התפקדות סוף 2005.

oceanblaze

New member
התפקדות סוף 2005. ../images/Emo124.gif

לכבוד סוף השנה האזרחית, חשבתי שיהיה נחמד לעשות התפקדות אחרונה. D: [ושימו תמונה! כן כן, שימו. אני לא רוצה להיות היחידה ששמה.
] השאלות נמצאות בקובץ המצורף.
קדימה לעבודה.
[וכן, אני מודעת לעובדת שיש כבר שאלון די חדש בפורום. אבל זה שונה נו.]

דולב22

New member
תשובות

יכול להיות שאני הראשון שעונה על כך? מעניין... הדגש|שם: דולב גיל: 23 (בעוד שבוע) תאריך לידה: 7.1.1983 מקום מגורים: גן יבנה חיות מחמד: כלב תחביבים: ספרים, מוסיקה, טלוויזיה, מחשבים ואינטרנט, טיולים רגליים בקסטריט בויז אהוב: ניק ובריאן איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: ראיתי אותם לראשונה על שער של ראש אחד באוגוסט 1997 ובאוקטובר אותה שנה התחלתי לאסוף חומר אמנים אחרים אהובים: עברי לידר, סלין דיון ועוד.. איך הגעתי לפורום: לא זוכר מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את החברות והאחווה שבו מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: אין לי רעיון.. אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: 326365070 תמונה שלי:|סדגש והנה התמונה שלי...

oceanblaze

New member
אני. ../images/Emo188.gif

שם: הדר. D: גיל: 15. תאריך לידה: 13.06.1990. מקום מגורים: ת"א. חיות מחמד: אח שלי. תחביבים: לישון, אינטרנט, פוטושופ, בניית אתרים, טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לשיר [למרות שאני לא יכולה], להיות עם חברים..ועוד ועוד. בקסטריט בויז אהוב: אלכס.
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: דרך חברה. היה לה דיסק של הבויז וכל פעם שהייתי אצלה שמענו אותו.
אמנים אחרים אהובים: בון ג'ובי, שון פול, כריסטינה אגילרה, פו פייטרס, ויש עוד מלא..אני פשוט לא מרוכזת עכשיו.
איך הגעתי לפורום: עשיתי חיפוש "בקסטריט בויז" בגוגל, ומצאתי קישור לכאן. D: מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את האהבה.
[כמה שזה קיטשי.] עוד לא ראיתי פורום כל כך נטול מריבות, ושכולם אוהבים אחד את השני. בגלל זה כ"כ כיף לי להיות כאן.
מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: פחות עבודת שרשורים.
אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: אין. תמונה שלי:

אביבא

New member
את כזאת כוסיתתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

כפרעליך
היה מזה כיפ אצלך שוב תודה עלה אירוח החם

sivanick

New member
../images/Emo27.gif

שם: סיון גיל: 18 תאריך לידה: 3.8.1987 מקום מגורים: ת"א. חיות מחמד: כלב.
תחביבים: לישון לאכול ולישון.
בקסטריט בויז אהוב: ניקי.
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: בכיתה ה' שראיתי את Get Down
אמנים אחרים אהובים: רובי, קלי, מאריה, גוון, הראל מויאל, מירי מסיקה, בלאק אייד פיז, היהודים...כל אלה העיקריים אבל יש עוד
איך הגעתי לפורום: חברה שלי הכירה לי את תפוז פורומים
מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את החושניות שבו!
סתם את זה שכולנו אוהבות מאוד אחת את השנייה ותומכות ומפרגנות תמיד, גם בעניינים שלא קשורים לבסב. מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: אין מה לשפר הכל מושלם.
אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: לא צריך
תמונה שלי:

Sinner Girl

New member
../images/Emo26.gif

שם: דר. גיל: עוד 10 ימים 17
. תאריך לידה: 11.1.89 מקום מגורים:ר"ג. חיות מחמד:כלבה. תחביבים:אוטובוסים, נהגי אוטובוסים, לרקוד, להוציא אנרגיה, ספינינג, ועוד כלמיני. בקסטריט בויז אהוב:קווין? איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]:
. אמנים אחרים אהובים:עופרה, הנרי, שון פול, שאקירה. איך הגעתי לפורום:הדר
. מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את האנשים
. מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: כלום
. אי מייל/מסנג'ר: תבקשו יפה במסר ותקבלו
. אי סי קיו:סיים. תמונה שלי:

poster girl

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 13 וחצי
תאריך לידה: השמיני באפריל. מקום מגורים: חור בשרון חיות מחמד: כלב וארנב תחביבים: כדורסל ובקסטריט. בקסטריט בויז אהוב: בריאן
איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: המוזיקה שלהם תמיד היתה בבית בגלל (בזכות
) אחותי הגדולה שאהבה אותם מאז שהם הוקמו. אמנים אחרים אהובין: רובי וויליאמס
איך הגעתי לפורום: דרך אחותי מה אני הכי אוהב/ת בפורום: שכולם כ"כ נחמדים ומגובשים! מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: אין..
אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: 274895017 - אבל הוא לא פעיל
תמונה שלי: http://img514.imageshack.us/img514/599/25ax.png

Shiri from the block

Active member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif שם: שירן. גיל: 18. תאריך לידה: 21.7.87 מקום מגורים: מעלה אדומים. חיות מחמד: שני חתולים בשם טייני ונמו. תחביבים: לצייר, לישון, לנגן בגיטרה, לישון, לראות טלויזיה, מחשב, ולצלם את החתולים שלי../images/Emo152.gif בקסטריט בויז אהוב: ניק. איך התחלתי להעריץ את הבויז [בקצרה]: ראיתי את הקליפ get down וממש אהבתי את השיר ואת הקליפ, ובעיתונים כתבו עליהם המון, ואחותי גם אהבה אותם פעם אז היא סיפרה לי כל מיני דברים עליהם וזה, ואממ זהו.. אמנים אחרים אהובים: בריטני, כריסטינה, ג'ניפר לופז, קלי, אמינם..... איך הגעתי לפורום: סיוני אמרה לי עליו../images/Emo99.gif מה אני הכי אוהב/ת בפורום: את הבנות../images/Emo47.gif מה אני מציע/ה לשיפור הפורום לשנת 2006: לשפר? בפורום שלנו?../images/Emo12.gif הפורום שלנו מושלם כבר איך שהוא../images/Emo99.gif אי מייל/מסנג'ר: [email protected] אי סי קיו: מתכחשת לקיומו../images/Emo3.gif תמונה שלי: ../images/Emo5.gif../images/Emo26.gif

Skullie Roze

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

יו חשבתי את וסיוני הכרתן כאן.
אז איך הכרתן בכלל?

Shiri from the block

Active member
../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif היה איזשו אתר של ניק שהיה בו מין צ'אט כזה, ושם הכרנו, ואז עברנו לאיסיקיו, ואז היא סיפרה לי על הפורום הזה../images/Emo9.gif סיוני איי לאב יו!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

למעלה