התפקדות פורום!!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifנשטלת גם נשטלת^^

וחוצמזה אין פה גם את לי מנהריה אומשו בסגנון?

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifממ באמת?

מילה מתוסבכת-.- והכל טו באיתי! ואיתך?

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifהממ.... בעקרון כן.

אבל פשוט הצחשב שלי מת (כבר יותר מחצי שנה=.=) ואני משתמשת בשל אבא שלי והוא לא מוכן להוריד לפה....... אני שלח לך בכל זאת במסר, וגם את המסנג'ר... נטלי^^

ברושש

קוראים לי: בר אני בת: 15 בעוד חודשים! אני בשכבת: למרד!! בקן: שיכון המזרח שליטה!! בקבוצת: =[ לקבוצה שלי עדיין אין שם..) איך אני מרגיש היום? ממש טוב.. הספקתי הרבה דברים שרציתי לעשות.. דבר מגניב שהיה לי בקן החודש? נסענו לרמת אביב למכור עוגות (היה פשוט מצחיק ביותר!!!) סתם משהו שבא לי להגיד: פעם ראשונה לי בפורום וזה ממש נחמד! :) תמונה!

jast

New member
ברוכה הבאה!

איזה כיף שהטתניקים גם מצטרפים... תעלי תמונה

בפעם המאה.

[אני לא אוהבת את תפוז.]
קוראים לי: נירית.
אני בת: 16 [מותר לי!]
אני בשכבת: דרור תוביל ת'דור.
בקן: שלומי.
בקבוצת: אנחנו כמעט סגורים על רטלין. כי זה מה שמאפיין את כולם.
איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? הייתה לי הופעה נוראית. אבל אני חיה.
דבר מגניב שהיה לי בקן החודש? המ.
סתם משהו שבא לי להגיד: אני לא רוצה לצאת להכנה מחר ;[
תמונה: המ. התמונה שאני הכי אוהבת בעולם. כי אני הכי אוהבת בעולם את מי שהצטלמה איתי. אבל היא לא אוהבת את איך שהיא יצאה שם אז חתכתי אותה. למרות שהיא יצאה מקסימה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתפקדת?

קוראים לי:אמי אני בת: 15 אני בשכבת:למרד בקן:שלומי בקבוצת:אממ..ממ..אין. איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? מסתדרת. דבר מגניב שהיה לי בקן החודש? היה טוב היה.פיתה. סתם משהו שבא לי להגיד: יש לי פיפי. תמונה! (עדיף תמונה שלכם... ככה שנראה איך כולם נראים. אבל אם למישהו אין או שהוא פשוט נורא נורא מתבייש אז אנחנו נקבל את זה וזה יההי בסדר. והוא יוכל לשים תמונה שמאפיינת אותו!) אממ..אני לא פוטוגנית..אבל יהיה טוב.

the mush

New member
באמת,

שיש לכם את הקומונר הכי מקסימול שהכרתי אי פעם.

the mush

New member
אמ, לא באמת הבנתי משהו

משלושתם הודעות הפיצול אישות שלך. בקיצור, כפיר אדיר. [ויש לי אותך במסן, נכון? אז שלחי לי הודעה, אני צריכה לשאול אותך דבר או מה.]

נו ;[

אמי ["את אוכלת מהצד"] כתבה את השתיים האחרונות שהיו מופנות אלי. כשהיא הייתה אצלי. ובגלל זה זה מהשם משתמש שלי. שלחתי לך הודעה אבל את לא עונה.

למעלה