התפקדות

rotem bobo

New member
מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם:רותם. גיל: 17 ויום. עיר:חולון. במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: לא יכולה לבחור, אבל בעד אהוד ברק... מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? מתנדבת לעמותה של גלעד שליט(שיחזור לביתו בשלום בע''ה). שורד השבוע שלכם:גיא. שורדת השבוע שלכם:מירית. השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: בארו, שקניבה יבינו שבלי נתן בשבקין זה לא אותו הדבר. השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: קניבה. השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת:דיווה\איגור\אריק\אפרת\אנסטסיה\ נטע-לי וואו נסחפתיD: לסיום - תמונה שלכם: או שלאP:

rotem bobo

New member
תודה רבה רבה:)

ואהבתי את הקטע משנות השבעים בחתימה (הסדרה האהובה עלי 3>)

UGenius

New member
יאללה שיהיה...

שם: יבגני גיל:21 עיר:נהריה במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: עלה ירוק שורד השבוע שלכם: אופיר אך ורק בזכות איך שהוא עבד על כל השבט שורדת השבוע שלכם: מעיין השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: ברור שזה בארו, אבל זו שאלה קצת בעייתית מאחר ומערבבים את השבטים... השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: כנ"ל... אבל אני נשאר עם בארו ורוצה את קניבה במועצת השבט השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: אנסטסיה - היא כ"כ מעצבנת אותיייייייי לסיום - תמונה שלכם: אין לי כוח להעלות

שירי116

New member
אני כותבת כאן לפעמים :)

שם: שירי גיל: 15 עיר: ת"א במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: אממ זה ממש קשה. נגיד והייתי יכולה לבחור אז או בציפי לבני או באהוד ברק |: או בכלל בירוקים אבל אין להם השפעה פוליטית אז לא כדאי... זה קשה |: מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? הייתי בבית כי היה ממש גשום היום :) שורד השבוע שלכם: איתי שורדת השבוע שלכם: מיכל\מעיין השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: במשימת הפרס- בארו. בחסינות לא אכפת לי השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: בארו יותר טובים אבל מצד שני לא יזיק אם מישהו משם יעוף השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: איגור! או יואב הוא מעצבן.

למעלה