התפקדות נובמבר

"אם רק הייתי הסוס..."

SNTQ

New member
איי.. כזה משפט נפוץ אצל רוכבי סוסים..../images/Emo3.gif

זה ו.. "מה הייתי נותן כדי להתחלף עם הסוס"

rasmus girl1

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:ענבר גיל:18וחצי מיקום:אשדוד משרתת ב: חייל חימוש,בנתיים אני בטירונות ככה שאינלי מושג עדיין מה בח"ח שיר אהוב:יש הרבה,אין אחד אהוב במיוחד.. דעה על החורף:בעע..שונאת חורף ]; תמונה:---

SNTQ

New member
אההה בית../images/Emo9.gif

שם: רעות גיל: 18 וחצי מיקום: ראשל"צ משרת ב\מיועד לשרת ב: במניאקים
משרתת במשטרה צבאית שיר אהוב: פסקול של הסרט ארמגדון דעה על החורף: גשם,קר,פוך,משו חם,חבר.. מה צריך יותר מזה?! אה. יש צבא שכחתי. תמונה: עם היפה מכל..

R e A

New member
מממ

שם: רע גיל: 18 וחצי מיקום: גן יבנה בעיקרון משרת ב\מיועד לשרת ב: משרת בתותחנים שיר אהוב: השיר החדש שכתבנו על הסוללה. אחד השירים הטובים.. דעה על החורף: יהיה ממש קר בגולן תמונה: יותר מאוחר...

karin40

New member
מתפקדת!

גיל:18.8 מיקום:מרכז משרת ב\מיועד לשרת ב:חמ"ן שיר אהוב:יש הרבה.. דעה על החורף: אוויר צח תמונה: אין

אני ../images/Emo9.gif

שם: רעות
גיל: עוד חודש וחצי 18 מיקום: קרית אתא משרת ב\מיועד לשרת ב: חיל החינוך שיר אהוב: השיר החדש של ג'קו אייזנברג... שחכתי איך קוראים לו... דעה על החורף: לא סובלת סופות רעמים, לא סובלת קור, לא סובלת את הימים הקפואים שנשארים בבית עם המזגן, לא סובלת שהטלויזיה פתאום לא עובדת בגלל איזה סופה.... בקיצור-
תמונה: חודש הבא...

קובי221

New member
ממממ...

בשעה הזו ישנתי
. שם: קובי. גיל: 18.9 מיקום: גדרה משרת ב\מיועד לשרת ב: משרת בטירונות בזיקים. יום חמישי הפיזורים ונדע את גורלנו שנחרץ. שיר אהוב: - דעה על החורף: כיף. בתנאי שלבושים טוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

tati16

New member
=]

שם:ליאת או תתי איך שנוח גיל: 18 מיקום: אשקלון מיועדת לשרת ב: חיל חינוך מורה חיילת.. 15/11 הגיוס
שיר אהוב: Billie Myers - Kiss The Rain חורף: בשבילי חורף זה לראות סרט טוב מכורבלת בתוך פוך עם שוקו חם ורצוי גם מישהו שיחבק.. ושבחוץ גשמים וברקים..
ויש לי גם שאלה.. אם אני מתגייסת עוד שבועיים יעשו לי 3 זריקות או רק 2?

Itay Simons

New member
../images/Emo195.gif

שם: איתי גיל: 18 וחצי מיקום: כרגע ר"ג, עוד יומיים חוזר למפרשית
משרת ב\מיועד לשרת ב: כרגע טירון במפרשית, אוטוטו עובר לקורס בגלילות שיר אהוב: לא זוכר, לא שמעתי מוזיקה שבוע
דעה על החורף:
. אבל כשזה עם מדים אז עדיף על קיץ, מסתבר... תמונה: אין לי כח
אשים בהזדמנות תמונה עם מדים, כשתהיה

דללה

New member
שמירות זה לא כיף. באמא שלי..

שם: שני גיל: אוטוטו 19
מיקום: ר"ג משרת ב\מיועד לשרת ב: חמ"ן (מעדיפה שלא לפרט איפה
) שיר אהוב: יש המון.. דעה על החורף:
תמונה: חיילת לא מדוגמת שכמותי

phoenixTheGod

New member
כאן פרחה מתפקדת

NOT
שם:דפנה
משרת ב\מיועד לשרת ב:חמ"ן בע"ה.
שיר אהוב:כרגע: Exit Ten - Reasume Ignore
דעה על החורף:העונה הכי מושלמת שיש.
תמונה: וכן, דמבלדור גיי.

Liraz 6q

New member
נוכחת../images/Emo3.gif

שם:לירז גיל:18+ מיקום:אילת סיטי משרת ב\מיועד לשרת ב:כלל צהלי שיר אהוב:יש מיליון לא משו ספציפי דעה על החורף: אני הולכת לסבול איתו בטירונות
תמונה:

למעלה