyB

New member
../images/Emo66.gifמטפעקד!

שמי בישראל הוא שי,בן 17 ואני כבר בסיבוב שני פרק 5 לקראת חזרת הסידרה :) ברכות למנהל החדש!!

fifaclub

New member
אני ../images/Emo131.gif ../images/Emo129.gif

שם : יקיר גיל : 17 הגעתי לפרק 13 כמובן.. במרתונים של 5 פרקים ביום תוך 3 ימים ראיתי את 13 הפרקים.. כשפרק 14 יגיע, כמה נשאר שבועיים? קיצר כשהפרק יגיע אני עורך הקרנה בביתי יש לי מקרן ומערכת קולנוע ביתית מטורפת מזמין את כל החברים שמיכרתי לסדרה בערך 5-6 חבר'ה.. לפני שבוע אני רואה אותם הולכים בבית ספר מחזיקים את הכיסים של חברים שלהם (טווינרים.. ) כן הסדרה עד כדי כך ממכרת... נדפק להם השכל.. בורחים הביתה כדי לראות עוד פרק.. לגבי השם - יש 3 שמות : נמלטים, הימלטות ובריחה מהכלא - לפי דעתי הימלטות השם הכי נורמלי מבית שלושתם.. נמלטים זה שם מפגר יס מפגרים מה לעשות.. אבל לפחות הם הביאו סדרה ענקית ד"א אני דיי חדש בפורום.. !

Angelus

New member
ברוך הבא, יקיר!../images/Emo140.gif

תשמע, לכולנו נדפק קצת השכל מאז שהתחלנו לצפות בסדרה.
כך שאתה לא יכול להאשים את החברים שלך..

F3raRi

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gifאני גם../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

גל, בן 17, סיימתי לראות עד פרק 13, האחרון לפני הפגרה המתישה. מחכה בקוצר רוח לפרק 14..אח אח שיגיעע!! וזהו.

M r s J o n e s

New member
גם אני../images/Emo13.gif.

שם-שירה. גיל-עוד מעט 18. קצב- פרק 13 כמובן
.תוך 4-5 ימים ראיתי את כל 13 הפרקים וגיליתי שיש עוד איזה חודשיים עד שהסדרה חוזרת
. שונות-אין לי מושגD:

ואני..

טלי בת 36 ראיתי בקצב ארה"ב לבד, ואז הכרחתי את בעלי וראיתי איתו שוב ברצף תוך יומיים, עכשיו אנחנו מחכים בקוצר רוח להמשך

colilon

New member
אני...

דבר ראשון, לפני הכול, אני לא מבין איך ראיתם הכול ב4 5 ימים ?! אני ראיתי את שלושת הראשונים יום אחד ואז יום למחרת שוב את שלושת הראשונים ואת השמונה הנותרים. בכולופן יאיר 15 פרק 13

JoHnYmYsTeR

New member
אני../images/Emo129.gif

ג'ון בן 16 גם אני מחכה בקוצר רוח לפרק 14... כל יום חמישי בערב אני והמשפחה שלי מנתקים טלפונים סוגרים את כל האורות בבית רואים פריזן ברייק.

למעלה