התפקדות ראשונה!! 1.7

עדידוש

New member
../images/Emo88.gifשלום

שם: עדי גיל: 15 מיקום: חיפה מגמות לשנה הבאה: לא ידוע, או סינית או וטרינריהP: [רק למוגבר בי', אצלנו המוגברים לבגרות זה בי"א] סוג כיתה (אם יש): רגילה
וזהו בנתיים...

אני אני :X

שם: עטר גיל: 15 וקצת מיקום: מרכז שרון כזה מגמות לשנה הבאה: אומונותת
וביולוגיה סוג כיתה (אם יש): לא מקווה להשתלב :]

B o N u s

New member
../images/Emo13.gif

שם: טל גיל: 15 בספבטמבר מיקום: ראשון מגמות לשנה הבאה: מב"ר סוג כיתה (אם יש): מב"ר שוב? וזהו בנתיים... טל :)

../images/Emo13.gif

שם: יובל גיל: 15 וחצי מיקום: נהריה מגמות לשנה הבאה: מחשבים..
סוג כיתה (אם יש): מסלול א'

Mr Gerber

New member
כשאין משהו יותר טוב לעשות

שם: מי שצריך לדעת יודע גיל: 15 מיקום: רחובות מגמות לשנה הבאה: תאטרון וביולוגיה (עדיין לא סגור על ביולוגיה) סוג כיתה (אם יש): רגילה.. למרות שהממוצע שלי היה 56 (עשיתי ממוצע לציונים של כל מחצית ב')

Double U

New member
המלצה שלי: אל תעשה לעצמך את זה עם ביולוגיה

בכיתה י' זה מעניין, אבל אני טעמתי קצת ממש שלומדים בי"א בביולוגיה וזה לא ממש מזהיר.

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

ותצטרך לעשות עבודה מעיקה בי"א-י"ב וזה נורא ארוך ומציק

זה מאוד תלוי.

אני מגבירה ביולוגיה. הלכתי למקצוע כי אהבתי אותו, ואני עדיין אוהבת אותו. למרות שהחומר יותר מעפן וקשה ביא', אני חושבת שאם מתחברים לכל הנושא- זה לא כזה נורא. ואגב,לגבי העבודת חקר- כנ"ל. אם יש לך ראש לצאת לצפיות כל שבועיים בערך ולשקול אדמה ושאר דברים מוזרים- אז יהיה לך אחלה.

Mr Gerber

New member
בגלל זה אני לא סגור על זה...

אבל בא לי לנסוע לאילת לעבודת חקר ולחקור את האלמוגים... אני רציני! בכל מקרה יש זמן עד שאני אבחר את המקצועות אז אני אחשוב טוב.

Double U

New member
ככה מכרו לכם את המגמה?../images/Emo3.gif

"נוסעים לאילת". אני אישית לא שמעתי על זה ובכלל לא הייתי בונה על דבר כזה.

DEANC

New member
ככה מכרו לי את כיתת הספורט../images/Emo13.gif

הפלא ופלא, קיימו

טכנית זה אפשרי, אבל לא מומלץ.

[אלא אם אתה גר באילת...] אפשר לעשות את עבודת החקר באילת, אבל זה דורש לינה במקום של חודש לפחות, הדרכה וכו'. סתם ביזבוז כסף וכוח.

Meitarii

New member
חדשה :)

שם: מיתר :) גיל: 15 עד מעט מיקום: ראשל"צ מגמות לשנה הבאה: תעשיה וניהול. סוג כיתה (אם יש):-

חדשה../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 15 מיקום: מרכז הארץ P: מגמות לשנה הבאה: ביולוגיה ואומנות :) סוג כיתה (אם יש): רגילה..

למעלה