התפקדות

oreo

New member
מתפקדת

למרות שאני פה מהימים הראשונים של הפורום, אני בעיקר קוראת ופחות כותבת. מאיירת/עושה אנימציה/מעצבת (תלוי מי משלם) בת 28, מתחתנת עוד חודשיים וחצי, אוהבת מוזיקה מוזיקה ועוד מוזיקה, אוכל, אמנות, סרטים מצוירים וסוכריות גומי.

תוק תוק תוק - מי אני ומה שמי?

נשואה טריה יחסית בשנות השלושים מהצד הפחות פופולרי שלהם. בתהליך מתמיד (בינתיים) של חיפוש ושינויי כיוון. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות... אבל אי אפשר להגיד עלי שאני מפחדת מלהסתכל לאמת בלבן של העיניים. אוהבת רק אוכל טוב, ואת המשקה שהולך לידו, והאספרסו והמתוק שמגיעים אחריו. הכי הכי - אוכל צרפתי בצרפת, ולאו דווקא זה של המסעדות מכוכבות המישלן, אלא של האוברג'ים ובתי ההארחה הכפריים בפאתי הדרכים באזורים הפחות מתויירים (בעצם אין כזה דבר, אזורים פחות מתויירים בצרפת). בארץ: תמוז (בגרסה הקודמת, לא ביקרתי בהם בגלגול האחרון שלהם). יועזר בר יין ג'קו (הכי טעים בחיפה) סאלי (סושי, הרצליה) קרן ז"ל...
סי קפה ברמת החייל על המים (מתה עליהם) מפגשים (כשרעבים ורוצים אוכל ממש ממש טוב ובלי לריב על חניה) לה סנטרל, בגלל הצרפתיות עגבניה - הפיצה הכי טובה ג'ירף (חוץ מהשירות שלפעמים מקרטע) ועוד ועוד... החלום שלי: להקים מקום איכותי ו"סנובי" של אוכל טוב, בריא ודיאטטי, שלא על חשבון הטיב והטעם, ושיהווה גם מקום למפגש חברתי סביב נושאים שונים. ועוד חלום: לגדל המון חתולים.

החלומות שלך כמו שלי!!

אולי את אחותי התאומה? אוכל טוב, בריא ודיאטטי והמון חתולים - זה בדיוק החלומות שלי. ואני כמוך נשואה טריה (5 חודשים) וכמוך בשנות השלושים(כמעט 36)

Giggle Loop

New member
גם אני פה !!!

החל מהיום הראשון של הפורום ... בשמי הקודם "פרנקלית", שעקב מעבר למחשב אחר ושכיחה של הסיסמא "אונגלש" ל Giggle Loop (במילא אני אוהבת את השם הזה יותר ..). הכי בעולם אני
את ת' ה -
בחיי וכמובן את MOON ה -
שלנו. משפחה קטנה ומאושרת לרוב, שבקרוב תהפוך לרשמית. אוהבת לאכול והמון, אבל מגלה סימנים מדאיגים של התמכרות לספירת קלוריות מיותרות והוגה בדיאטות
.אוהבת את כל סוגי המסעדות, אבל לא כ"כ מסתדרת עם דגים וסושי. שונאת את הבוס שלי, שקרנים, שרב, שעמום ובעיקר גמבה !!! וזהו על קצה המזלג.

ביאליקולית על שם החתול המלאכי שלי

נשואה ובת 29. עושה כלום רוב הזמן אבל אוהבת אנשים ואוכל והרבה ספרות יפה. מתעסקת בפנטזיה, מדע בדיוני וחתולים כתחביב. מסעדה אהובה : ארטישוק, מיאקו, מול ים, גיליס,צ'ימיצ'אנגה.

Siren

New member
הגעתי!

בקרוב בן 25, סטודנט להנדסה תעו"נ וחובב בישול עד כדי הפרעה. למדתי חצי שנה בתדמור (בשביל הנשמה) ונותרתי עם הרבה טעם של עוד. גר עם בן זוגי ביהוד ועסוק רוב היום בסינון מסעדות לחגיגות החמש שנים המשותפות (עוד שבועיים). מקומות אהובים במיוחד: "לחם-יין" ליד הבית, סי-בס, מיקה, זוזוברה, ג'ירף, ברברסקו, בליני וקופי בר.

שח_מט

New member
אני פה...

אבל לא ממש אוהב את החשיפות בפורומים. מנסה תמיד להצניע פרטים אישיים באינטרנט.... אז מה אני כן יכול לספר: - אוהב את הפורומים של תפוז. לכל תחביב יש פורום: מוסיקה וציוד סטריאו, ספורט, צילום, רכב. לא לכולם אני מספיק להגיע. אין ספק שהפורום הזה התגלה לי רק לאחרונה אבל הוא אחד החביבים שיש בעיקר בגלל שלא התקלקל כמו האחרים עם אינטריגות ולכלוכים כולל אינטרסנטים מסחריים! - אוהב לאכול עוד מימי תחילת העצמאות של אחרי התיכון. מנסה להנות ממסעדה טובה לפחות אחת לשבוע או שבועיים. חוץ מזוועות האוכל במהלך העבודה... - נשוי, עוד לא שלושים, תל-אביבי. - חווית אוכל זכורה במיוחד: שנת 98, ניו יורק, מרק (ביסק) לובסטר ב- Grand Central Oyster Bar. יקר אבל ייחודי וטעים. S

למעלה