התפקדות ספטמבר :)))

yArDeN 15

New member
אנייי

שם: ירדן גיל: עוד חודש 18 מיקום: מושב ליד אשדוד. דרכים לתקשר מחוץ לפורום:\איסי 247233759 פזמ עם החבר: שנה וחצי בשבת היה יפה החבר משרת?בקריה=] ה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: צבא רק בנובמבר/דצמבר..=[ בנתיים עבודההה פה ושם. תמונה! ואומנם בקושי ראואים! אני בצד שמאל!! מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? הגיע לו כל כך=]!!

bisly p

New member
עונה :)

שם: נופר לוי גיל: 17 וחמישה חודשים מיקום: עפולה דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסרים מסנג'ר:[email protected] או [email protected] איי סי: 494119185 פז"מ עם החבר: יום חמישי הקרוב ה-6.9.07 שלוש שנים! :) איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: משטרה צבאית, כרגע בקורס קצינים מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: תלמידה, כיתה יב' תמונה!==>יש לי בעיה לעלות תמונות, הן גדולות מידי.. אני אקטין ואעלה.. :) ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? אהבתי מאוד את שלומי, הוא שר יפה.. גם בועז שר ממש יפה.. העיקר שמרינה לא זכתה.. הייתי בגמר.. קפצתי מאושר, טוב האמת?! כולם.. מגיע לו לזכות :)

וואלה, הפעם לא שכחנו ../images/Emo13.gif יצא בזמן ../images/Emo3.gif

שם: עדיין טל
דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסנג'ר - [email protected], מסרים...
פז"מ עם החבר: 8 חודשים, היה לנו אתמול
איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: תותחנים כרגע :/
מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: י"בניקית גאה. ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו..
מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? וואלה.. מעניין לי ת'טחול
תגידו שאני לא נראית רוסייה בתמונה הזאת..
(אני הכי לא אשכנזייה בעולם!!!)

McBlack

New member
מותק ^^ הייתי בטוחה שזה חתול אמיתי, במסן זה

נראה כזה

Conviction

New member
יאוו, איזו ג'ינג'ית!

נמשים!
ויש לך עיניים פשוט מדהימות.

מאורי6

New member
מזכיר לי שאמרתי לחברה שלי

"מה?? את לא אוהבת נמשים? זה נשיקות של השמש!!" "שתנשק מישהי אחרת!!"

Jeanne D Arc

New member
דאמט.. בצפר שוב ../images/Emo10.gif

שם: ז'אנה
דרכים לתקשר מחוץ לפורום: במסרים ואיסי 211805439
פז"מ עם החבר: שנה וחודש[?]
איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: עכשיו עבר לצריפין
מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: לימודים
תמונה! ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? אין לי מושג.. לא רואה כוכב נולד וגם לא הייתי בארץ.

אני ארשה לעצמי לענות...

שם: אודליה.. גיל: בינואר 20 (ממש זקנהה) מיקום: כרגע משכירה דירה באשדוד דרכים לתקשר מחוץ לפורום: אייסי,מסן פז"מ עם החבר:3 וחצי חודש איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: צנחנים! (כבוד!!) מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: אני עובדת בתור מטפלת בגן ואחרי שירות לאומי תמונה! איןלי עדיין כי זה לא המחשב שלי ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? היה עדיף על מארינה למרות שבכלל אני לא רואה ת'שטויות האלה

Woman In White

New member
אני גם../images/Emo13.gif

שם: ליסה גיל: 18 מיקום: אשקלון הנידחת... דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסרים פז"מ עם החבר: שלוש חודשיים איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: חיל האויר מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: שירות לאומי תמונה!
ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? אממ כלום?

Conviction

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שם: הדר. גיל: 17. מיקום: תל אביב. דרכים לתקשר מחוץ לפורום: מסנג'ר [email protected], מסרים. פז"מ עם החבר: 9 חודשים בקרוב.
איפה החבר משרת? {אם מותר להגיד}: חיל האוויר. מה עושה בחיים? {צבא/לימודים/עבודה וכו'}: לימודים (תלמידת יב' טרייה) ועבודה
. תמונה!
ואחרון לא קשור, כי כאלה אנחנו.. מה את חושבת על הזכייה של בועז מעודה בכוכב נולד? לא רואה כוכב נולד, כך שאין לי דעה. X:

Ray512

New member
כל המרבה הרי זה משובח ../images/Emo13.gif

לא כזה הרבה חדשות אבל. זוכרות את הימים שבהן היינו איזה 7-10 בנות כל הפורום?
היו ימים

Jeanne D Arc

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הימים הראשונים.. זה כבר נראה לי כמו פרה-היסטוריה

למעלה