התפקדות נובמבר

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:דניאל גיל:18.6 מיקום:ר"ג משרת ב\מיועד לשרת ב:משרד הביטחון שיר אהוב:יש הרבה.. דעה על החורף:שיבוא כבר!

spikes1

New member
אני...

שם: אריאל גיל: 18 מיקום: גן יבנה מיועד לשרת ב: קשר"ג קצין קשר גדודי שיר אהוב: כרגע waking the cadaver - chased through the woods by a rapist דעה על החורף: מדכא

elivnat

New member
מתפקדת...

שם: ליבנת גיל: 18 מיקום: חדרה משרת ב\מיועד לשרת ב: תיכון תחכמוני ברנקו וייס בחדרה. שיר אהוב: forever yours בזמן האחרון... דעה על החורף: אין עליו!! תמונה:

ranch22

New member
מתפקדת גם.

שם: רינת. גיל:18.6 מיקום:אשדוד משרת ב\מיועד לשרת ב:מפתן שיר אהוב: כרגע כמה שירים של קולדפליי שרצים לי ברשימת הפעלה. דעה על החורף: פעם כן, פעם לא. תמונה:

ranch22

New member
כן...

יצא לי לשמוע שיר אחד שלהם ובדקתי עליהם ואז כבר נוספו עוד כמה שירים לפלייליסט.

i D O 1 9 8 9

New member
אממ

שם: עידו גיל: 18 מיקום: ישוב ליד נהריה שאתם בטח לא מכירים. משרת ב\מיועד לשרת ב: משמר הגבול שיר אהוב: Tom waits - I hope i dont fall in love with you דעה על החורף: my biggest love? :\ תמונה: אממ לא יודע איך מעלים לכאן אבל יש את המייספיס שאני גם ככה כבר לא נכנס אליו www.myspace.com/theagle17

מתפקד

שם אושרי גיל 20 ושלושה חודשים מיקום רמת גן לא מתגייס יש לי פטור שיר אהוב מה חשוב היום / עוזי חיטמן דעה על החורף שיהיה כל השנה

253Daniel

New member
מתפקד גם..באיחור..

שם: דניאל גיל: 19 וכמה ימים(= מיקום: להבים, נגב.. משרת ב\מיועד לשרת ב: קורס חובלים. שיר אהוב: Staind-so far away דעה על החורף: יפה ורומנטי. תמונה:

למעלה