התפקדות נובמבר

nir2107

New member
התפקדות נובמבר

כבר 19 שעות נובמבר ואף אחד לא פתח...
שם:
משרת ב\מיועד לשרת ב:
שיר אהוב:
דעה על החורף:
תמונה:

nir2107

New member
ראשון!

שם: ניר גיל: 18 מיקום: הרצליה מיועד לשרת ב: צבא. הלוואי והייתי יודע מעבר לזה. שיר אהוב: My Boy של אלביס דעה על החורף:
תמונה:

אני אני...

שם: דנה גיל: חודש הבא 18!!!(3/12) מיקום: אשקלון משרת ב\מיועד לשרת ב: מתגייסת בפבואר וכלל צהלי.. שיר אהוב: יש מלא דעה על החורף: רומנטי תמונה:

raayao180

New member
תמונה פצצתית אין ספק:) התפקדותי:

שם: רעיה:) גיל: 19 וחצי חודש... מיקום: יבנה.. מיועד לשרת ב...?: אני מתגייסת ב14/11 לקצינת שלישות:) שיר אהוב: fuiste של הזמרת גילדה. דעה על החורף: אני לא אוהבת כל כך חורף כי אני אנמית ובחורף קר לי רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! תמונה: אין לי כרגע.. וגם סתם לא בא לי...:)

Karin917

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo182.gif

שם:קארינה
מיועדת לשרת ב:מודיעין גלוי
שיר אהוב:כרגע, Hot של אבריל
דעה על החורף:
,אבל לא נראה לי שטירונות בחורף זה כיף
תמונה:אין סיכוי!

raayao180

New member
לא מדוייק..

כי בקיץ מקבלים גם צהבת.. ( זה מה שאמרו לי במוקד)

rasmus girl1

New member
לא נכון,

לעמוד כל היום בחוץ בקור .. לשמור בקור ... עדיף סוף הקיץ.. אוקטובר ככה..

Lital1989

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

שם: ליטל. גיל: 18. מיקום: אשקלון. משרת ב\מיועד לשרת ב: אין לי מושג. שיר אהוב: שירים ישראלים.. דעה על החורף: איכ.
תמונה:

חזרתי הבייתה בזמן../images/Emo3.gif

שם: אבי גיל: 18 מיקום: קריית שמונה משרת ב\מיועד לשרת ב: תוכניתן (כן, כן.. עכשיו זה ב"ה כבר רשמי
) שיר אהוב: "עכשיו חוזרים הבייתה הלוך ושוב"- כ"כ כיף לשמוע אותו באוטובוס בדרך הבייתה
(למרות שהיום הגעתי בטרמפים
) דעה על החורף: אין על החורף!

thebestdw

New member
מממממשששש משעמם לי

שם:נדב גיל:18 מיקום:גבעת שמואל מיועד לשרת ב: אין לי שמץ.. אני רק יודע שאני צריך לחכות עד אפריל בשביל גיבוש מטומטם. שיר אהוב:Nickelback - Rockstar דעה על החורף: פסדר שכזה.. תמונה: אולי אח"כ.. כשאני יתחיל להיות פוטוגני.

ווינגז

New member
נובמברברבר../images/Emo12.gif

שם: יעל גיל: 18 וחצי. מיקום: חיפה משרת ב\מיועד לשרת ב: דו"צ שיר אהוב: משתנה עם מצב הרוח. דעה על החורף: אוף
תמונה:

למעלה