התפקדות סוף 2005.

sivanick

New member
איזה יום מיוחד זה היה../images/Emo99.gif

איי לאב יו טו גל/שן שלי.

Skullie Roze

New member
אני.../images/Emo136.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי.
חיות מחמד: אחי:) תחביבים: מחשב, בקסטריט [
], לבלות עם חברות, לאכול
, לכתוב שירים, פוטושופ, וכו' וכו'.
בקסטריט בויז אהוב: אלכס
. איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: ממ, בחופש הגדול של כיתה ב' אחותי קנתה חולצה שלהם וסתם התאהבתי בהם מאז.
אמנים אחרים אהובים: ממ,יש המון. כריסטינה, בון ג'ובי, קניה ווסט, גאנס, סנטנה, ניקלבק, מדונה, מייקל, ג'יימס בלאנט, גורילז, פינק פלויד, לד זפלין, ג'ימי הנדריקס, ועוד ועוד...
איך הגעתי לפורום: גוגל.
מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את הבנות המדהימות שיש פה ואת החברות שיש פה.
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: ממ, קצת פחות הצפות.
אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו:
תמונה שלי: אין לי כח לחפש נו
, תראו בשרשור של המפגש.
תסתפקו באלכס
.

אניניני../images/Emo152.gif

שם:ירדע
חיות מחמד:אוגר,כלב אחים
תחביבים:יש הרבה,אני לא יתחיל לפרט פה
בקסטריט בויז אהוב:ניק
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:שמעתי את THE CALL
אמנים אחרים אהובים:כריסטינה,גרינדיי,בון ג'ובי,ג'יימס בלאנט,קלי קלרקסון וכ'ו וכ'ו.... איך הגעתי לפורום:חיפשתי בגוגל בקסטריט בויז
מה אני הכי אוהב/ת בפורום:את האנשים!
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006:כלום
הוא מושלם כבר ככה
אי מייל/מסנג'ר:[email protected] אי סי קיו:2110069943 תמונה שלי:חחח מצחיקים

frackit

New member
אנייי

שם:שלי גיל:18 תאריך לידה:2/12/1987 מקום מגורים:נתניה חיות מחמד:כלבה תחביבים:מוזיקה,כדורסל,כדורעף,טלויזיה,ועוד ועוד... בקסטריט בויז אהוב:ניק-הכי יפה הכי מדהים הכי שווה איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:אחי קנה דיסק...שר את השיר באוטו שמעתי ,נדלקתי... אמנים אחרים אהובים:כריסטינה,קלי קלרקסון,יש מלאאאאאאאאאא איך הגעתי לפורום:חברה שלי אמרה לי על זה... מה אני הכי אוהב/ת בפורום:את האנשים המדהימים שיש פה...
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006:אני אוהבת אותו כמו שהוא!!! אי מייל/מסנג'ר:[email protected] אי סי קיו:311884134 תמונה שלי:(כן כן אני לא הכי פוטוגנית)

elena20

New member
../images/Emo15.gif אני

שם: ילנה |באג גיל: 20
תאריך לידה:22.04.85
מגורים: צפון,קרית אתא
חיות מחמד: אין
תחביבים: טלויזיה, מחשב, לשמוע מוסיקה,סרטים
בקסטריט אהוב: אלכס שלי
איך התחלתי לאהוב אותם: ראיתי אותם על שער כש מעריב לנוער כשהייתי בת 11 וכמובן התלהבתי מהמראה שלהם(אלכס כבש אותי בשניה הראשונה) ואז ראיתי את הקליפ anywhere for you ומאז לא הפסקתי להעריץ אותם!
אומנים אחרים שאני אוהבת: בריטני,כריסטינה,קלי קלרקסון,ג'יימס בלאנט ועוד מלא!
איך הגעתי לפורום: סתם נכנסתי לתפוז ורציתי לבדור אם יש פורום לבקסטריט ולמזלי מצאתי את הפורום המושלם!
מה אני הכי בפורום: שיש פה בנות בוגרות ומדהימות,שאין פה ריבים ושאפשר להביע פה דעה בלי שיקפצו ויקללו אותך ו....כי... יש פה בנות חושניות ביותר!!!!! נכתב בלשון נקבה אך מכוון גם לבנים!
מה אני מציעה לשיפור הפורום ב2006: כלום ,הוא מושלם כפי שהוא!!!
מסנג'ר:[email protected]
אימייל:[email protected] ואין לי תמונות שלי במחשב!

אביבא

New member
אניניניניניניניניניניני../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

שם:אביבא[אביה] גיל:12 וחצי תאריך לידה:10.10[חה חה
] מקום מגורים:רחובות עיר המדע עלקק
חיות מחמד:
תחביבים:לצאת עם חברות,בנים,חברות,הפורום,כל הדברים שקשורים לבויז[תמונות,סרטונים וכו'],תולעת ספרים,סרטים,להקשיב לנוור גון ולאוסף בחדר,לרקוד לשיר ומסיבות בקסטריט בויז אהוב:בריאן
אבל בזמן האחרון יש לי נטיות לקווין[לא אמרתי את זה
] איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:בהתחלה הצטרפתי לפורום,שקצת אהבתי את הבויז,ואז התחלתי ממש לאהוב אותם וקניתי את נוור גון והאוסף
ועכשיו אני מתה עליהםםםם הכי בעולם אמנים אחרים אהובים:לינדי לוהן,מדונה,כריסטינה,שון פול,ריאנה.ואת המושלםםםם צ'אד מייקל מורי
איך הגעתי לפורום:ירדן
מה אני הכי אוהב/ת בפורום:האהבה של הבנות
[ודולב] מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006:אין מה לשפר הוא מושלם
אי מייל/מסנג'ר:מסן[email protected] אי סי קיו:346750249 תמונה שלי:=>לא להיבל

עדידי15

New member
אני:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

שם:עדי גיל:14 תאריך לידה:24.9.91 מקום מגורים:חיפה חיות מחמד:אין תחביבים:מחשב,טלווזיה,לדבר בטלפון,לשמוע מוזיקה,לישון בקסטריט בויז אהוב:ניק איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:אהבתי את השירים שלהם פעם אבל עכשיו זה התגבר אמנים אחרים אהובין:בריטני,כריסטינה,קלי קלארקסון,בלק אייד פיס איך הגעתי לפורום:הגעתי איכשהו חח מה אני הכי אוהב/ת בפורום:מצחיק פה
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006:שום כלום אי מייל/מסנג'ר: אי סי קיו:268450047 תמונה שלי:

עטר9

New member
גמאני גמאני....

שם: עטר גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 8 לאפריל 1992 מקום מגורים: קדימה
חיות מחמד: כלב בשם בובי...
תחביבים:אממ לישון ולהתבטל..
בקסטריט בויז אהוב: האווי
... איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:אממ מגיל קטן בגלל אחותי הגדולה....
אמנים אחרים אהובין:אין מישו שמעריצה אבל יש כמה ששומעת... איך הגעתי לפורום: ת'אמת? לא זוכרת!!
מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את האנשים!!
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: אממ אין משו כזה
הפורום מתנהל מצוין ויש פה אחלה אנשים!!
אי מייל/מסנג'ר:[email protected] אי סי קיו:אין... תמונה שלי: גמאין

ChOcOlAtE gIrL2

New member
Me../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שם: אירנה גיל: 12 וחצי תאריך לידה: 15.4.93
|לב
*תסגדולתאריךהזה
* מקום מגורים: כפ"ס חיות מחמד: אין
תחביבים: אממ.. להיות במחשב, להיפגש עם חברות, לראות טלוויזיה, לרקוד, לשיר.. בקסטריט בויז אהוב: ניקק
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: אממ ראיתי את התוכנית הזאת בארתור שעשו עליהם
ומאז התחלתי להעריץ אותם
אמנים אחרים אהובים: הוממ.. יש הרבה.. איך הגעתי לפורום: חיפשתי בתפוז פורום בקסטריט בויז.. ומצאתיי
מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את הפורום עצמו.. כאילו הוא ממש נחמד והכל..
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: אממ האמת-לא צריך לשפר כלום! אולי להפחית בכמות ההודעות החדשות שנפתחות סתם..
אי מייל/מסנג'ר: לא פה.. מי שרוצה אז במסרים
אי סי קיו: כנ"ל תמונה שלי: אממ טוב.. על תשימו לב יצאתי פה גרועעעעעע:S ולא הייתה לי תמונה אחרת..
LOL

חושניות שלי ... עכשיו תורי ../images/Emo70.gif

שם: מאורה גיל: 20 תאריך לידה: 21/02/1985 מקום מגורים: רחובות חיות מחמד:
תחביבים: טלויזיה, מחשב , הבאקסטריט בויז , MTV , חברות וכמובן לישון (
) בקסטריט בויז אהוב:
ניק
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: בשנת 1996 ראיתי את הקליפ GET DOWN והתאהבתי בניק וכל הבויז ... ומאז אני
אותם אמנים אחרים אהובים: GREEN DAY,EMINEM,LINKIN' PARK,מטרופולין,מירי מסיקה , הפרויקט של עידן רייכל וכו' איך הגעתי לפורום: חברה שלי הכירה לי את תפוז פורומים מה אני הכי אוהב/ת בפורום: שכל הבננות הן הכי שבעולם ואין שני להן
וגם אנחנו מדברות על הכל חוץ מהמושלמים שבעום = הבויז מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: יותר מפגשי פורום
וחוץ מזה לא אין ... מתה על הפורום הזה (תודה FRACKIT) אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו:
תמונה שלי:
התמונה הכי טובה שלי במדים :)

MaiEgan

New member
טוב נו גם המבוגרת תענה

שם: מאי גיל: 22, כן 22 ! תאריך לידה: 19 ליוני 1983 מקום מגורים: חולון אבל במקור קיבוץ חצרים חיות מחמד: פוג'ו הכלב והאגדה תחביבים: לישון וכמה שיותר, ולאפר, זה לא תחביב זה מקצוע בקסטריט בויז אהוב: ניקי איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: הייתי אז ילדה קטנה בת 12 או משהו כזה ופשוט נדלקתי על ניק :) אמנים אחרים אהובי: קלי קלרקסון איך הגעתי לפורום: אין לי שמץ מה אני הכי אוהב/ת בפורום: תמונות ושירים שמעלים מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: יותר שירים וכו אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: 22664772 תמונה שלי: אתן בטוחות?

אניאניאניאני../images/Emo152.gif

שם:טלי .א. גיל:12 וחצי תאריך לידה:26.05.1993 מקום מגורים:אשדוד חיות מחמד:חתולה
תחביבים:הרבה
בקסטריט בוי אהוב:אלכס כאילו דה
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:כשראיתי את היומן שלהם
אמנים אחרים אהובים:כריסטינה אגילרה, ג'ון סינה, אמינם, סיסטם אוף אה דאון, רמשטיין ועוד הרבה
איך הגעתי לפורום:דרך ירדע
כפרעליה
מה אני הכי אוהב/ת בפורום:את חברי הפורום
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006:שום דבר, הוא מושלם
אי מייל/מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:286813986 תמונה שלי:לא רואים את זה טוב
תתחברו למסנג'ר ואני אדליק מצלמה

TSB9

New member
אניייי

שם: זיווש גיל: עוד 15 ימים 16
תאריך לידה: 15.1.1990 מקום מגורים: ת"א חיית מחמד: אין כרגע
תחביבים: אממ בקסטריט אהוב: בריאן ב~ר~י~א~ן ב-ר-י-א-ן ב=ר=א=י=ן (הבנתם ת'קטע לא?..חח) איך התחלתי להעריץ אותם? ראיתי את הקליפים,שמעתי את השירים ואמרתי וואלה הם נראים טוב חחח אמנים אחרים: אממ מקפלי,סלין דיון,אנריקה איך הגעתי לפורום? שמעתי מחברה שיש פורום ואמרתי שאני חייבת לבקר חח מה אני הכי אוהבת? שכולם מכירים את כולם...ואני מרגישה קצת לא קשורה...
מה מציעה לשיפור הפורום?..כ-ל-ו-ם הכל מ-ו-ש-ל-ם!!!!! מסנג'ר: [email protected] אייסי: 335970520 תמונהה

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שם:רונה
מקום מגורים:כפ"ס חיות מחמד:
תחביבים:לשיר,לרקוד,מחשב,חברות ושות' בקסטריט בויז אהוב:ניק
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:ראיתי את התוכנית הזאת של ארתור עם הבויז..ואחר כך שמעתי שיר שלהם ברדיו..[לא זוכרת איזה שיר..] אמנים אחרים אהובין:רובי וויליאמס,עברי לידר איך הגעתי לפורום:נראה לי שהצצתי בעולם של מישהי וראיתי שהיא כותבת פה..אז נכנסתי דרך העולם שלה..
מה אני הכי אוהב/ת בפורום:הכל..
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006:כלום..רק ששאנשים ילמדו לשרשר גאד! אי מייל/מסנג'ר:מסרים אי סי קיו:324127526 תמונה שלי:חח מצחיקים
שוב,מסרים

למעלה