התפקדות מרץ!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות מרץ!

אבל לפני זה סטטיסטיקות 5 הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש פברואר: האלופה השמינייה יהודה לוי מירי מסיקה נינט טייב 10 הגולשים הפעילים ביותר בפורום בחודש פברואר: 1. RTur 2. סתיו ויטל 3. מתה על לירז 4. MahazotZemer 5. inbals93 6. מאיה911 7. נופריי2 8. מאיה כוכבי 9. יול 17 10. A t z a ועכשיו התפקדות! שם: גיל: מקום מגורים: תאריך לידה: איך עבר חודש פברואר? משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ:

עונה../images/Emo154.gif

שם: רותם גיל: עוד מעט 14 מקום מגורים: גבעתיים תאריך לידה: 23.3 איך עבר חודש פברואר? בסדר, הרבה מבחנים! משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: יום הולדת, תעודות, הרשמה לתיכון וכו'

i love liraz

New member
עונה!!!

שם: יובל גיל: 12 עוד מעט... מקום מגורים: ראשון לציון תאריך לידה: 27.9.95 איך עבר חודש פברואר? אחלה.. משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: טיול...

micaly2

New member
עונה....

שם: מיכלי!! גיל: 12 מקום מגורים:----- תאריך לידה: 27.5.94 איך עבר חודש פברואר? בסדר... משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: אין משהו ספציפי...

עונה../images/Emo41.gif

שם:גל גיל:13 מקום מגורים:ירושליים תאריך לידה:16.12.93 איך עבר חודש פברואר?בסדר :) משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ:פסח =]]

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שם: סתיו
מקום מגורים: ת"א
תאריך לידה: 23.2.93
איך עבר חודש פברואר? האמת שמצוין :)
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: אין משהו מיוחד..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נופריי2

New member
התפקדותת

שם:נופר גיל:14 וחצי מקום מגורים:מושב בן זכאי תאריך לידה:31.5 איך עבר חודש פברואר? היה כייף .. כרגיל נהנתי מכל רגע בחוג שאני נמצאת בו למי שלא יודע אני נמצאת בחוג שלומדים בו משחק שירה וריקוד .. וממש כיף שם לשיר בחדר ההקלטות לשחק ולירקוד
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: ב12 למרץ מתחילה טלנובלה חדשה .. שנקראת "רומאו וחוליטה"

A t z a

New member
../images/Emo80.gif

שם:דנה גיל:16 וחצי מקום מגורים:
תאריך לידה:3.7.90 איך עבר חודש פברואר?בסדר
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ:לאדעת

../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif עוננהה

יאיא אני מקום 8 :p שם: מאיה גיל: 14 מקום מגורים: רחובות תאריך לידה: 15.5.92 איך עבר חודש פברואר? מצוייןן :) משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: האלופפפפהה :)

inbals93

New member
עונה=)

שם: ענבל גיל: השבוע 14.. מקום מגורים: הרצליה תאריך לידה: 9.3.93 איך עבר חודש פברואר? בסדר.. משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: יומולדת

../images/Emo23.gifעוננה...

שם: לירונושש
מקום מגורים: ----
תאריך לידה:
איך עבר חודש פברואר? סבבה:) הלכתי ליראות מישהי שלא ראיתי אף פעם
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: לפסח שנוכל להיתראות שוב!!!

עונה../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שם:ענבל גיל:12 וחצי מקום מגורים:המרכז תאריך לידה:24.6.94 איך עבר חודש פברואר? חרא , כי אני פצועה ולא יכולה להתאמן.
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: לחזור לשחק P:

יול 17

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif ..

שם: יהודית . גיל: 17.5 מקום מגורים: חדריישן . תאריך לידה: 08/05/89 איך עבר חודש פברואר? ואלה נחמד ביותר :) משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: חופשת פסח .. ווגם האלופה מתחילה רעבק תודה לאל ! . סיום חג שמח

למעלה