התפקדות

SigurRos

New member
התפקדות ../images/Emo124.gif

פעם מזמן עת שמיים היו תכולים בסומק עז של גוון,היינו כאן קומץ אנשים:ליטינקה{מורתנו ורבניתנו},אנוכי,גידי{שותפי לעסקים},פיונה{אמא של},גוז{חברתי המלומדת},כתומתי{שנעלמה לפיקאפ ברים....תגידי,כמה כוח יש לך,אה?},מיכל56,ברולה{בשמו הקודם},ועוד קומץ קטן מקטן{ויסלחו לי אלו ששכחתי אותם בתום לב,להלן-"סליחה"}. מאז,נוספו עוד כמה וכמה אושיות:פינליש{והשניצל,כמובן},wan{השגרירה האמיצה שתנצח את כל הסטרפטוקוקים בעולם},תלתלית,ליאן{לפעמים...}ועוד{"סליחה"}... חלפו יובלות ודפים,נוספו עוד המוווווווון ברנשים וברנשיות, למען הכרותנו חדש כ"ישן נושן",נא הציגו עצמכם אחד לאחת...בין אם ע"י הפרטים האלמנטריים והטריביאליים,בין אם ע"י פרטים אחרים....

פינליש

New member
בחצאית קצרצרה וכומתה ורדרדה ../images/Emo8.gif

עליתי ובאתי המפקד !!! לרדת לך לשלושים ?
רוח מרינסית נפלא עלי. תתעלם. אז אני פינליש. את משמעות השם שלי אפילו אני לא זוכרת. אולי כי אין. אוהבת אוכל (מצמחת איברים). סטיה קשה לביצי הפתעה (של קינדר אי רעים!!! לא הילד, החברה הגרמנית). חולמת עדיין שמישהו יציע לי חברות מתחת לעץ מנגו ישן. אוהבת לבשל וממש לא אכפת לי לשטוף כלים (מטורף!!) קולנוע, מוזיקה, חלומות, צבעים שנמרחים = דברים שלא הייתי יכולה לחיות בלעדיהם. מסעדות אהובות: דיקסי אודאון דיטה ג'קו אלגאוצ'ו יותר פשוט: איציק הגדול אסא שמש פלאפל קריטי. בתי קפה: ארקפה ברל'ה אספרסו בר בראשון בר גיורא זהו! בחיי!

../images/Emo127.gif סיגרוס חברי,

אם אתה מדמיין שפרטים אילו יחסכו ממך התפקדות למפגש הבא- יש לך טעות! ואם סתם כי נחה עליך הרוח אז להלן: אמא של...פיונה- הכלבה!
אוהבת לטוס עם החבר, אוכלים (למעט הרשימה השחורה), לבשל ולאפות, מסעדות, הצגות וסרטים, לרקוד ובעיקר ריקודי בטן
ולארח (משתדלת מאד ותמיד בריגשי שאין מספיק או לא טעים)...
לאחרונה יש לי חברה חדשה מקסימה
וננצל במה זאת לאחל יומולדת שמח לר' חברתי הטובה שחוגגת היום יומולדת

B r u l e

New member
ברולה- מתוק וקרמי

שם: ברולה. שם אמיתי יחשף רק בפגישת פורום. עיר מגורים: איזור השרון. גיל: עוד מעט 20. עיסוק: מחשבים, את רוב ההודעות כאן בפורום אני כותב מהקיוביק שלי בעבודה כתרפיה לעומס, אבל בהחלט לא רק מסיבה זו. תחביבים: בעיקר מוזיקה קלאסית. עד לפני חודשים ספורים ניגנתי בפסנתר, אך נטשתי את האימונים הקשים לטובת קדמת הטכנולוגיה והרבה מכרים שלי כועסים עלי בגלל זה. כמובן אוכל. בתור ילד ההורים שלי עבדו רוב שעות היום וכבר מגיל צעיר נשארתי בבית ובישלתי לבד. את האהבה שלי לאוכל טוב ומסעדות רכשתי עוד בהיותי בן 13, כשהתחלתי לצאת לתל-אביב ולבלות בלילות. אני חובב כל מה שקשור לתרבות ולאומנות. בעוונותיי כתבתי שירים שהתפרסמו בכמה מקומות נידחים. כיום אני בעיקר עוסק בצילום, שגם לזה אין לי כמעט זמן. אני כותב בפורום ביקורת מסעדות ולוקח את זה אישית. תכונות מאפיינות: יופי, רגישות מופרזת, אהבה, גובה, חוכמה, מולטידיסיפלנריות.

אני מהחדשים בפורום...

הגעתי לפורום המקסים הזה אחרי שנפלתי על מסעדה נוראית ונכנסתי לכאן לשתף אותכם בנפילה ונשבתי בקסמיכם. אני הגעתי לעיר הגדולה בגיל 20 והתענגתי על מקומות הבילוי שלה אבל מקץ 14 שנה הרגו אותי הגעגועים לחיי הכפר השלווים והרגועים ונטשתי את העיר על תענוגותיה. הפורום הזה כנראה משמש לי כצוהר לזכרונות מתל אביב... היום אני גרה בהרים מעל ראש פינה ועדיין יש לי מקומות קולינריים משובחים באזור אבל זה כלום לעומת הזכרונות המתוקים.

כתומתי

New member
אני ? נעלמתי לפיקאפ?? כל כך רחוק

מהמציאות... נעלמתי לענייני עבודה

ושכחתי קשר קולינרי ...

מקום העבודה שלי הוא מפעל מזון וגם חטיפי בריאות
כנראה לא במיקרה למרות שהנטייה שלי היא לא רק לעסוק באוכל אלא גם למחשבים ואומנות.

SigurRos

New member
פרזנטציה עצמית עממית פופולרית

גיל-כבן 27 קיצים בקרוב. עיר מגורים-הסואנת והדביקה שבערים בארמון היפה שבנכסים. סטטוס-סטודנט במצב פסיכוטי. משלחי יד בשלבי בנייה-עריכת דין,ראיית חשבון ובפשטות:"show me the money" בן מזל "דרקון" על פי האסטרולוגיה הסינית וככזה{כותב תוך כדי "הסמקה"}: חזק ומלא אנרגיה הבוערת בעצמותיי,אינטיליגנטי ובעל תכונות של מנהיג מלידה וכריזמה ללא גבולות.{יש עוד,אני פשוט נחנק..חחחחחחחחח..די!!!}...

Amoureuse

New member
../images/Emo35.gif

סליחה על החוצפה, אבל מנהיג מלידה ומבריז מכל פגישות הפורום? זה מה מלמדים שם בקורסים של ה- show me the money? ואם כבר אני כותבת אני אצטרף למסע החשיפה: נדמה לי שאני בפורום מזה המון זמן, בכל אופן את יומולדתי האחרון כבר חגגתי פה (היום עברתי ליד קימל שהיללתי בפורום, אז נזכרתי). זה היה יומולדת 33. אשת הייטק - כן עדיין, חצי ממשפחה דינקית (כפי שהוסבר פה באחת ההודעות - double income no kids) כלומר לא צריך בייביסיטר בשביל לצאת כמה שרוצים, אבל זה בתנאי שאף אחד לא נתקע בעבודה
. אוהבת אוכל טוב וגם יין (אבל חייבת לפצות על זה מדי פעם בשביל לא לגדול עוד יותר), אוהבת לטייל (בעיקר בחו"ל, אני מודה), אוהבת סרטים והצגות. אוהבת לבשל ולארח. הסטייה שלי נרמזת מהניק - פרנקופילית חסרת תקנה, סולחת להם גם כשהם מתנהגים כל כך מחורבן כמו בימים אלו (מה זה סולחת? כועסת עליהם, אבל אם יתנו לי כרטיס טיסה אני עפה לפריס מחר
). כמובן לאהוב אוכל הולך מצויין עם פרנקופיליות, אכלנו שם ארוחות בלתי נשכחות. ובהזדמנות חגיגית אני מתנצלת בפני מי ששבר את שיניו לקרוא את הניק - הוא נולד לפורום תרבות צרפת... אז בעברית קלה זה אמורז, וזה אומר מאוהבת.

SigurRos

New member
אמורז honey

שאלתך טבעית ומתבקשת.זו רחוקה מלהיות חוצפה.ואם זו חוצפתך,אשרייך ואשרי סובביך. אגב,חלק מן האנשים בפורום כבר פגש בי בנסיבות כאלה ואחרות....
הם עדיין לא יצאו מהטראומה....

Amoureuse

New member
אני שמעתי אחרת

אכן שמעתי במפגשים שהיו מהאנשים הללו, והם לא נראו לי בטראומה בכלל

meravbr

New member
../images/Emo8.gif אותי שכחת....

נמצאת פה בפורום מיום היוולדו
אשת הייטק בעבר עד שילדתי את הקטנטונת והחלטתי שלשם אני לא חוזרת! סטודנטית ל- MA בעתיד (אם יואילו ויקבלו אותי) בת 30 אשת איש כבר 7 שנים כמעט אמא כבר שנה ו-4 ח' (ונהנית מכל רגע) וכן.... אוהבת לאכול ...

Arfilit

New member
עכשיו אני....

כאילו חדשה בפורום, אבל לא באמת - כי פשוט אני גוז, בשם אחר... בת שלושים ושתיים ועוד טיפטיפונת, נשואה לגבר שלושת רבע השנה ומחכה לבואה של קטנה חדשה לחיינו (התאריך הצפוי - ה- 1.9 - ראש השנה לתלמידים). עורכת דין - אבל נחמדה, וחוץ מזה מעסיקה עצמי בספרות (גם מהצד הכותב וגם מהצד הקורא), בבישול ובחיים הטובים.

wan

New member
ואני-Wanהוא לא שמי העיברי..(ותמונה)

אותו תדעו במיפגש כשאהיה בארץ. אם תרצו להיפגש... אני אמא לשלוש בנות יפיפיות ואקזוטיות. אוהבת לבשל ולארח. לטייל- זה הכי הכי - וטיילתי המון. במיוחד בדרום מזרח אסיה.המרתקת.ובעוד מקומות רחוקים ומרתקים. צילום- נשים ,וילדים. לקרוא -והמון. בודהיזם והינדואיזם- מרתקים אותי. מוסיקה אתנית שונאת ספורט אספנית כפיתית של מתכונים.כלי בישול מוזרים.ותלבושות של נשים משבטים נידחים . ויש לי מכל מקום אליו טיילתי.כולל ספרי בישול מכל מקום בו הייתי. לאכול במקומות עממיים,זה הכי קרוב לאוכל אמיתי מבחינתי. אוכל יפני מבחינתי הוא האוכל המושלם-= שלמות ,יופי,טעם,איכות בלתי מתפשרת של המרכיבים, גאוניות אומנותית .מתה על אוכל יפני. אחרי האוכל של אמא שלי לפורום היגעתי במקרה , בראש השנה הסיני האחרון, לבקשתה של ליטי לפרסם את הכתבה על ראש השנה הסיני בסינגפור. ומאז התאהבתי.ואני כאן. די טריה. אתם מקסימים , שנונים ,מצחיקים. וכייף להיות איתכם. ויש עוד הרבה, נמשיך במפגש...

wan

New member
פיונית../images/Emo6.gifאופס.. .זו אחותי מטיבט....

ycyclop

New member
התפקדות

אני חדש בפורום. בן 35 בערך, עובד במחשבים ומנסה לצאת מעולם התכנות (קרי גם סטודנט בזמני "הפנוי") אבל כנראה אשאר בעולם ההי טק בכל מקרה. עם יותר מדי תחביבים - (עבודות עץ, משחקים, ועוד כמה...) ופחות מדי זמן. אוהב לאכול ולבשל (למרות שלא רואים עלי, אני אחד מבני המזל האלה שאוכלים בלי הגבלה ולא עולים במשקל, וכולם אוהבים לשנוא)

liti

New member
../images/Emo127.gif לשירותכם תמיד!

לא סתם הגדרתי את עצמי בכרטיס האישי כ"אכלנית מדופלמת" כי אני באמת כזו. אוכל אצלי הוא לא רק אמצעי להשבעת תחושת הרעב אלא אהבה אמיתית. אין יום שעובר בלי שאלמד, אכתוב או אחווה משהו חדש בתחום הזה. כבר התוודתי בפורום שאם לא הייתי מה שאני עכשיו (ומי שרוצה לדעת יצטרך להטריח את עצמו ולהגיע למפגשים הבאים שלנו) הייתי אנתרופולוגית ומן הסתם תחום ההתמחות שלי היה קשור בדרך זו או אחרת למזון, מה גם שמאכלי עמים והבדלים במאכלים וטעמים בין ארצות שונות הם אחד התחומים שיותר מרתקים אותי. מעבר לכך, אני פריקים של מגזינים ופריקית של ידע. חולה על שעשועוני טריוויה אך לצערי עדיין לא השתתפתי באחד. הכי טובה בגיאוגרפיה וגם חולמת לעשות תואר שני בתחום, סתם בשביל הכיף (למרות שאין קשר בין זה לבין מה שאני עושה במציאות). אוהבת לטייל, אוהבת להכיר אנשים מתרבויות אחרות, אוהבת לצלם תמונות ממצבים ספונטניים ודינאמיים- פנים, נוף, דרכים, ים, גלים ושקיעות ועוד, ולאחרונה מתמקדת בצילום אוכל ונהנית מאוד למרות שפחות אוהבת לצלם אובייקטים קפואים.
והכי אוהבת את הבעל המקסים שלי ואת הפורום הנפלא שנוצר פה! בתמונה- ילד נורבגי ביום קייצי באוסלו.

למעלה