התפקדות פורום!!

התפקדות פורום!!

מעכשיו זה הולך ללכת ככה... פעם בחודש אנחנו הולכים להתפקד ככה שנדע תמיד מי כאן... מי אנחנו... ומי זה הזה המוזר שכותב ומגיב לי. זה הולך ללכת ככה. יש שאלות: קוראים לי: אני בן: אני בשכבת: בקן: בקבוצת: איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? דבר מגניב שהיה לי בקן החודש?(אפשר גם כמה!) סתם משהו שבא לי להגיד: תמונה! (עדיף תמונה שלכם... ככה שנראה איך כולם נראים. אבל אם למישהו אין או שהוא פשוט נורא נורא מתבייש אז אנחנו נקבל את זה וזה יההי בסדר. והוא יוכל לשים תמונה שמאפיינת אותו!) אז יאללה... חודש יולי שמח לכולנו... ויאללה בואו נתפקד!

TziMHoNoa

New member
התפקדות!

קוראים לי: נועה אני בן: בת 17 עוד מעט אני בשכבת: שומריה בקן: שיכון בקבוצת: הגראציות המתפוררת איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? דווקא בסדר דבר מגניב שהיה לי בקן החודש? מכירת עוגות עם הט'ניקיות והח'ניקיות ברמ"א, שהלכה לא רע בכלל, וערב שהיה ממש במקום לקבוצה שלי. סתם משהו שבא לי להגיד: נקרע לי מיתר בגיטרה באמצע השיר! תמונה: סווופר מגניבה- ענבל פרלמוטר

בא לי:)

קוראים לי: זוהר אני בת: 17 וחודשיים אני בשכבת: שומריה בקן: כרמיאל בקבוצת:
קישקשתא!!!
איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? היום- קצת מותשת, אחרי בגרות בלשון והמון המון סידורים להכנת ראשראשים (מחר). אבל בגדול ממש טוב. אבל החודש האחרון לא היה הכי טוב האמת. דבר מגניב שהיה לי בקן החודש?(אפשר גם כמה!) סמינר קבוצה!! כבר פירטתי בשרשור נפרד.. סתם משהו שבא לי להגיד: קרמבולה! תמונה! (עדיף תמונה שלכם... ככה שנראה איך כולם נראים. אבל אם למישהו אין או שהוא פשוט נורא נורא מתבייש אז אנחנו נקבל את זה וזה יההי בסדר. והוא יוכל לשים תמונה שמאפיינת אותו!)

jast

New member
...../images/Emo115.gif../images/Emo85.gif

קוראים לי: חן
אני בן: עודמעט 17
אני בשכבת: שומריה
בקן: שיכון המזרח
בקבוצת: הגרציות/מחתרת המטאטאים(כשאנחנו עם י')
איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? בסדר כזה
דבר מגניב שהיה לי בקן החודש?(אפשר גם כמה!) ערב של הקבוצה שהקומונרית האהובה שלנו הכינה..
סתם משהו שבא לי להגיד: יום טוב. צבא זה רע. קבן זה מטריד.
תמונה! תהנו

פורה

New member
גם אניאי!

קוראים לי: ליאור אני בת:17 וארבעה אם למישהו אכפת מהחודשים... אני בשכבת: שומריה בקן:כרמיאל בקבוצת:קשקשתא איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? מוזר, יש לראשונה הרגשה של חופש היום..(היום הייתה הבגרות האחרונה שלי!) והחודש האחרון היה בן זונה במובן הרע של המילה. דבר מגניב שהיה לי בקן החודש?(אפשר גם כמה!) זוהר כבר הזכירה את הסמינר קבוצה שהיה מעולה, אז אני אגיד על...האמת, שהתרבות אצלנו בקן מתסכמת בהתנחלויות וכאלה. אין ערבים. סתם משהו שבא לי להגיד: "את לא כמו כולן"!! זה פשוט מה שמתנגן עכשיו. תמונה! (עדיף תמונה שלכם... ככה שנראה איך כולם נראים. אבל אם למישהו אין או שהוא פשוט נורא נורא מתבייש אז אנחנו נקבל את זה וזה יההי בסדר. והוא יוכל לשים תמונה שמאפיינת אותו!)

בו בו בו בו בוקר טוב!:)

קוראים לי: אלונה אני בת: כמעט 16>< אני בשכבת: "דרור" בקן: צפית בקבוצת: גולש איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? עייפה. (תסתכלו על השעה!) דבר מגניב שהיה לי בקן החודש?(אפשר גם כמה!) וואלה לא עולה לי כלום. היה אחלה ערב סיום שנה בפנימייה, אם זה נחשב. סתם משהו שבא לי להגיד: אין לי כוח לטיול הכנה! תמונה:
[סלחו לי, הייתי באמצע לרקוד במטרוק, ופתאום חברות שלי מושכות אותי להצטלם. פלוס הייתי קצת שיכורה.
]

שנושית

New member
אוקי אז יש שם גם באזור את המטרו

בדיוק גם ליד הרכבת מוזר שיש 2 מקומות עם אותו שם באותו איזור

חזוז

New member
אני

קוראים לי: זהר אני בן: 17 אני בשכבת: שומריה בקן: הרי אפריים בקבוצת: ערבה איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)? מותש מעבודה מזעזעת עם ילדי הקפיטל דבר מגניב שהיה לי בקן החודש? פעולה בה קראנו קטע קריאה מאוד מעניין סתם משהו שבא לי להגיד: יחי הקיבוץ! לא לעיר! (בשיא הרצינות) תמונה שלי מפלאשוב שמצחיקה אותי ממש בגלל הכאילו פאתוס שאני מצוי בו...

the mush

New member
לא.

עזוב את העובדה שבשישי זה הערב פרידה מהיב'ניקים המקסימולים שלנו, טיול חומה ומגדל ביום ראשון.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gif...... אני^^

קוראים לי:
נטלי אני בת:
15 ו..... אני בשכבת:
למרד אימפריה!!
בקן:
גונן- אליאב אימפריה גם!!
בקבוצת:
מכפת'ך
איך אני מרגיש היום(ובכלל בחודש האחרון)?
אני מרגישה מעולה, תודה. ואתם? דבר מגניב שהיה לי בקן החודש?(אפשר גם כמה!)
אתמול בערב היה לי ערב קומיקס+קיץ..... והשבוע זה השבוע טירוף/כחול/חג קן הכיפי שלנו!!!!!!!!!!!! סתם משהו שבא לי להגיד:
גיליתי שלשום שיש לי דודים באמריקהנ@_@ תמונה! (עדיף תמונה שלכם... ככה שנראה איך כולם נראים. אבל אם למישהו אין או שהוא פשוט נורא נורא מתבייש אז אנחנו נקבל את זה וזה יההי בסדר. והוא יוכל לשים תמונה שמאפיינת אותו!)
.......... עזבו אתכם.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifשלוווווום!^^

אני יוצאת! ואת? אנ מקווה שכן^^..... אממ... אם תצאי אז אולי ניפגש שם אומשו! אפשר גם לדבר לפני וכאלה... נטלי

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifורואה חן.....(דיייייייייייי)

בסוף גם למרד יושרשו טוב טוב בפורום!

jast

New member
חח ברור..

בינתיים אתן שתיים.. בסדר בכיתה ט' גם היינו רק ארבעה בפורום

למעלה