התפקדות

SivSivani

New member
התפקדות../images/Emo11.gif

שם: גיל: עיר: במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום
? שורד השבוע שלכם: שורדת השבוע שלכם: השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: לסיום - תמונה שלכם:
יום בחירות נעים לכולם

AgAm S

New member
../images/Emo27.gif

שם: אגם גיל: 16 עיר: ת"א במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: אף אחד מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? שום דבר מיוחד שורד השבוע שלכם: עידן שורדת השבוע שלכם: מעיין השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: קניבה השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: בארו השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: דיוה/אופיר

SivSivani

New member
מתפקדת ראשונה../images/Emo13.gif

שם:סיון גיל:16 וחצי עיר:בת ים במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור:ליברמן
מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום
?עוד מעט ת"א עם חברות,יום חופש תמיד צריך לנצל
שורד השבוע שלכם:אופיר שורדת השבוע שלכם:לא סובלת את הבנות D: השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע:קאניבה השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת:בארו השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת:דיווה לסיום - תמונה שלכם:->>>>
יום בחירות נעים לכולם

עונה P:

שם: ספיר ((:) גיל: 14.5 עיר: הרצליה במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: לא יכולה לבחור אבל ציפי לבני D: מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום?רציתי ללכת לת"א אבל ביטלתי גשם מבוווול !! אחר כך כבר נזרום עם מה שיהיה .. שורד השבוע שלכם: גיא שורדת השבוע שלכם: מעיין :( השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: קניבה השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: בארו השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: דיווה - היא כ"כ מעצבנת!!! וגם לאופיר לר חסר, למרות שאין מצב שיודח.. לסיום - תמונה שלכם: כן בטח ..

droriko

New member
מתפקד

שם:יניב דרורי גיל:11 עיר:כפר סבא/תל אביב במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: מרצ שורד השבוע שלכם:אופיר שורדת השבוע שלכם:אף אחת השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע:קודם צריך לראות את מי מעבירים לשבט השני (לפי הספויילרים השונים מדובר בכמה אנשים לכל שבט ) השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת:כנ"ל השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: איתי , כי הוא סתום (מבחינת המשחק) ומפציץ את הוידויים בקלישאות משעממות הוא פחות מעצבן מאפרת או דיווה , אבל הן לפחות משפיעות במשחק.

droriko

New member
במחשבה שניה

אני מעדיף שידיחו את אפרת או דיווה , כי בליינדסייד זה מגניב , בעיק'ר כשזה קורה למישהו שאתה לא סובל

מתפקד! ../images/Emo150.gif

שם: גיל: עיר: ליד טבריה במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: ביבי!!! מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר, מה אתם עושים היום? כלום שורד השבוע שלכם: אין שורדת השבוע שלכם: מעיין השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: קניבה השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: בארו השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: אופיר!!!!!!!! לסיום - תמונה שלכם: אז"ש

בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגן

שם: חזקוש (יחזקאל) ישורון גיל: כמעט 19 עיר: תל אביב במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: ליכוד מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? אני חולה בבית עם חום, וחבל, כי רציתי לצאת הערב, אז נסתפק בלראות ארץ נהדרת שורד השבוע שלכם: אף אחד שורדת השבוע שלכם: מעיין השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: לא משנה כל כך השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: לא משנה כל כך השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: מיכל או אנסטסיה הגרועות לסיום - תמונה שלכם: מסוכות האחרון אם בא לכם משהו יותר עדכני: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3014536

nסCrims

New member
להלהלהלהלהלה

שם: שלומית גיל:17.5 עיר: פתח את תקווה במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: אני חסרת דעהXD מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? מתבטלת בבית, כמו כל יום בערך שורד השבוע שלכם: עידן=] שורדת השבוע שלכם: מעיין=[ השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: בארו כאילו דע השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: נחשו השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: אנסטסיה או נטע לי לסיום - תמונה שלכם:

blur2

New member
סיו../images/Emo24.gif

שם: דין גיל: 21 במי אתם בוחרים: לבני שורד השבוע שלכם: אופיר שורדת השבוע שלכם: מירית השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: בארו השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: קניבה השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: אריק

IפסטרמהI

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: נוגה גיל:14 עיר: קיבוץ במרכז הארץ במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: בעד לבני, רק כדי שביבי לא ינצח. אבל הכי הכי בעד מרץ
מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? הייתי עם חברות שורד השבוע שלכם: משה מהעונה הקודמת
מצלמים משהו בחוף של הקיבוץ בו אני גרה, אז הלכתי לשם ודיברתי איתוווו
שורדת השבוע שלכם: מעיין. כי היא כזו מותק וכל כך לא הגיע לה להיות מודחת
השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע:בארו בשניהם.. השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: קניבה השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: אנסטסיה, אפרת או אופיר לסיום - תמונה שלכם: טוב נו..

IkMfNiY

New member
אוקי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל
עיר: חיפה
במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: חד"ש.
שורד השבוע שלכם: אופיר
שורדת השבוע שלכם: אין לי
השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: השבוע השבטים יתערבבו, אז אני לא יודעת.
השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: כנ"ל
השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: דיווה או איגור יעל

ליטליקSD

New member
...

שם: ליטל גיל: 21 עיר: מרכז ישראל במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: "כן" מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום? גם הייתי בר"ג, ת"א והרצליה, סתם כדי לבלות בצורה שטחית בקניונים. שורד השבוע שלכם: תמיד איגור (תגובות נגדו לא מעניינות אותי) שורדת השבוע שלכם: לא מטורפת על אף אחת מהבנות שם, אך היום הוא יום לברירות מחדל, כך ש.. מעיין? השבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: לא רלוונטי, אני יודעת ספוילרים. אך לצורך העניין, אני תמיד בארו-רה. השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: כנ"ל. השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: יודעת ושמחה על כך עד מאוד. לסיום - תמונה שלכם: משקיפה ממעל

אני ../images/Emo27.gif

שם: צ'רלי גיל:29 עיר: יפו במי אתם בוחרים או במי אתם בעד למי שעוד לא יכול לבחור: קדימה מי שלא יכול לבחור ואין לו תיכון או בית ספר,מה אתם עושים היום?בחרתי כבר שורד השבוע שלכם: אופיר שורדת השבוע שלכם: מיכל שבט שתרצו שינצח בחסינות ובפרס השבוע: קניבה כדי שבארו ידיחו את איגור. השבט שתשמחו לראות בהדחה ביום שבת: בארו השורד או השורדת שתשמחו לראות מודח ביום שבת: איגור או דיווה

למעלה