התפקדות ראשונה!! 1.7 שם: גיל: מיקום: מגמות לשנה הבאה: סוג כיתה (אם יש): וזהו בנתיים...
מ מ י ת מ י New member 1/7/07 #1 התפקדות ראשונה!! 1.7 שם: גיל: מיקום: מגמות לשנה הבאה: סוג כיתה (אם יש): וזהו בנתיים...
מ מ י ת מ י New member 1/7/07 #2 ראשונה! שם: טל גיל: 15 מיקום: עמק חפר מגמות לשנה הבאה: טכנולוגיה ופזיקה. עדיין מתלבטת אם זה הבחירה הנכונה סוג כיתה (אם יש):אין לנו בבצפר כאלה...
ראשונה! שם: טל גיל: 15 מיקום: עמק חפר מגמות לשנה הבאה: טכנולוגיה ופזיקה. עדיין מתלבטת אם זה הבחירה הנכונה סוג כיתה (אם יש):אין לנו בבצפר כאלה...
S Starving for truth New member 3/7/07 #9 כואב לי רק לקרוא../images/Emo7.gif טכנולוגיה ופיזיקה? אני מעדיפה להתאבד.. זה כ"כ קשה.. כנראה את הגאונים האלה..;(
כואב לי רק לקרוא../images/Emo7.gif טכנולוגיה ופיזיקה? אני מעדיפה להתאבד.. זה כ"כ קשה.. כנראה את הגאונים האלה..;(
מ מ י ת מ י New member 3/7/07 #10 קל לי בריאלי...כל השאר קשה לי =( אז אלה המקצועות שהם הכי פחות הומנים שמצאתי....
S Starving for truth New member 3/7/07 #11 רציני? וואי אני בדיוק להפך.. כל מה שדומה להיות ריאלי אני פשוט שונאת. [כיפלך ..]
מ מ י ת מ י New member 4/7/07 #18 לא, זה אני שמוזרה פה=O לומדת מתמטיקה בבר אילן (חמש יחידת בבר אילן) אבל נכשלת במבחנים במתמטיקה בבצפר.
D DEANC New member 1/7/07 #3 שני שם: דין גיל: 15 מיקום: ת"א מגמות לשנה הבאה: אצלנו בוחרים רק באמצע-סוף י' אבל הלכתי למבחנים למדע חישובי סוג כיתה (אם יש): הייתי בכיתת ספורט, עכשיו מפרקים את השכבה.
שני שם: דין גיל: 15 מיקום: ת"א מגמות לשנה הבאה: אצלנו בוחרים רק באמצע-סוף י' אבל הלכתי למבחנים למדע חישובי סוג כיתה (אם יש): הייתי בכיתת ספורט, עכשיו מפרקים את השכבה.
M Miss RockRose New member 2/7/07 #4 שלום../images/Emo9.gif שם: לוטם גיל: 15 מיקום: חיפה מגמות לשנה הבאה:אצלנו בוחרים בסוף י' ונראה לי אני הולכת על פסיכולוגיה(בטוח!!) וסוציולוגיה או כלכלה סוג כיתה (אם יש):רגילה וזהו בנתיים...
שלום../images/Emo9.gif שם: לוטם גיל: 15 מיקום: חיפה מגמות לשנה הבאה:אצלנו בוחרים בסוף י' ונראה לי אני הולכת על פסיכולוגיה(בטוח!!) וסוציולוגיה או כלכלה סוג כיתה (אם יש):רגילה וזהו בנתיים...
B B R A Y E R New member מנהל 2/7/07 #5 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo88.gif שם: בן גיל: 15 מיקום: חיפה מגמות לשנה הבאה: גם אצלנו בוחרים רק בסוף כיתה י'. בכל מקרה אחת המגמות שבטוח אבחר היא תקשורת סוג כיתה (אם יש): אין
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo88.gif שם: בן גיל: 15 מיקום: חיפה מגמות לשנה הבאה: גם אצלנו בוחרים רק בסוף כיתה י'. בכל מקרה אחת המגמות שבטוח אבחר היא תקשורת סוג כיתה (אם יש): אין
B B R A Y E R New member מנהל 4/7/07 #27 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהסבר מתוך האתר של ביה''ס שלי http://www.leobaeck.org.il/test/cms/cms_preview.asp?sn=170
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהסבר מתוך האתר של ביה''ס שלי http://www.leobaeck.org.il/test/cms/cms_preview.asp?sn=170
C c h a r m e d b o y New member 4/7/07 #33 אם זה תקשורת וחברה אתה כל כך תהנה מהמגמה הזאת... תקשורת וחברה א' היה טוב וטוב שהיה...