התפקדות ספטמבר :)))

McBlack

New member
מצחיק, זה לא היה כזה מזמן ../images/Emo6.gif

(או שהיו הרבה ימים לפני שבאתי?
הצטרפתי ברגע שידיד משותף של ליז ושלי דיווח לי על פתיחת הפורום
)

מתפקדת!

להתפקד תמיד מזכיר לי טיולים.... למרות שזה אמור להזכיר מטווחים בצבא... אז נתחילה!! שם:מורן גיל:21 מיקום: ראשל"צ דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסרים...מסנג'ר...איי סי פז"מ עם החבר: שנה וחצי מחר/מחרתיים יש לי תמיד דילמה עם זה ב4/9 או ב5/9 (תלוי אם מסתכלים על הדייט או על הנשיקה, לפי מה סופרים???) איפה החבר משרת: חיל האויר (יוצא לחפש"ש עוד שבוע וקצת!!!) מה עושה בחיים: עובדת...לומדת.... ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? אמא מאושרת כי היא רצתה שהוא יזכה אני הייתי הרבה יותר בעד אליסה... שמתי לחייל שלי את הביצוע שלה ל'מלאך' של אביב גפן כשהוא מתקשר... אני לפעמים מתלבטת אם לענות לו או להמשיך לשמוע את השיר... חחח

McBlack

New member
אני ../images/Emo9.gif ספטמבר ייאי ^^

שם: מאיה גיל: 18 (חהחה!!!) מיקום: כפר תבור דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסן וכיו"ב... במסרים פז"מ עם החבר: לא יודעת
חודשיים נראה לי איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: מד"ן בסיס
מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: סיימתי היום לעבוד... אז כלומדבר מיוחד
בטלנית, צ'ה. ברביעי השגתי לעצמי עוד עבודה, לפני הטיסה ככה. משהו נחמד כנראה. תמונה! די נו ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? עד ליום של התחרות לא היה לי מושג מה השמות של המתמודדים... ככה שמה איכפת לי, שיהיה לתימני הקטן בכיף
חופרים עליו עכשיו בגלגלצ

ToryMaster

New member
יו

שם: יעל.
דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסנג'ר, במסרים.
פז"מ עם החבר:
.
איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}:
מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: כרגע בחופש.
תמונה!
ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו..
מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? היחיד שזה הגיע לו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

devilz

New member
להלהל

שם: ליזי גיל: 18 מיקום: כבר לא ניצנים
אשדוד דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסרים ... פז"מ עם החבר: 9 חודשים... איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: מ.צ מעברים.. מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: צבא... תמונה! אנלי כוח לחפש..
ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? מי מה מו?

עונה

שם: אירנה גיל: 19 וחצי מיקום: עכו דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסרים פז"מ עם החבר: שנה וחצי איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: חיל האמבטיה מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: סטודנטית, מתחילה שנה ג' ועובדת תמונה! ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? קולולולולולו....הוא היה הפייבוריט שלי מהתכנית הראשונה

יאללה נצטרף..

שם: שירז גיל: 18 אוטוטו מיקום: אזור השרון דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסנג'ר [email protected] איי סי קיו (נמצאת בו פחות) 162897796 פז"מ עם החבר: טרי.. חודש איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: נ"מ מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: לקראת גיוס, עובדת בסקרים ודיילות. תמונה! ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? העדפתי את דורון רוקח..

למעלה